Sabredenler Kulübü 2012 :)

valla sana bişey diyem mi şimcik bana komşu yada misafir akşam yemeye gelmiyorsa çaya geliyorsa pasta veririm bende ne yapcam yanı kısır börek çörek mi ooo hiç uğraşamam

eşim çok okur kitaplığı benimkinden daha zengindir onun yanında okumasam zaten kendimi kötü hissederim ben ama ben okuma alışkanlığını lise onda edindim ondan önce okumazdım hiç bi başladım allaahhh nede gözel nede mikemmel birşeymiş kitap okumak kocamla bazen yarışıyoz tabi evde çok vaktim olduğu için ben kazanıyom

giden hatunlar güle güle gidin ben bu gün rekor kırdım hiç bi iş yapmadım çalışmadım elekrtik geldi kendimi burda buldum dahada çıkmadım eve giderken çıkarım

herhalde heheh az erken gidemde ortalığı toplayım dünden toz oldu heryer toz alam

valla sana bişey diyem mi şimcik bana komşu yada misafir akşam yemeye gelmiyorsa çaya geliyorsa pasta veririm bende ne yapcam yanı kısır börek çörek mi ooo hiç uğraşamam
hali hazırım da birşey yoksa ve bana bir kaç gün önceden haber verilmediyse valla ben de öyle yapıyom hazır alıyom ama haberim varsa yaparım birşeyler severim ben öyle yapmayı

kuzum sen hiç işini bilmiyon 2.5 saat ütümü yapılır dayasaydın adama ütüyü sen kitabı okusaydın aradada adam gaz ay ne guzel yapıyon cok hızlı yapıyon ben olsam daha gec biter die al sana kitap zamanı

bak hastanede yada herhangi bi yerde işimiz olsun kociş beni yanında götürür doktoruyla konuşulacak bana der sen konuş benim ağzım laf yapmıyor sen akıcı konuşuyon güzel konuşuyon bende hep derim okumuyon ondan diye gerçekten öyle

hiç okumuyor o yüzden konuşurkene apışıp kalıyor bazen siyeceğini jkelimeyi unutyor ata sözlerini bile yanlış yunluş söler bazen onada gülmekten bayılır .. sallaıyom unutyom ne edim der

ütü yapmayı bilmez ki mendil bile ütüleyemez uyuz.. o kadar gel öğren dedim sen biliyon ya yetmezmi diyo her işi ben yapim ütüyü sen yap diyor ... süpürürü siler toz alır ütü beceremez

bizim kuzenede sunı sancı verıyolarmış yok kızda ağrı falan gene veriyolar gene yok doktor demiş olmucak x hanım normal doğum sezeryana alalım demiş annem kesın o manda yoğurdu iyidir die yemiştir kız tosuncuktu o cocuk demi yanlışmı hatırlıyom maşallah

ben de kitap okumayı çok istiyorum ama okuyunca uyukluyorummm onun için çok okuyamıyorum.kocam zaten işten geç geliyor ki onunda okuması için çok çok iyi bir kitap olması lazım.benim gibi elinde süründürmüyor kitabı

bu hafta içi yemeğe misafirim gelecek benim de,amcamları çağırıcam,amcamla restleştik de sen yemek yapmayı mı biliyon ki diye,ben de içli köfte bile yaparım ne diyon sen ayağına yatınca tabi ihale ben de patladı, ozaman yap gelip görelim dedi
o yüzden önceden temizlik filan da yapıp ondan sonra çağırıcam onları,bi an gözüm korktu valla

benim şarkı sözlerini birbirine kattığım gibi desene ama adam haklıı unutuyo ne yapsın

ütü yapmayı bilmez ki mendil bile ütüleyemez uyuz.. o kadar gel öğren dedim sen biliyon ya yetmezmi diyo her işi ben yapim ütüyü sen yap diyor ... süpürürü siler toz alır ütü beceremez

ohhh iyimiş bacım benımkıde tam tersi sadece ütü yapar bak kızdım ona şimdi akşam gelsin görür o gununu halbukı çalışıyom butun gun ben nette yoruluyom demi nerde bende öle kocaa

tabi canım tosuncuk tu annem doğumda gitti yanında hastaneye annem diyorki sanki 3 haftalık bir bebek gibi kocamandı diyor hatta çildir çildri bakıyordu etrafa diyor birde cort cort parmaklarını emiyormuş... 3,5 hafta fazla kalmıştı ana karnında cnm...

ayy valla güzel muhabbet dönüyor yine ama benim kaçmam gerek.bankalar kapanmadan yetişmeliyim.

herkeslereee güzellllllll bir akşam diliyorum

oku kuzum oku bir iki üç beş alışırsın la okuyarak akıcı oldumu kitap ayyy insan uykusu gelse bile dur hele ne olcek uyuma ey gözlerim diye diretiyo

korkma şekerim misafirini gözelce ağırlarsın eşimin okuldan arkadaşı yeni evlendi onu çağırıcaz bizde eşinide tanıyom cuma gününe çağıralım dedik eşim söylicek bakalım ben de cumayı şimdiden düşünüyom ne yapsam diyin :26:

ohhh iyimiş bacım benımkıde tam tersi sadece ütü yapar bak kızdım ona şimdi akşam gelsin görür o gununu halbukı çalışıyom butun gun ben nette yoruluyom demi nerde bende öle kocaa

allah iyiliğini versin emi...

ben veya kocişim birbirimize çok yorulduk bu günyalanını diyemiyoruz bütün gün kıçkıçayız heheheh bak geldi bana diorki arabayı al eve git giderkenede pasta masta ne alacaksan al beni arkadaş bırakır eve diyor... yorgunum desem yermi yemez sabah beri oturuyos şimdide burda muhabbet ettiğimi gördü

kız biliyom ama yemınliyim dicektin tuh yandın bittinnn azcık bende korkutam gözunu

du kıss ben de gelincik dövüşem sen ölee dışarda gez diyem been akşama kadar netin başında yoruluyom hiç kıymet bilmiyon diye amaaa ne kaddeim de haklıyız yaaa birde bize ne iş yapıyon dirler allah allaaaaaaaaaaaahhhhhhh daha ne etceksek

ayy valla güzel muhabbet dönüyor yine ama benim kaçmam gerek.bankalar kapanmadan yetişmeliyim.

herkeslereee güzellllllll bir akşam diliyorum
görüşürzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…