- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #29.681
Günaydın herkeseee
benim ara ara gelen adet sancılarım başladı kızçelerim, herhalde pazar pazartesi olurum. Hani öncesinde 3-4 gün süren kahverengi lekelenmem oluyordu ya, doktor rahim ağzındaki yaradan demişti ve 18 günlük fitil vermişti. en çok onu merak ediyorum, biraz olsun iyi geldi mi acaba... inşallah iyi gelmiştir...
Dua günümmüş bugün, Rabbim görüp dua eden, edemeyen, göremeyen herkesten razı olsun, hamile olanları sağlıkla evlatlarına kavuştursun, olmayanlara da tez zamanda bebiş nazip etsin inşallah
sdtive canım arkadaşım benim Rabbim daha fazla bekletmeden sağlıklı,sıhhatli meleğini sana gönderir inş. evden çıkmadan yazmak istedim...
dualarımdasın...ben inanıyorum ve çook hissediyorum
günaydıınn kzuzularııııııııııımmmmmmmmmmbu akşam misafirlerim vaarrr hazırlık yapcem dün puaça yapmıştım bugün de temizlicem evimi yapcem yemeğimi ağırlicem misamirlerimiii
kuzuuumm sdtive seniii çoookk mutlu ve huzurlu günler bekliyorSen yaradanın sevdiği bir kulsun kuzum dua günün hep mübarek bir güne denk geliyo dua kapılarının sonuna kadar açık olduğu bugün de kimin ağzından senin için tek bir güzel söz düşse Rabbim onları dua olarak alıp sana bahşetsin kuzum hep mutlu çok mutlu ol inşallahh
işteeee biz buyuuzzz buuuuuuuuuuukuzumun dua günün ama o hepimize dua ediyo ey Rabbiim sen sesimizi duy duyda bizleree gönlümüzdekileri hayırlısıyla nasip et
Kızlar günaydın herkese..
sdtive cnm allah biran önce gönlüne göre versin cnm..sınanan sabrının mükafatını tez zamanda alırsın inşallah..
dua listesi azaldı gerçekten hepimizin ismini görmeye inanıyorum çok az günler kaldı.
sizler için sürekli dua ediyorum hep aklımdasınız..
kızlaaaaaaaaaaarrr aldım sonucu839 çıktıııııııııııııııııııııııı,çok mutluyummm dualarınızı esirgemeyin nolur,benim dualrım sizlerle sdtive in de bgn dua günüymüş rabbim kalbinden geçen bütün dua ve dilekleri hakkında hayırlı kılarak nasip etsin,daha fazla bekletmeden göndersin hayırla ve sağlıkla meleğini inşallah
hayırlı cumalar kızlar
sdtive, canım Rabbim hakkında herşeyin en hayırlısını versin,inş yuvanda eşinle ve çocuklarınla mutlu ve sağlıklı bir yaşam versin,tez zamanda evlat hasretini hayırlısıyla dindirsin inşşşşş
egemn senin de değerin katlanmış maşallah,inş darısı da pıtpıtları duymana olsun
dediğiniz gibi listede kalanlarımıza da inş rabbim tez zamanda hayırlısıyla bebişlerimizi gönderir!
ya kızlar benim hala kasık sancılarım var,kesilmiyor,ara ara lekelenmeler de devam ediyor.üff tırsmaya başladım ben, inş kötü bişi yoktur
Günaydınlar herkese.. Bana belki kızacaksınız karnında bebişin var sağlığı yerinde herşeyi yolunda zorun ne senin şimdi diye ama ben mutsuzum inanın bir süre dünyayla ilişkimi kesip uzaklaşmak istiyorum bazı şeylerden yoksa bu gebe halimle depresyona girip psikolojik olarak büyük bir çöküntü içerisine gireceğim..
hayırlı cumalar tatlım, Allah razı olsun hepinizden, dualarınız çok mutlu etti beni:16.
sen acaba bir doktora görünsen mi ki canım yaa, neden bu kadar sürdü bu iş? ne kadar var regline?
Hadi anlat bakalım en çok ne bunaltıyor seni? nereden çıkıyor bu gitme isteği?
daha beş gün var ve lekelenmeler de 3-4 gün oldu başlayalı! ya her ay doktordayım zaten o yüzden sıkıldım artık,hiç gidesim yok.ama kafama takılmaya başladı normal olmayan bişeyler var sanki
sdtive canım dua günümüş. bir anda giriverdim topiğe sana dua etmemi nasip etmiş Rabbim demekki.Bugün Cuma bu mübarek günde yüce Allahım ne istersen misli misli fazlasını versin sana inşaallahh.
egemn demiştim :)) önümüzdeki ay hamile kalırsın diye hayırlı uğurlu olsun canım
ben çok iyiyim kızlar bu bebek düşüncesi benden gitti gideli:)) kilo veriyorum mutluyum 2 gün önce yımırtlamışım farkında bile değildim bu sabah çamaşırımda gördüm yımırta akıntımı zaten 2 gündürde sağ kasığımda ağrı vardı ondanmış meğerse
Zaten kayınvalide denen yaratığın evlililiğimin en güzel zamanlarını mahvetmesinden kocamı benden uzaklaştırmaya çalışmasından ve 1,5 sene boyunca onun yüüzünden kocamın eve asık suratla gelmesinden ve büyük çabalarıma rağmen benimle ilişkiye girmek istememesinden acayip takıntılıyım o kadına araya ciddi bir mesafe koydum önceden çok samimiydik ve inanılmaz çok seviyordum onu ama fazla müdahele etmeye başlayınca çekmek zorunda kaldım kendimi. Eltimle aynı evde oturuyorlar onların da evliliği çalkantıda onun yüzünden ve 20 günlük bebekleri var her zaman kadın herşeyi burnumuzdan getiriyor hiç huzur vermiyor bize oğullarının hayatlarını mahvedioyr resmen ama ağızlarınıaçıp hiçbirşey demiyorlar eltimin annesi de bebek doğdu diye kızının yanında kalıyor kadına neler ediyor kovmaktan beter ediyor hareketleriyle kadını çok terbiyesiz bir kadın kayınvalidem artık iyice zıvanadan çıkmaya başladı eltimle kaynım o evden ayrılırsa veya boşanırlarsa tekrar tamamen bize yoğunlaşacak üstelik şimdi bebeğim de olacak ben o kadını görmeyi bırakın sesini adını duymaya tahammülüm yok öldüresim geliyor. Eltim de benimle dertleşiyor karşımda nasıl ağlıyor görseniz dayanamıyorum gücüm kalmadı artık diyor kendime mi yanayım ona mı yanayım anlamadım gitti kendimi hiç iyi hissetmiyorum yarın doğum günüm ama ben istemiyorum yarın olmasını çünkü gelecek o da biliyorum bir de hediye veriş şeklini görseniz al da suratına fırlat dersiniz anlatsam anlatsam bitmez neler var daha kabaca anlattım kaçmak istiyorum kaldıramıyor bünyem artık. Çocuğuma da üzülüyorum yavrum nasıl büzülüp kasılıp kalıyor karnımda sinirli stresli olduğum zaman ne yapacağımı bilmiyorum onların yuvası dağılırsa bizimki de dağılacak biliyorum huzur vermeyecek çünkü
canım ya kaynana olayı zor iş ya,allah yardımcın olsun.demesi kolay biliyorum ama kafaya takmamaya çalışsan,yani seni tınlamıyorum moduna girsen olmaz mı? bak eltinin işi daha zor,aynı evde yaşıyor olsaydın ne olacaktıen azından kendi evindesin,o gelse veya sen ona gitsen bile eni sonu herkes evine çekilecek.onu hoşlanmadığın bi misafir olarak gör,gelecek oturacak ve gidecek.hamileyim,alıcılarım bozuldu kimseyi çekemem de kendine bazen boş vermek en iyi çözümdür,yapmaya çalış bence.
Zaten kayınvalide denen yaratığın evlililiğimin en güzel zamanlarını mahvetmesinden kocamı benden uzaklaştırmaya çalışmasından ve 1,5 sene boyunca onun yüüzünden kocamın eve asık suratla gelmesinden ve büyük çabalarıma rağmen benimle ilişkiye girmek istememesinden acayip takıntılıyım o kadına araya ciddi bir mesafe koydum önceden çok samimiydik ve inanılmaz çok seviyordum onu ama fazla müdahele etmeye başlayınca çekmek zorunda kaldım kendimi. Eltimle aynı evde oturuyorlar onların da evliliği çalkantıda onun yüzünden ve 20 günlük bebekleri var her zaman kadın herşeyi burnumuzdan getiriyor hiç huzur vermiyor bize oğullarının hayatlarını mahvedioyr resmen ama ağızlarınıaçıp hiçbirşey demiyorlar eltimin annesi de bebek doğdu diye kızının yanında kalıyor kadına neler ediyor kovmaktan beter ediyor hareketleriyle kadını çok terbiyesiz bir kadın kayınvalidem artık iyice zıvanadan çıkmaya başladı eltimle kaynım o evden ayrılırsa veya boşanırlarsa tekrar tamamen bize yoğunlaşacak üstelik şimdi bebeğim de olacak ben o kadını görmeyi bırakın sesini adını duymaya tahammülüm yok öldüresim geliyor. Eltim de benimle dertleşiyor karşımda nasıl ağlıyor görseniz dayanamıyorum gücüm kalmadı artık diyor kendime mi yanayım ona mı yanayım anlamadım gitti kendimi hiç iyi hissetmiyorum yarın doğum günüm ama ben istemiyorum yarın olmasını çünkü gelecek o da biliyorum bir de hediye veriş şeklini görseniz al da suratına fırlat dersiniz anlatsam anlatsam bitmez neler var daha kabaca anlattım kaçmak istiyorum kaldıramıyor bünyem artık. Çocuğuma da üzülüyorum yavrum nasıl büzülüp kasılıp kalıyor karnımda sinirli stresli olduğum zaman ne yapacağımı bilmiyorum onların yuvası dağılırsa bizimki de dağılacak biliyorum huzur vermeyecek çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?