- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #29.321
Kathleen E. Woodiwiss
bu yazarı okuyan var mı aranızda kıslaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
ben 2931 i hala okuyamıyom ama yaa..bak şimcik merak ettim orda ne yazıyo
cık beb duymadsımda okumadım dauçurtma avcısını övüyor bir arkadaşım amannnn ben duyduykça alıyom evde kitabım çoook daha okumaya sıraya koysam bana 3-4 ay yetecek kjitap var
ama duyunca dayanamıyom alıyom babama çekmşiim babam son yol parasınıda kitaba veririmiş erşivinde 2000 den fazla kitap var özel sandık yaptırdı içinde saklıyor arada açıp havalandırıyor..
şu son günlerin tartışmlaı dizisi huzur sokağını ilkokuldayken okumuşltum babamın arşivinden heheheh daha sonra siyasi görüşünde dansözlük yaptığı için babam parçaladı o kitabımuehehhehe
siyaset söz konusu olunca babam psikopata bağlıyor olayı hahahahah
uleyynnn netten kitap baktıkça alacak kitap sayısını çoğaltıyom aman tanrııımmm ne etcem bölee epsilon yayınlarının çevirdiği kitaplar gözel sanırım hangi kitabı açsam yorumları hep güzel :26:
friedmanda arada sapıtıyor ondan
friedmanda arada sapıtıyor ondan
kuzum ben öyle ala ala kredi kartıma yüklenince ay sonu şoka girdim heheheh almışımda almışım babamda istemişti 6-7 kitap ben aldım bir ay içinde 6-7 kez hepsi burada dan alışveriş ettim kocişle papaz olucaktık vallakjitap görünce dayanamıyom adana kebap görsem öyle ağzım sulanmaz emin ol
arada mı sapıtıyor kız sadece..... onun yaşam tarzı olmuş benden beter
sen çalışan hatunsun kuzum neden ayıp olsun evde oturuyo ossan ben mesela hemen ayıplardım aaaaaaaaaa eloşa baakkkk dirdimkızlar akşama komşum gelecek 4 yıl olcek orda oturyoz ilk kez gelecekler fenerin maçı var bizdede digitürk vardünde misafirim vardı galatasaray maçı vardı biliyolar bizde galatasaraylıyız ya millet çok düşüncesiz ne yapacam ne ikram edecem bilmiyom hazır yaş pasta falan alsam ayıp olur mu sizde
ya kızlar size bir dipnot gecem hanı dedınız ya esıla askın doğuramıyormuş 40 haftasında die şimdi benım yeğende 40 haftasında doğum yapamamıştı annem dediki manda yoğurdu yemiştir o dediler hala manda yoğurdunu nerden bulcak kıss ddiler sonram kıza sunı sancı falan yok tık yok fark etmıo kıza sezeryana aldılar en sonunda sonra annem sormuş kızım sen manda yourdumu yedin oda evet hala nerden bıldın demiş manda yoğurdu yıyen doğurmaz tekrar yemek lazım ne kdr doğru bılmemde ben saçma bulmuştum kızda yidim diyince sasırdım dedim sizede yazayım
dfelüüüüüü ben de öyleyim yaa kitapevine gireriz kocam bir kitapla yetinir ben amaannn ne alacam aklımda bişi yok derim döndüğmde kocamda bir bende 5 6 kitap olur
bir de dönerken bana bişi almadık alışveriş yapmadık diyincik yuhh bee der bana bir sana beş kitap aldık diyincik ben pis pis sırıtır susarım
kızlarr herkesleri öpüyorumm yemek hazırlama saatim geldi
görüşürüz kuzuma afiyet olsuunn benim de son 15 dakikam sonra kalkarımkızlarr herkesleri öpüyorumm yemek hazırlama saatim geldi
anaaaa bismillahdaha neler duycaz kıısss esilada gelince soralım bir belki oda öyle yapmıştır dün doğum için gidecekti ne olduysa :26:ya kızlar size bir dipnot gecem hanı dedınız ya esıla askın doğuramıyormuş 40 haftasında die şimdi benım yeğende 40 haftasında doğum yapamamıştı annem dediki manda yoğurdu yemiştir o dediler hala manda yoğurdunu nerden bulcak kıss ddiler sonram kıza sunı sancı falan yok tık yok fark etmıo kıza sezeryana aldılar en sonunda sonra annem sormuş kızım sen manda yourdumu yedin oda evet hala nerden bıldın demiş manda yoğurdu yıyen doğurmaz tekrar yemek lazım ne kdr doğru bılmemde ben saçma bulmuştum kızda yidim diyince sasırdım dedim sizede yazayım
kızlar akşama komşum gelecek 4 yıl olcek orda oturyoz ilk kez gelecekler fenerin maçı var bizdede digitürk vardünde misafirim vardı galatasaray maçı vardı biliyolar bizde galatasaraylıyız ya millet çok düşüncesiz ne yapacam ne ikram edecem bilmiyom hazır yaş pasta falan alsam ayıp olur mu sizde
ya kızlar size bir dipnot gecem hanı dedınız ya esıla askın doğuramıyormuş 40 haftasında die şimdi benım yeğende 40 haftasında doğum yapamamıştı annem dediki manda yoğurdu yemiştir o dediler hala manda yoğurdunu nerden bulcak kıss ddiler sonram kıza sunı sancı falan yok tık yok fark etmıo kıza sezeryana aldılar en sonunda sonra annem sormuş kızım sen manda yourdumu yedin oda evet hala nerden bıldın demiş manda yoğurdu yıyen doğurmaz tekrar yemek lazım ne kdr doğru bılmemde ben saçma bulmuştum kızda yidim diyince sasırdım dedim sizede yazayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?