- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #29.301
kızlar közleme ile verdiğiniz tuyolar için tşk ederim ben aygazda yapıyorum közü o köz kokusunu sevıyorum annemın pazarı var bugun ona sipariş verdim alcak bende sizin bilgilerinizden yararlanıp yapcam
size bişey daha diyim ben kitap okuyanı daha kultur sevıyesı yuksek ne bilim gözumde daha bi farklıdır benım bide ben kitap okuyunca kendımı bişey zannediyorum
bende de açılmıyodu şimdi açıldıı şükür kk bizi toplu halde görünce önümüze engeller koyuyo yazışmayalım diyin
delircem yaaa 2931. sayfa açılmıyor son yazdıklarını göremiyom ve cvp yazmauya çalıştıkça formdan çıkıyor şifre kullanıcı adı girin diyor delircem yaaaa
yok yok bize garezi var netin vallahi ne güzel toplanmışık bir araya 2 lafın belini kırcaz buyapılır mı ülennn acaba bu yazdıklarım yayınlanacak mı nede olsa sayfayı göremedikçe yazıyom heuheueheu
sık sık gelmedğin için kk sana ceza veriyor bak nasılsa göremıyon dıe arkandan konuşayım dedim
aynen bizze dayanamadı sayfaşükür ki açıldı ohh ...
sinhussss kuzummm mesaj kıtun doluubacımm
yakaladımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm valla allah gösteriyor işte kalbim temiz uehueheue hade bana ceza veriyo friedmanada mı ceza veriyor
yakaladımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm valla allah gösteriyor işte kalbim temiz uehueheue hade bana ceza veriyo friedmanada mı ceza veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?