Sabredenler Kulübü 2012 :)

güle güle bebeeem bu gün ki muhabbet harikaydı her ne kadar patlıcan hıyar falan olmasada muhabbetin içinde süperdi ......

hıyar diyincik hıyarlı bi fıkra öğrendim anlatim mi??

ben de gidim namazımı kılayım ama önce şu fıkranı anlat kızz yoksam merak ederim aklım burda kalır

başımızı ağrıtmıuyorsun aşk olsun bi daha söleme böyle üzülürüm valla..

ne zaman istersen dertleşmek için ben hep burda olmasamda meil adresim var dert ortağı değilmiyiz biz burda yeri gelir sen anlatırsın biz dinleriz yeri gelir ben ağrım siz teselli edersiniz...

rabbim sana güç kuvget sabırların en büyüğünü en çoğunu versin tez zamanda şu dıkıntı dağını aşığ rahat nefes alacağın günleri nasip etsin.... hadi kolay gelsin sana bende kaçayım gideyim toplayım ortalıuğı....

ben de gidim namazımı kılayım ama önce şu fıkranı anlat kızz yoksam merak ederim aklım burda kalır

bir gün bi evli çiftin evine kadının kız kardeşi gelmiş...

akşam yatarlarkene adam wc kalkmış birde bakmış baldızı bi hıyar almış kendini tatmin ediyor hiç ses etmemiş adam amann bana ne demiş gidip yatmış

sabah kalmış bakmış karısı ve baldızı kahvaltı yapıyor günaydın karıcım demiş, karısı günaydın demiş

günaydın baldız demiş oda günaydın enişte demiş bakmış

masada kahvaltı için tabakta salatalık var salatalıoğa bakarak sanada günaydın bacanak demiş hueheueheu

o geldi aklıma

güzelmiş koptum yaiyi ki abdest almadım yoksa gülmekten abdesti bozacaktım

Hadi kaçtımben akşama fener trabzon maçı var heyecanlı olcek bakalım kim kimi yenecek... bir gs li olarak trabzon yensin isterim ama berabere bitmeleri büyük avataj 1 er puan alıp otururlar heheheh

misafir aradı jkesin geliyolar kaçtım ben hadi sağlıcakla kalınkzılar.. öpt

geliyor kuzum ya o olcağı gun gözumden uyku akıyor valla ya iptal edilsin yada olsun bitsim cin gibi oluyom ben yaa

geliyor kuzum ya o olcağı gun gözumden uyku akıyor valla ya iptal edilsin yada olsun bitsim cin gibi oluyom ben yaa

kız sen beni gülmekten öldrücen haaaa

bence sen kaçış arayışında olduğun için oluyo bu dediklerin heheheh

gidim dedim yazdığını görüncük gülmekten koptum

sinemcim canım iyi ki varsınız
eskiden eşime böyle söylenirdim, derdi ki bana, bana etraftan istediğin gibi bir tane adam göster. bildiğim yok evet, ama sen öyle olabilirsin diyordum. ya da her kadın beklemiyordur ne bileyim. bazen söylendiğimde der ki, ben senin gözünün içine bakarak yaşıyorum, nasıl böyle şeyler düşünüyorsun. o zaman diyorum ki ona büyük laflar etmeyi seviyorsun. ama lafta kalıyor. ben hareketlerinden bana olan tavrından kesinlikle bunu anlamıyorum. neyse işte, dediğinde haklısın, bardağın dolu tarafını görmek lazım. ama aylardır başka sorunlarla da öyle çok yıpranmışım ki, gözüme iyi tarafları hiç görünmüyor. her erkek zaten eşim kadar karısıyla ilgilenir diyorum. bende eksik bıraktığı şeyler var ve onları başka jestlerle örtmeyi başaramıyor, asıl sorun bu. inşallah zamanla bu durum iyiye gider canlarım.

eloşum, kolay gelsin sana da çook

sanada tatlım sağolasın... şimdi gerçekten gidiyom yoksa vezgeçecem gitmekten.... hadi bakem sende fenerliydin demi? akşama maçınız var hamsilerle

güle güle bebeeem bu gün ki muhabbet harikaydı her ne kadar patlıcan hıyar falan olmasada muhabbetin içinde süperdi ......

hıyar diyincik hıyarlı bi fıkra öğrendim anlatim mi??
kuzum fıkrana bayıldımm

sdtive kuzum bu konuda sana teselli sözlerı yazmak saçma olur bazen ben de diyorum odunsun odun diye ama değiştirmek mümkün değil değişmiyo aklına mı gelmiyo yapmak mı istemiyo bilmiyorum senin ki tek değil kuzum o yüzden üzülme sinhusun da dediği gibi iyi yönlerini görmeye çalış sonuçda biz onları severek evledindik ve şükür ki onlarda bizi seviyo içip içip gelip dövmüyo sövüp saymıyo bizi aldatmıyo bir çoğunun derdiyse bunlar bunları düşününce şükür edip benim kocam çok iyi diyorum ve herşeyi unutuyorum sen de öyle yapmaya çalış kuzum zor ama şu kendine verdiğin sürede (korunma aşamasında ) emin ol daha iyiye gidecek herşey çünkü bebeği de düşününce sen daha da kötü düşünüp kendini yıpratıyosun kuzum üzülme kendini yıpratma ve bir söz ver kendine ne olursa olsun ufacık şeylerden de mutlu olmaya çalış kuzum için rahat etsin tek sen değilsin kuzum odun kocadan şikayetlenen sen artık son noktay ageldiğin için dayanamıyorsun sanırım bundan sonrası alışma dönemin olacak ve öyle kabul edeceksin onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…