- Konu Sahibi minikgelin
-
- #29.381
güle güle bebeeem bu gün ki muhabbet harikaydı her ne kadar patlıcan hıyar falan olmasada muhabbetin içinde süperdi ......
hıyar diyincik hıyarlı bi fıkra öğrendim anlatim mi??
canım yazdıkların için çook teşekkür ederim, biliyorum çoğu erkeğin böyle olmadığını. ama dediğin gibi, ben o kadar özveride bulununca karşı tarafın beni pamuklara sarıp sarmalamasını, deli divane olmasını bekliyorum. ama yok yok... evlenmeden önce hayranlık beslediğim, benden iyilerini hakediyor dediğim adamı o gözle göremiyorum artık.
insanın kendini övmesi çok çirkindir biliyorum ama birçok kişinin fiziksel ve zihinsel anlamda beğenisini kazanan biriyim. insanlar takdirlerini eşimin yanında da söylerler. kendisi de söyler hatta. o zaman ona göre davransın değil mi ama? bazı eksikliklerini başka şeyle kapatsın. en ufak bir mücadele göremiyorum ben eşimde. neyse yaaa, sizin de başınızı ağrıttım yine. ama moralim bozuk ne yapıyım
o kadar da çok işim var ki yaa üffff
ben de gidim namazımı kılayım ama önce şu fıkranı anlat kızz yoksam merak ederim aklım burda kalır
canım benim...sağol... öyle karmaşık duygularla dolu ki içim. Eşimi elbette seviyorum. Ama bizim ilişkimiz hep benim fedakarlıklarım üzerine kuruldu. hayallaerimden vazgeçtim, ankarada kaldım ben onun için. eşim erkeklerin belki de çoğu gibi odundur :) yani aslında, beni sevdiğini söyler, öper koklar, ev işlerinde hep yardım eder ama en ufak bir zeka pırıltısı en ufak bir dolaylı anlatım, en ufak bir sürpriz yoktur ilişkimizde. bazen düz bir "seni seviyorum"da öte şeyler bekliyorum. minik bir not, hoş bir bakış, plansız bir etkinlik...ne biliyim farklı birşeyler... çok düzdür bu konularda eşim...yani ne yapsam da eşimi mutlu etsem düşüncesi yoktur. evlilik yıldönümü ve d. günümde bir organizasyon, bir hediye hepsi o. senelerdir böyleydi. söyleyip anlatmam da kar etmedi hiç bir zaman. şimdi aralıkta d.günüm var mesela, inanın bir çiçek alsın bile istemiyorum. sebepsiz alınan 1 papatya daha kıymetli gözümde. ama aylardır yok yok...
manevi tatmini yaşayamıyorum yani, seviyor mu seviyor ama ben duygusal anlamda doymuyorum. cinsellik konusundaki sıkıntılarımızı zaten biliyorsunuz. tekrar açmayacağım, benim gösterdiğim sabır ve tahammül çok fazla... Bazen sosyal anlamda bile tatminsizlik hissediyorum. Böyle söyleyince çirkin görünücek biliyorum ama, eşimin ailesinin sosyal statüsü ile benimki bir değil. çok seviyorum onları, asla saygısızlık etmem ama farklıyız işte. Eşim benim annemle politika da konuşabilir, futbol da... ya da günlük hayattan herhangi birşey. benim onun ailesiyle tek konuşabildiğin, konu komşu akrabadan kim ne yapmış, ne demiş... ya da standard ev işleri. Eşim evlenince girdiği ortam,yani aile ortamı farklılaştı. çok mutlu. bense kendimi iyi hissetmiyorum onlarlayken, memleketine gittiğimde yani... Söylemek istediğim, o anlamda da bir tatminsizlik var. Bütün bunları çok sorgular oldum son zamanlarda. çok severek evlendim eşimi, 2.5 yıldır evliyiz, birlikte, sadec ikimizken de çok güzel vakit geçiririz, ama iyi mi yaptım evlenmekle diye düşünürken buluyorum kendimi. Beni biraz olsun seven biri de bu kadar mutlu edebilirdi sanki... allak bullak kafam... biraz nefes almaya ihtiyacım var sanki. inanın son zamanlarda namazlarımı bile aksatıyorum, ya da namazda bile kafam bunlarla dolu...boğulmuşum sankiRabbim feraha çıkarır inşallah
kuzum senin eşin benım kocanın kaybettiği kardeşi olabılırmı ya cnm butun kadınların istekleri ve butun erkekler böyle sanırım benım eşimde d.gunu evlılık yıldönumu harıcınde pek sey yapmaz dilimde tuy bıttı demekten artık yapsanda kıymetı yok diyorum bazen ama herkesın sorunu o ama ben kocamı cok sevıyorum ve oda benı artık ben takılmıyorum onunda huyu boyle dıyorum baska birsürü artısını görmeye calışıyorum benım için mutfak masasını bile ben söylemeden toplaması benı mutlu edıyor mesela benım sevdiğim yiyecekleri alması yada sağlıklı beslenım dıe organık urunler alması gece üstümü örtmesi hastalandığımda bakması cnm temızlık yapıp kendını yorma demesi akşamları masaj yapması eeee bunlardan baktım mutlu oluyorum nıye duz olduğu için süreklı sorun çıkartayım süprizlerde olmayı versin kimse dört dörtluk değildir cnm herkesin eksisi artısı vardır artıların görursek ınsanların daha mutlu oluruz ailesi ve benım ailem ben babamla tatile gider casınoda sabahlar içki içer sigara içerim ben babamla arkadaş gibiyim benım ailem öyle die herkesın ailesınden onu bekleyemiz onlarda öyle belkıde cok rahatız dıe onlarda bızı eleştiriyor ailesinin yanına senede 1 2 kerede giderim herkesı sevmek zorunda değilim ama anlaşmak zorundayım onların seviyesine inerim sohbetimi ederim çıkar gelirim aslında hayat o kdr kısaki ve sağlıktan ötesi yok bunları dert bile etmeye değmez ama insanız işte sen cok akıllı zekı bir kızsın kendını guzel yönlendıreceğini biliyorum ve herşeyi düzelteceksin
bir gün bi evli çiftin evine kadının kız kardeşi gelmiş...
akşam yatarlarkene adam wc kalkmış birde bakmış baldızı bi hıyar almış kendini tatmin ediyor hiç ses etmemiş adam amann bana ne demiş gidip yatmış
sabah kalmış bakmış karısı ve baldızı kahvaltı yapıyor günaydın karıcım demiş, karısı günaydın demiş
günaydın baldız demiş oda günaydın enişte demiş bakmış
masada kahvaltı için tabakta salatalık var salatalıoğa bakarak sanada günaydın bacanak demiş hueheueheu
amannnnnn yuhhhh
bir gün bi evli çiftin evine kadının kız kardeşi gelmiş...
akşam yatarlarkene adam wc kalkmış birde bakmış baldızı bi hıyar almış kendini tatmin ediyor hiç ses etmemiş adam amann bana ne demiş gidip yatmış
sabah kalmış bakmış karısı ve baldızı kahvaltı yapıyor günaydın karıcım demiş, karısı günaydın demiş
günaydın baldız demiş oda günaydın enişte demiş bakmış
masada kahvaltı için tabakta salatalık var salatalıoğa bakarak sanada günaydın bacanak demiş hueheueheu
o geldi aklıma
ülennnnnnhalvette uykun mu geliyor delüüüüüüüüüüüüüüüüüüü allah seni güldürsün bana burda kahkaha attırdın kız deli ülen adrenelin dükseliyor enerji patlaması yaşıyorken uykusu gelirmi insanın...
güzelmiş koptum yaiyi ki abdest almadım yoksa gülmekten abdesti bozacaktım
geliyor kuzum ya o olcağı gun gözumden uyku akıyor valla ya iptal edilsin yada olsun bitsim cin gibi oluyom ben yaa
kuzum senin eşin benım kocanın kaybettiği kardeşi olabılırmı ya cnm butun kadınların istekleri ve butun erkekler böyle sanırım benım eşimde d.gunu evlılık yıldönumu harıcınde pek sey yapmaz dilimde tuy bıttı demekten artık yapsanda kıymetı yok diyorum bazen ama herkesın sorunu o ama ben kocamı cok sevıyorum ve oda benı artık ben takılmıyorum onunda huyu boyle dıyorum baska birsürü artısını görmeye calışıyorum benım için mutfak masasını bile ben söylemeden toplaması benı mutlu edıyor mesela benım sevdiğim yiyecekleri alması yada sağlıklı beslenım dıe organık urunler alması gece üstümü örtmesi hastalandığımda bakması cnm temızlık yapıp kendını yorma demesi akşamları masaj yapması eeee bunlardan baktım mutlu oluyorum nıye duz olduğu için süreklı sorun çıkartayım süprizlerde olmayı versin kimse dört dörtluk değildir cnm herkesin eksisi artısı vardır artıların görursek ınsanların daha mutlu oluruz ailesi ve benım ailem ben babamla tatile gider casınoda sabahlar içki içer sigara içerim ben babamla arkadaş gibiyim benım ailem öyle die herkesın ailesınden onu bekleyemiz onlarda öyle belkıde cok rahatız dıe onlarda bızı eleştiriyor ailesinin yanına senede 1 2 kerede giderim herkesı sevmek zorunda değilim ama anlaşmak zorundayım onların seviyesine inerim sohbetimi ederim çıkar gelirim aslında hayat o kdr kısaki ve sağlıktan ötesi yok bunları dert bile etmeye değmez ama insanız işte sen cok akıllı zekı bir kızsın kendını guzel yönlendıreceğini biliyorum ve herşeyi düzelteceksin
hadi ben de kaçtım bacılar.öpüyorum hepinizi.hayırlı akşamlar
sinemcim canım iyi ki varsınız
eskiden eşime böyle söylenirdim, derdi ki bana, bana etraftan istediğin gibi bir tane adam göster. bildiğim yok evet, ama sen öyle olabilirsin diyordum. ya da her kadın beklemiyordur ne bileyim. bazen söylendiğimde der ki, ben senin gözünün içine bakarak yaşıyorum, nasıl böyle şeyler düşünüyorsun. o zaman diyorum ki ona büyük laflar etmeyi seviyorsun. ama lafta kalıyor. ben hareketlerinden bana olan tavrından kesinlikle bunu anlamıyorum. neyse işte, dediğinde haklısın, bardağın dolu tarafını görmek lazım. ama aylardır başka sorunlarla da öyle çok yıpranmışım ki, gözüme iyi tarafları hiç görünmüyor. her erkek zaten eşim kadar karısıyla ilgilenir diyorum. bende eksik bıraktığı şeyler var ve onları başka jestlerle örtmeyi başaramıyor, asıl sorun bu. inşallah zamanla bu durum iyiye gider canlarım.
eloşum, kolay gelsin sana da çook
sanada tatlım sağolasın... şimdi gerçekten gidiyom yoksa vezgeçecem gitmekten....hadi bakem sende fenerliydin demi? akşama maçınız var hamsilerle
sinemcim canım iyi ki varsınız
eskiden eşime böyle söylenirdim, derdi ki bana, bana etraftan istediğin gibi bir tane adam göster. bildiğim yok evet, ama sen öyle olabilirsin diyordum. ya da her kadın beklemiyordur ne bileyim. bazen söylendiğimde der ki, ben senin gözünün içine bakarak yaşıyorum, nasıl böyle şeyler düşünüyorsun. o zaman diyorum ki ona büyük laflar etmeyi seviyorsun. ama lafta kalıyor. ben hareketlerinden bana olan tavrından kesinlikle bunu anlamıyorum. neyse işte, dediğinde haklısın, bardağın dolu tarafını görmek lazım. ama aylardır başka sorunlarla da öyle çok yıpranmışım ki, gözüme iyi tarafları hiç görünmüyor. her erkek zaten eşim kadar karısıyla ilgilenir diyorum. bende eksik bıraktığı şeyler var ve onları başka jestlerle örtmeyi başaramıyor, asıl sorun bu. inşallah zamanla bu durum iyiye gider canlarım.
aslında sonuna kdr haklısın benım eşimden tek sıkıntım buydu bunuda bu şekılde astım yada şimdilik rafa kaldırdım çunku bazen duygusal boşluğa giriyoruz buda özellıkle adet dönemlerımızde aslında ama her erkek eşin kadar karısıyla ilgilenir demişsin yaaaa işte orda yanışmışsın gel akşamları forum takipte insanlarda ne koca var şükrede şükrede gidersin ama sende benım gibi lider vasıflısın biraz bırak tatlum bunu eksik kalsın ve her kadın ilgiyi bekliyordur annem bile bazen kendını dizide kadın gibi bana demıyon diyormuş babama bunun okumuşla okumamışla yaşlısı gencı hepsi isterde bulan cok az kişidir oda başka huyundan muzdariptir
kuzum fıkrana bayıldımmgüle güle bebeeem bu gün ki muhabbet harikaydı her ne kadar patlıcan hıyar falan olmasada muhabbetin içinde süperdi ......
hıyar diyincik hıyarlı bi fıkra öğrendim anlatim mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?