Sabredenler Kulübü 2012 :)

kızlar yaaa dün orhan gencebayla bir ömür cd sini aldım bayıldım bayıldım 33 şarkı 32 sanatçı 2 cd den oluşuyor orhan gencebay şarkılarını sölemişler bayıldım bayıldım hala dinliyorum şuda batsın bu dünyayı koro halinde sölemişler süper tavsiye ederim içinde sanatçıların ve orhan babanın notlarını yazmışlar harika çok duygulandım dinlerken ...

kuzum bugün beni çok güldürüyon yaaa kitap okuyunca kendimi bişey zannediyom diyon yaa aynı ben ben de kitap okumazsam bişe bilmeyen gereksiz boş kutu gibi hissediyom kendimi

delircem yaaa 2931. sayfa açılmıyor son yazdıklarını göremiyom ve cvp yazmauya çalıştıkça formdan çıkıyor şifre kullanıcı adı girin diyor delircem yaaaa

bende de açılmıyodu şimdi açıldıı şükür kk bizi toplu halde görünce önümüze engeller koyuyo yazışmayalım diyin

yok yok bize garezi var netin vallahi ne güzel toplanmışık bir araya 2 lafın belini kırcaz buyapılır mı ülennn acaba bu yazdıklarım yayınlanacak mı nede olsa sayfayı göremedikçe yazıyom heuheueheu

aynen bizze dayanamadı sayfa şükür ki açıldı ohh ...

sinhussss kuzummm mesaj kıtun doluu bacımm

yok yok bize garezi var netin vallahi ne güzel toplanmışık bir araya 2 lafın belini kırcaz buyapılır mı ülennn acaba bu yazdıklarım yayınlanacak mı nede olsa sayfayı göremedikçe yazıyom heuheueheu
hepsi yayınlandııııı herşeyi okudum seninle ilgili artık herşeyi biliypom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…