- Konu Sahibi minikgelin
-
- #29.281
kız hepi topu kadının 4 kitabı var 5, yi yeni çıkardı
küçük mucizeler dükkanınından hemen sonra dönüşğ okuyom ben yarısındayım devamı kız kaldığı yerden devam ediyor kitap delüüü
ama bir yumak mutluluk belki arasında yada başında kitaptır diyecem ama küçükmucizler dükkanı ile açtı kadın bir yumak mutluulk ismindeki dükkanını ....
valla kuzum bizim araştırmalar sonucu seriyi şu şekilde buldukkız hepi topu kadının 4 kitabı var 5, yi yeni çıkardı
küçük mucizeler dükkanınından hemen sonra dönüşğ okuyom ben yarısındayım devamı kız kaldığı yerden devam ediyor kitap delüüü
ama bir yumak mutluluk belki arasında yada başında kitaptır diyecem ama küçükmucizler dükkanı ile açtı kadın bir yumak mutluulk ismindeki dükkanını ....
hehhh onu dıyorum benn peki bozulmuyor mu öyle yanı suyun ustu beyaz beyaz oluyor mu yada şöylede dıyım şimdi bu kavanozu acınca hemen bıtırcen mı bıtırmezsen mı bozulur mu bide ben yoğurtluyu kızartınca yapıyorum şimdi onlara kızartarak dolaba koysam çıkarınca yoğurtlasam olurmu nasıl olur akşamdan çıkarmam gerek çözülmesi için anam cok sordum ama
hehhh onu dıyorum benn peki bozulmuyor mu öyle yanı suyun ustu beyaz beyaz oluyor mu yada şöylede dıyım şimdi bu kavanozu acınca hemen bıtırcen mı bıtırmezsen mı bozulur mu bide ben yoğurtluyu kızartınca yapıyorum şimdi onlara kızartarak dolaba koysam çıkarınca yoğurtlasam olurmu nasıl olur akşamdan çıkarmam gerek çözülmesi için anam cok sordum ama
bebek fikrini çıkarsan ama denemeden vazgecmesen kuzum evet 2 ay kafanı toplucaksın ama gene bebeği düşünmeden edemiceksin bende öyle olmuştu ama sen bilirsin tabi nasıl rahat edeceksen öyle yap
he vallaa özlüyom baak sdtive de yok ne zamndır anam gıııı düşündüm de kimse yok ya laa
peri yazmamış bugün oooo nideenn acep :26:
ya bu öğlen ne yiyelim kızz karnım acıkmaya başladıya birde sdtive kırmızıbiberleri nasıl yaptı acaba kışlık sen biliyon mu
kısslaaaaaaaarrrrrr kitaplarınızı netten mi getirtiyonuz yoksa sahafdan mı alıyonuz yoksa yakınınızda bir kitapcıdan mııı
valla ben de kitap okumayı çok severim ama bu çocuk sorununu öğrendiğimden beri yani 2 yıldır okuyasım gelmiyodu hemen sıkılıyodum.varsa yoksa net ama şimdi beni öyle heveslendirdiniz ki tekrara okumaya başlıycam.siz bahsettikçe acayip özendim yav
kısslaaaaaaaarrrrrr kitaplarınızı netten mi getirtiyonuz yoksa sahafdan mı alıyonuz yoksa yakınınızda bir kitapcıdan mııı
valla ben de kitap okumayı çok severim ama bu çocuk sorununu öğrendiğimden beri yani 2 yıldır okuyasım gelmiyodu hemen sıkılıyodum.varsa yoksa net ama şimdi beni öyle heveslendirdiniz ki tekrara okumaya başlıycam.siz bahsettikçe acayip özendim yav
maşallah topiğime herkes kitapseverişte aradığım ortam bende kitapsız duramam zaten malum biliyorsunuz
kuzum hangisi denk gelirse öyle alıyorum kitaplarımı, ama şu sıralar netten sipariş dana revaçta
başla başla sen de küçük mucizeler dükkanıyla başlaa
sinhuusss ahanda ikinci planımı yavaş yavaş sızdırıyom buraya kıss baaakkk şimdi hepimiz küçük mucizeler dükkanını okuyacak sonra üzerinde konuşacak hoş okumadan başladık konuşmaya ama ossun başladık yaa
bebeem ben alırken accık cin gözlülük yapıyom
nasıl mı?
www.hepsiburada.com a giriyom alacaklarımı sepete atıyom hemen almıyom bu seriyide böyle aldım zati ilk sepete atığımda her bi kitap 17 tl idi bende almadım sepette kalıyor süresi yok öyle sepetteki ürünü sen çıkartmadan onlar çıkartmıyorhepsibuarada.com un güzel yanı bu yani.. sonra hergün girip takip ettim indirim girmişlermi diye zaten girince sepetime tıkla ürünler ve fiyatları var bir baktım kitaplar 11 tl ye düşmüş 51 tl yerine 33 tl ye aldım hatta serdar özkanın kayıp gül kitabınıda aldım baktım indirimde attım sepete aldım orjinal kitap hemde indirimi görüp oturduğum yerden istediğim zaman alabiliyorum tavsiye ederim ... kredi kartımlada alıyom valla şüjkür kötü bişi yaşamadım rabbim yaşatmasın
ben de netten alıyorum d&r uygun oluyor, 25 tlnin üstüne kargo da yok.
puslu kıtalar atlası'nı çok duymuştum, daha önce hiç okumamıştım ihsan oktay anar kitabı. onu aldın netten, son kitabını da aldım. bu hafta onlara başlayacağım
kuzum ben bazı bölümlerini ağlayarak okudum valla hele o çocuk sahibi olmak isteyen çift var kadın neler yapıyor neler sonunda ona bir mucize gönderiyor rabbim neyse anlatmayayım okuyun ben hıçkıra hıçkıra ağladım kociş geldi yatak odasına güloş neden ağlıyorsun hasta mısın dedi ben kaptırdım kendimi yok kitaba ağlıyom dedi başladı gülmeye kociş tartıştık kovdum odadan saygılı ol duygulandık herhalde dedim...
neyse ben şimdiki okuduğumu bırakam sizindediiniz gibi devam edeyim bakalım eve gidince sizde bir an önce alın okuyun yetişin bana üzerinde sohbet edelim...
maşallah topiğime herkes kitapseverişte aradığım ortam bende kitapsız duramam zaten malum biliyorsunuz
kuzum hangisi denk gelirse öyle alıyorum kitaplarımı, ama şu sıralar netten sipariş daha revaçta
ben de netten alıyorum d&r uygun oluyor, 25 tlnin üstüne kargo da yok.
puslu kıtalar atlası'nı çok duymuştum, daha önce hiç okumamıştım ihsan oktay anar kitabı. onu aldın netten, son kitabını da aldım. bu hafta onlara başlayacağım
ben aşk romanları severim ya güzel oluyolaraşk romanlarını seviyorsanız, kürşad başar, başucumda müzik, mutlaka okuyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?