Sabredenler Kulübü 2012 :)

he valla inanmaz kalk haydı al pastanı mastanı git evını toparla gelene kdr uzan dinlen çeneyi bırak haydı kuzum

-BABAMIN ATA SÖZÜ:

kitap okurken uykusu gelenler yada uyuyanlar....kitap okurken g.tünün üstüne oturup okursa uykusu gelmez varsa kaçar yattığınız yerden en fazla 3-5 sayfa okursunuz sonra uyursunuz dedi....

çok haklı

he valla inanmaz kalk haydı al pastanı mastanı git evını toparla gelene kdr uzan dinlen çeneyi bırak haydı kuzum

bırakamıyom ki sizi nerde bir daha bu fırsat elime geçecek... patronun sıpası yok yanımda müşteri az sakin işede girişmedim bu gün zaten elektrik geç geldi yaeına kaldı herşey diye

nasıl bırakıp gidem gııııı

all yemez işte orda azcık sağa sola sarksaydın dosya alıp indirsen telefonla konuşuyo gibi yapsan sonra dönüp offf kocacım çok yoruldum desen belkim yirdi

hehehe sen şarkı sözlerini birbirnemi katıyon
he kuzum hem de nasıl katıyom işyerinde arkadaşım laaaaaaaaa yine yanlış dedin o başka şarkıydı diye kızardı hep ben de hiç değişme yok aynı devam ederdim ya sözler karışırdı ben de yada kendimce yeni sözler uydururdum ama uydurduğumun farkında değilim haaa o şarkının sözü diye söylüyom

canım benim...sağol... öyle karmaşık duygularla dolu ki içim. Eşimi elbette seviyorum. Ama bizim ilişkimiz hep benim fedakarlıklarım üzerine kuruldu. hayallaerimden vazgeçtim, ankarada kaldım ben onun için. eşim erkeklerin belki de çoğu gibi odundur :) yani aslında, beni sevdiğini söyler, öper koklar, ev işlerinde hep yardım eder ama en ufak bir zeka pırıltısı en ufak bir dolaylı anlatım, en ufak bir sürpriz yoktur ilişkimizde. bazen düz bir "seni seviyorum"da öte şeyler bekliyorum. minik bir not, hoş bir bakış, plansız bir etkinlik...ne biliyim farklı birşeyler... çok düzdür bu konularda eşim...yani ne yapsam da eşimi mutlu etsem düşüncesi yoktur. evlilik yıldönümü ve d. günümde bir organizasyon, bir hediye hepsi o. senelerdir böyleydi. söyleyip anlatmam da kar etmedi hiç bir zaman. şimdi aralıkta d.günüm var mesela, inanın bir çiçek alsın bile istemiyorum. sebepsiz alınan 1 papatya daha kıymetli gözümde. ama aylardır yok yok...

manevi tatmini yaşayamıyorum yani, seviyor mu seviyor ama ben duygusal anlamda doymuyorum. cinsellik konusundaki sıkıntılarımızı zaten biliyorsunuz. tekrar açmayacağım, benim gösterdiğim sabır ve tahammül çok fazla... Bazen sosyal anlamda bile tatminsizlik hissediyorum. Böyle söyleyince çirkin görünücek biliyorum ama, eşimin ailesinin sosyal statüsü ile benimki bir değil. çok seviyorum onları, asla saygısızlık etmem ama farklıyız işte. Eşim benim annemle politika da konuşabilir, futbol da... ya da günlük hayattan herhangi birşey. benim onun ailesiyle tek konuşabildiğin, konu komşu akrabadan kim ne yapmış, ne demiş... ya da standard ev işleri. Eşim evlenince girdiği ortam,yani aile ortamı farklılaştı. çok mutlu. bense kendimi iyi hissetmiyorum onlarlayken, memleketine gittiğimde yani... Söylemek istediğim, o anlamda da bir tatminsizlik var. Bütün bunları çok sorgular oldum son zamanlarda. çok severek evlendim eşimi, 2.5 yıldır evliyiz, birlikte, sadec ikimizken de çok güzel vakit geçiririz, ama iyi mi yaptım evlenmekle diye düşünürken buluyorum kendimi. Beni biraz olsun seven biri de bu kadar mutlu edebilirdi sanki... allak bullak kafam... biraz nefes almaya ihtiyacım var sanki. inanın son zamanlarda namazlarımı bile aksatıyorum, ya da namazda bile kafam bunlarla dolu...boğulmuşum sanki Rabbim feraha çıkarır inşallah

arkadaşlar da demiş zaten, çalışan kadınsın sen. haftaiçi gelen misafire hazır birşeyler sunman çok mantıklı bence

çokk doğru dimiş ama sanırsam alışıncık yatsan bilem bişi olmuyo ama varyaaaaaaaaaaaa eğer heyecanlı bir kitapsa oturduğum yerde dört dönüyom ben

babanı takdir ettim benımde kıtapta değilde halvette öyle oluo uykum gelıo gelıo gözumu acamıyom o sırada adamı koltukta uyukaldırıyorum beklerken aaaa sonra benım uykum kaçıyor 3 e kadar oturuyom

babanı takdir ettim benımde kıtapta değilde halvette öyle oluo uykum gelıo gelıo gözumu acamıyom o sırada adamı koltukta uyukaldırıyorum beklerken aaaa sonra benım uykum kaçıyor 3 e kadar oturuyom

he gitme kıss gitmezsen ben mutlu olurumda adamı bılemem ters ters bakıo dersen birazdan karışmam

çok haklısın çünkü bizde gezmeyi hakediyok yahuu

canım benim bazen insan doluyor taşıyorda taşıyor... dün görümcemle bunun mevzuu oldu diyorki insan eşinden kendini onure edecek bişi görse bi hareket bi tavır yetinir ama bizim eşlerde yok diyor haklı eşlerimiz odun... ben diyorumki ev işlerinde yardım etmeseydide sürekli ilgi alaka gösteren en ufak bişeyde gözleri parlayan süprizler yapan minik hareketlerle mutlu eden bi erkek olsaydı diyom ama sadece diyom herkesin eşi aynı maalesef.. ailesi konusundada çok haklısın inssan ailesini arıyor her girdiği ortamda bizim ailede aynı dediğin gibi fıkra anlatırkende futbul konuşurkende gazete kitap muhabbetindede ilkokul mezunu annem bile söyleyecek şeyler bulur yorumunu yapar ama kayınvalidemlerde öyle değil kayınbabamla futbuldan transferden konuşunca kaynanam çok sinirlerinir ben seni gelin diye aldım erkek gibisin hgayalimdeki gelinim böyle değildi der..

neyse kendimden çok örnek vermem gerek yok ama inan çok kişi bu durumda eşi ve ailesi olan durumu hep hayal kırıklığı oluyor .... bence senin bunları kafana takmandaki kafanı doldurmandaki sebep eşinle gerek duygusal gerek cinsel anlamdaki ilişkinizdeki noksanlık yetersizlik ve senin çabana koşmana karşılık karşı tarafın kılını kıpırdatmaması... takdir ediyorum seni vallla her erkeğe nasip olmaz mucadeleci bir kadınla evli olmak elbet bilecek kıymetini rabbim o zamana kadar sana sabırlar versin....

içini karartma güzel düşün çok zor ama güzel şeyler güzel düşüncelerin sayesinde geliyor secret kitabında bahseder ya böyle şeylerden evrene güzel enerji dilek yolla...

çok öpüyom seni bebeeemmm....

ülennnnnn halvette uykun mu geliyor delüüüüüüüüüüüüüüüüüüü allah seni güldürsün bana burda kahkaha attırdın kız deli ülen adrenelin dükseliyor enerji patlaması yaşıyorken uykusu gelirmi insanın...

canım yazdıkların için çook teşekkür ederim, biliyorum çoğu erkeğin böyle olmadığını. ama dediğin gibi, ben o kadar özveride bulununca karşı tarafın beni pamuklara sarıp sarmalamasını, deli divane olmasını bekliyorum. ama yok yok... evlenmeden önce hayranlık beslediğim, benden iyilerini hakediyor dediğim adamı o gözle göremiyorum artık.

insanın kendini övmesi çok çirkindir biliyorum ama birçok kişinin fiziksel ve zihinsel anlamda beğenisini kazanan biriyim. insanlar takdirlerini eşimin yanında da söylerler. kendisi de söyler hatta. o zaman ona göre davransın değil mi ama? bazı eksikliklerini başka şeyle kapatsın. en ufak bir mücadele göremiyorum ben eşimde. neyse yaaa, sizin de başınızı ağrıttım yine. ama moralim bozuk ne yapıyım

o kadar da çok işim var ki yaa üffff

he gitme kıss gitmezsen ben mutlu olurumda adamı bılemem ters ters bakıo dersen birazdan karışmam

bakabilirmi kız ters ters .... aklını alırım onun yapamaz öyle şeyler...

(kocamdan 5 gün büyüküm ya) bazen kzıarım httt ben senin ablam sayılırım sözümü dinle bana karşoı gelme derim evde minik bi kovalamaca yaşarız yakalarsa benim için hiç iyi olmaz ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…