- Konu Sahibi minikgelin
-
- #29.341
heeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyy aşşadaki millet ne yapıyonuz oğlum yazsanıza amaaaaaaaaaa eloserceyle ben yazıyok siz bakıyonuz ölee aaaaa olmaz ki
sen çalışan hatunsun kuzum neden ayıp olsun evde oturuyo ossan ben mesela hemen ayıplardım aaaaaaaaaa eloşa baakkkk dirdimama şuan ayıplamam daha ne olsun amaa biz gelecez diye masraf yapmış dir takdir ederim seni
kuzu seninki gene kendine alıyormuş benim koca heç okumaz sevemz okumayı bana der sıkılmıyon mu saatlerce okumaktan diye
halbuıki zaman daha çok olsada okusam dün ütü yaptım diyom ki boşa geçirlirmiş 2,5 saat o kadar zaman kitap okusam ne güzel olurdu diyom dün manyaksın sen diyo..
okuma alışkanlığını küçükken kazanmamış ki ailede okuyan yok eden yok
bizde babam tv kapatırdı küçükken hadi herkese bişi okuyacak kitap yoksa dergi gazete ama 1 saat okurduk derken tv kapanmadan okumaya başladık derken öyle sat sınır olmadan ben sabah kadar okuduğum bitirdiğim kitabı bilirim
hiç unutmam yanık buğdaylar diye bi kitap ahmet günbay yıldız dı yazarın yanılmıyorsam bu kitap geçti elime sahibi bizde misafirdi sabah otobuse binip batmana gidecekti bi başladım sabaha bitirdim kitap 350 ,
sayfa falandı okudum sabaha bitirdim harika bir kitaptı...
ilk defa duydum cnm ilginç.benim bi arkadaşım var o da doğuramadı acaba o da mı yemişti ki bi sormam lazım
hali hazırım da birşey yoksa ve bana bir kaç gün önceden haber verilmediyse valla ben de öyle yapıyom hazır alıyomvalla sana bişey diyem mi şimcik bana komşu yada misafir akşam yemeye gelmiyorsa çaya geliyorsa pasta veririm bende ne yapcam yanı kısır börek çörek mi ooo hiç uğraşamam
sor bacım bakalım doğru bir tez mi
friedman hamiş kalınca esilayı göremedik doğurunca nerde görcende sorcan
kuzu seninki gene kendine alıyormuş benim koca heç okumaz sevemz okumayı bana der sıkılmıyon mu saatlerce okumaktan diye
halbuıki zaman daha çok olsada okusam dün ütü yaptım diyom ki boşa geçirlirmiş 2,5 saat o kadar zaman kitap okusam ne güzel olurdu diyom dün manyaksın sen diyo..
okuma alışkanlığını küçükken kazanmamış ki ailede okuyan yok eden yok
bizde babam tv kapatırdı küçükken hadi herkese bişi okuyacak kitap yoksa dergi gazete ama 1 saat okurduk derken tv kapanmadan okumaya başladık derken öyle sat sınır olmadan ben sabah kadar okuduğum bitirdiğim kitabı bilirim
hiç unutmam yanık buğdaylar diye bi kitap ahmet günbay yıldız dı yazarın yanılmıyorsam bu kitap geçti elime sahibi bizde misafirdi sabah otobuse binip batmana gidecekti bi başladım sabaha bitirdim kitap 350 ,
sayfa falandı okudum sabaha bitirdim harika bir kitaptı...
kuzum sen hiç işini bilmiyon 2.5 saat ütümü yapılır dayasaydın adama ütüyü sen kitabı okusaydın aradada adam gaz ay ne guzel yapıyon cok hızlı yapıyon ben olsam daha gec biter die al sana kitap zamanı
anam benim dezzemin gelinide doğuramadıydı ama o yoğurt falan yemediydi sadece balcalı hastabnesindeki doktolar şok olmuştu ameliyat alaıdlar baktılar sancı yok bişi yok çocuk 10 aya yakın ana karnındsa kaldı hatta o bebeği hepiniz tanıyorsunuz
hanımın çiftliğindeki hanımın bebeee varya o işte teyzemin oğlunun oğlu o eşşek sıpası anasının karnında çok rahattı çıkmak istemedi ama sorarım bakalım o da köyden gelen değişik yoğurt falan yemiş mi diye...
bak hastanede yada herhangi bi yerde işimiz olsun kociş beni yanında götürür doktoruyla konuşulacak bana der sen konuş benim ağzım laf yapmıyor sen akıcı konuşuyon güzel konuşuyon bende hep derim okumuyon ondan diye gerçekten öyle
hiç okumuyor o yüzden konuşurkene apışıp kalıyor bazen siyeceğini jkelimeyi unutyor ata sözlerini bile yanlış yunluş söler bazen onada gülmekten bayılır .. sallaıyom unutyom ne edim der
ütü yapmayı bilmez ki mendil bile ütüleyemez uyuz.. o kadar gel öğren dedim sen biliyon ya yetmezmi diyo her işi ben yapim ütüyü sen yap diyor ... süpürürü siler toz alır ütü beceremez
bizim kuzenede sunı sancı verıyolarmış yok kızda ağrı falan gene veriyolar gene yok doktor demiş olmucak x hanım normal doğum sezeryana alalım demişannem kesın o manda yoğurdu iyidir die yemiştir kız tosuncuktu o cocuk demi yanlışmı hatırlıyom maşallah
ben de kitap okumayı çok istiyorum ama okuyunca uyukluyorummmonun için çok okuyamıyorum.kocam zaten işten geç geliyor ki onunda okuması için çok çok iyi bir kitap olması lazım.benim gibi elinde süründürmüyor kitabı
bu hafta içi yemeğe misafirim gelecek benim de,amcamları çağırıcam,amcamla restleştik desen yemek yapmayı mı biliyon ki diye,ben de içli köfte bile yaparım ne diyon sen ayağına yatınca tabi ihale ben de patladı, ozaman yap gelip görelim dedi
o yüzden önceden temizlik filan da yapıp ondan sonra çağırıcam onları,bi an gözüm korktu valla
ohhh iyimiş bacım benımkıde tam tersi sadece ütü yapar bak kızdım ona şimdi akşam gelsin görür o gununu halbukı çalışıyom butun gun ben nette yoruluyom demi nerde bende öle kocaa
ben de kitap okumayı çok istiyorum ama okuyunca uyukluyorummmonun için çok okuyamıyorum.kocam zaten işten geç geliyor ki onunda okuması için çok çok iyi bir kitap olması lazım.benim gibi elinde süründürmüyor kitabı
bu hafta içi yemeğe misafirim gelecek benim de,amcamları çağırıcam,amcamla restleştik desen yemek yapmayı mı biliyon ki diye,ben de içli köfte bile yaparım ne diyon sen ayağına yatınca tabi ihale ben de patladı, ozaman yap gelip görelim dedi
o yüzden önceden temizlik filan da yapıp ondan sonra çağırıcam onları,bi an gözüm korktu valla
benim şarkı sözlerini birbirine kattığım gibi desene ama adam haklıı unutuyo ne yapsın
du kıss ben de gelincik dövüşem sen ölee dışarda gez diyem been akşama kadar netin başında yoruluyom hiç kıymet bilmiyon diye amaaa ne kaddeim de haklıyız yaaa birde bize ne iş yapıyon dirler allah allaaaaaaaaaaaahhhhhhh daha ne etceksekohhh iyimiş bacım benımkıde tam tersi sadece ütü yapar bak kızdım ona şimdi akşam gelsin görür o gununu halbukı çalışıyom butun gun ben nette yoruluyom demi nerde bende öle kocaa
görüşürzzzzayy valla güzel muhabbet dönüyor yine ama benim kaçmam gerek.bankalar kapanmadan yetişmeliyim.
herkeslereee güzellllllll bir akşam diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?