Sabredenler Kulübü 2012 :)

günayydınn hanımmmlarrrr

ve de görüşmek üzere, bir geldim, bir kayboluverdim yahu
hepinizi öpüyorum, hamiş arkadaşlarımızı tekrar tebrik ediyorumm ne güzel buradaki paylaşımlarr

dua listesine baktım da çok az kişi kalmışız inş bizlerde ekleniriz listemiz tamamlanmış olur... dualarımdasınız...

Son düzenleme:
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]3 Haziran
[/TD]
[TD]Bir melek annesi yavrusunu kaybetti yeni kelebeğini bekliyor...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]10 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]26 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinhus
[/TD]
[TD]31 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]6 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD] 5 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]2 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]3 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu

[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]24 ay
[/TD]
[TD]18 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]19 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]20 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]21 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]25 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]27 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]28 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]1 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün sdtive arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

Günaydın herkeseee
benim ara ara gelen adet sancılarım başladı kızçelerim, herhalde pazar pazartesi olurum. Hani öncesinde 3-4 gün süren kahverengi lekelenmem oluyordu ya, doktor rahim ağzındaki yaradan demişti ve 18 günlük fitil vermişti. en çok onu merak ediyorum, biraz olsun iyi geldi mi acaba... inşallah iyi gelmiştir...

Dua günümmüş bugün, Rabbim görüp dua eden, edemeyen, göremeyen herkesten razı olsun, hamile olanları sağlıkla evlatlarına kavuştursun, olmayanlara da tez zamanda bebiş nazip etsin inşallah

sdtive canım arkadaşım benim Rabbim daha fazla bekletmeden sağlıklı,sıhhatli meleğini sana gönderir inş. evden çıkmadan yazmak istedim...

dualarımdasın... ben inanıyorum ve çook hissediyorum

günaydıınn kzuzularııııııııııımmmmmmmmmm bu akşam misafirlerim vaarrr hazırlık yapcem dün puaça yapmıştım bugün de temizlicem evimi yapcem yemeğimi ağırlicem misamirlerimiii

kuzuuumm sdtive seniii çoookk mutlu ve huzurlu günler bekliyor Sen yaradanın sevdiği bir kulsun kuzum dua günün hep mübarek bir güne denk geliyo dua kapılarının sonuna kadar açık olduğu bugün de kimin ağzından senin için tek bir güzel söz düşse Rabbim onları dua olarak alıp sana bahşetsin kuzum hep mutlu çok mutlu ol inşallahh

işteeee biz buyuuzzz buuuuuuuuuuu kuzumun dua günün ama o hepimize dua ediyo ey Rabbiim sen sesimizi duy duyda bizleree gönlümüzdekileri hayırlısıyla nasip et

sdtive canım arkadaşım benim Rabbim daha fazla bekletmeden sağlıklı,sıhhatli meleğini sana gönderir inş. evden çıkmadan yazmak istedim...

dualarımdasın... ben inanıyorum ve çook hissediyorum

işteeee biz buyuuzzz buuuuuuuuuuu kuzumun dua günün ama o hepimize dua ediyo ey Rabbiim sen sesimizi duy duyda bizleree gönlümüzdekileri hayırlısıyla nasip et

yolda olan kırmızıların da etkisiyle, yazdıklarınızı okurken gözlerim doldu resmen inşallah Rabbim duyar sesimizi...
herkese hayırlı cumalar...

Kızlar günaydın herkese..

sdtive cnm allah biran önce gönlüne göre versin cnm..sınanan sabrının mükafatını tez zamanda alırsın inşallah..
dua listesi azaldı gerçekten hepimizin ismini görmeye inanıyorum çok az günler kaldı.

sizler için sürekli dua ediyorum hep aklımdasınız..

kızlaaaaaaaaaaarrr aldım sonucu 839 çıktıııııııııııııııııııııııı,çok mutluyummm dualarınızı esirgemeyin nolur,benim dualrım sizlerle sdtive in de bgn dua günüymüş rabbim kalbinden geçen bütün dua ve dilekleri hakkında hayırlı kılarak nasip etsin,daha fazla bekletmeden göndersin hayırla ve sağlıkla meleğini inşallah

hayırlı cumalar kızlar
sdtive, canım Rabbim hakkında herşeyin en hayırlısını versin,inş yuvanda eşinle ve çocuklarınla mutlu ve sağlıklı bir yaşam versin,tez zamanda evlat hasretini hayırlısıyla dindirsin inşşşşş
egemn senin de değerin katlanmış maşallah,inş darısı da pıtpıtları duymana olsun
dediğiniz gibi listede kalanlarımıza da inş rabbim tez zamanda hayırlısıyla bebişlerimizi gönderir!

ya kızlar benim hala kasık sancılarım var,kesilmiyor,ara ara lekelenmeler de devam ediyor.üff tırsmaya başladım ben, inş kötü bişi yoktur

günaydın canım, çok teşekkür ederim yürekten duaların için, Rabbim inşallah kabul eder...

yaşasııııııııııııııııııın çok sevindim kuzum yaaa, herşey yolunda demek inşallah haftaya da keseden bahsedeceksin bize

duana da amin diyorum kuzum, eksik olma

hayırlı cumalar tatlım, Allah razı olsun hepinizden, dualarınız çok mutlu etti beni :16.
sen acaba bir doktora görünsen mi ki canım yaa, neden bu kadar sürdü bu iş? ne kadar var regline?

Günaydınlar herkese.. Bana belki kızacaksınız karnında bebişin var sağlığı yerinde herşeyi yolunda zorun ne senin şimdi diye ama ben mutsuzum inanın bir süre dünyayla ilişkimi kesip uzaklaşmak istiyorum bazı şeylerden yoksa bu gebe halimle depresyona girip psikolojik olarak büyük bir çöküntü içerisine gireceğim..

Hadi anlat bakalım en çok ne bunaltıyor seni? nereden çıkıyor bu gitme isteği?

hayırlı cumalar tatlım, Allah razı olsun hepinizden, dualarınız çok mutlu etti beni :16.
sen acaba bir doktora görünsen mi ki canım yaa, neden bu kadar sürdü bu iş? ne kadar var regline?

daha beş gün var ve lekelenmeler de 3-4 gün oldu başlayalı! ya her ay doktordayım zaten o yüzden sıkıldım artık,hiç gidesim yok.ama kafama takılmaya başladı normal olmayan bişeyler var sanki

sdtive canım dua günümüş. bir anda giriverdim topiğe sana dua etmemi nasip etmiş Rabbim demekki.Bugün Cuma bu mübarek günde yüce Allahım ne istersen misli misli fazlasını versin sana inşaallahh.

egemn demiştim :)) önümüzdeki ay hamile kalırsın diye hayırlı uğurlu olsun canım

ben çok iyiyim kızlar bu bebek düşüncesi benden gitti gideli:)) kilo veriyorum mutluyum 2 gün önce yımırtlamışım farkında bile değildim bu sabah çamaşırımda gördüm yımırta akıntımı zaten 2 gündürde sağ kasığımda ağrı vardı ondanmış meğerse

Hadi anlat bakalım en çok ne bunaltıyor seni? nereden çıkıyor bu gitme isteği?

Zaten kayınvalide denen yaratığın evlililiğimin en güzel zamanlarını mahvetmesinden kocamı benden uzaklaştırmaya çalışmasından ve 1,5 sene boyunca onun yüüzünden kocamın eve asık suratla gelmesinden ve büyük çabalarıma rağmen benimle ilişkiye girmek istememesinden acayip takıntılıyım o kadına araya ciddi bir mesafe koydum önceden çok samimiydik ve inanılmaz çok seviyordum onu ama fazla müdahele etmeye başlayınca çekmek zorunda kaldım kendimi. Eltimle aynı evde oturuyorlar onların da evliliği çalkantıda onun yüzünden ve 20 günlük bebekleri var her zaman kadın herşeyi burnumuzdan getiriyor hiç huzur vermiyor bize oğullarının hayatlarını mahvedioyr resmen ama ağızlarınıaçıp hiçbirşey demiyorlar eltimin annesi de bebek doğdu diye kızının yanında kalıyor kadına neler ediyor kovmaktan beter ediyor hareketleriyle kadını çok terbiyesiz bir kadın kayınvalidem artık iyice zıvanadan çıkmaya başladı eltimle kaynım o evden ayrılırsa veya boşanırlarsa tekrar tamamen bize yoğunlaşacak üstelik şimdi bebeğim de olacak ben o kadını görmeyi bırakın sesini adını duymaya tahammülüm yok öldüresim geliyor. Eltim de benimle dertleşiyor karşımda nasıl ağlıyor görseniz dayanamıyorum gücüm kalmadı artık diyor kendime mi yanayım ona mı yanayım anlamadım gitti kendimi hiç iyi hissetmiyorum yarın doğum günüm ama ben istemiyorum yarın olmasını çünkü gelecek o da biliyorum bir de hediye veriş şeklini görseniz al da suratına fırlat dersiniz anlatsam anlatsam bitmez neler var daha kabaca anlattım kaçmak istiyorum kaldıramıyor bünyem artık. Çocuğuma da üzülüyorum yavrum nasıl büzülüp kasılıp kalıyor karnımda sinirli stresli olduğum zaman ne yapacağımı bilmiyorum onların yuvası dağılırsa bizimki de dağılacak biliyorum huzur vermeyecek çünkü

daha beş gün var ve lekelenmeler de 3-4 gün oldu başlayalı! ya her ay doktordayım zaten o yüzden sıkıldım artık,hiç gidesim yok.ama kafama takılmaya başladı normal olmayan bişeyler var sanki

canım enfeksiyonun olabilir, kist olabilir, hiç birşey olmayabilir. o kadar çok ihtimal var ki, düşünmekle bulunmaz yani. İlla ki kafana takılıyordur ama tek çözümü doktor bunun. Ya da regle kadar bekledip, o zaman gideceksin

amin tatlım amin sana da gönlündekini nasip etsin inşallah...
kilo vermen ne kadar güzel ben de sabahları yediğim hamur işlerini kestim. ama bu akşam ve yarın akşam iki tane yemek organizasyonu var, oralarda kendimi dizginlemek biraz zor olacak bebek düşüncesini unutmakla çok iyi yapmışsın. dilerim bundan sonra da düşüncesinden önce kendisi gelir

canım ya kaynana olayı zor iş ya,allah yardımcın olsun.demesi kolay biliyorum ama kafaya takmamaya çalışsan,yani seni tınlamıyorum moduna girsen olmaz mı? bak eltinin işi daha zor,aynı evde yaşıyor olsaydın ne olacaktı en azından kendi evindesin,o gelse veya sen ona gitsen bile eni sonu herkes evine çekilecek.onu hoşlanmadığın bi misafir olarak gör,gelecek oturacak ve gidecek.hamileyim,alıcılarım bozuldu kimseyi çekemem de kendine bazen boş vermek en iyi çözümdür,yapmaya çalış bence.

Bana daha önce sizinle yaşamak istiyorum demişti. Onun aklı benim evimde bu eve yerleşmeye çalışıyor kadın onu istemediğimi sevmediğimi bildiği halde benim evime gelmek için deli oluyor. Kafaya takmamayı okadar çok isterdim ki ama çok zor bunu yapmak. İki ağlıyor oğullarına bir de bayılıyor numaradan bütün suçlu biz oluyoruz hep hasta heepp hasta hastanelerden çıkmıyor hiç birşeyi yok maşallahın var bile diyor ona doktorlar. Bir keresinde efora girdi gayet de güzel bir şekilde geçmiş anneme diyormuş ki eforu geçemedim ben biliyor musun annem de aleyna geçti dedi demiş ayy guatırım var demiş sonra da lafı değiştirip hemen. Kendini düşkünmüş gibi gösterip baktırmaya çalışıyor. Bu doktorlar da ne cahiller canım hiçbirşeyden anlamıyorlar niye okumuşlar okadar sene bilmem bir türlü bulamıyorlar benim kayınvalideciğimde ne olduğunu. Kadıncağız çoookk hasta.. O kadını evimde görmek istemiyorum tahammülüm edemiyorum sırf o kadın yüzünden o sevimsiz suratını görmemek için eşimden boşanmayı bile aklıma getiriyorum bu aralar çok taktım eşime de annesi yüzünden bir suçum olmadığı halde bana yaptıkları geliyor aklıma sinirden oturup ağlıyorum eşim farkında bana birşeyler olduğunun sorup duruyor yok birşeyim diyorum ama kafam sürekli uyuşuk ben daha önce psikilojik rahatsızlık geçirdim çok zor toparladım ciddi şeyler atlattım tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum

canım benim, bak bunlar sıklıkla yaşanan sıkıntılar. ne yazık ki eşlerimizin ailelerini seçemiyoruz. Bu noktada önemli olan eşlerinizin tutumu. Onların annelerine hatalarını söylemeleri lazım. Eşin görmüyor mu kardeşinin sıkıntılarını? Annesinin müdahaleci tavrını fark etmiyor mu? Onların tavırlarını değiştirmeleri lazım. Erkekler hemen değişemiyorlar. Sabırla gerçekleri göstermen gerekiyor.

Ne yazık ki pılını pırtını toplayıp gitme şansın yok kuzum. Hayatının en özel dönemlerinden birini yaşıyorsun. doğumdan sonrası daha da özel olacak. kimsenin bunu mahvetmesine izin verme. Belki eltin de yumuşak başlıdır bilemiyorum. Muhattab olduğumuz kişilerin seviyesine göre tavır almamız gerekiyor. bakarsın k. validen güzelce söylediğin sözden, ricadan anlamıyorsa, onun üslubunda konuşursun sen de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…