- Konu Sahibi minikgelin
-
- #29.881
Ben de istiyoruuummm bana da yollaaaa o kurabiyedeeennallahıııımmmm nasıl pis boğaz birşey oldum ben böyleeee
hemmeennn paylaşıyorum kuzum çok kolay ve pratik bir kurabiye. Bana çocukluğumu hatırlattıfriedmanciğim bacımm paylaş tafini merakla bekliiyorum,artık pasta yaptım dedin benim canım çekti bi kere merakla bekliyorum tarifini canımcım
nediyon bacım sabahın köründe,ben kahvaltı yapcam şimdi..yumurtamı haşlıyorum,sütümü çıkardım dolaptan ılıyo
günaydın kızlar...
neşeniz bol olsun :))
eloeserce arkadaşımızın dua günüymüş..
RABBİM hayırlı vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahh....
friedman bu arada gene canımı çektirdin haberin olaa
günaydın kızlar,
elifcim, canım bütün iyi niyetinle, sabrınla, pozitif düşüncelerinle bekliyorsun ya bebişini... dilerim en kısa zamanda tombiş yanaklı, pamuk gibi bir bebek nasip eder sana Rabbim.
kızlar bu arada bana yine önümüzdeki ay yurtdışı yolları görünüyorikinci kez işi üzerimden atmam pek mümkün değil. paşa paşa gitmem lazım. ama ister istemez ya bu ay hamile kalırsam diye de aklıma geliyor. 6-7 haftalık olacak. nasıl giderim o zaman bilemiyorum. kafam allak bullak... yalnız bu sefer pek kaçışım yok gibi...
kuzum benim hiiççç kafanı yorma bu konuyla.Bak şuan üzülmek için erken bu biiirrr :) ikincisi bizim endişelenip kaygı erttiğimizden daha kolay oluyo herşey aslındaçünkü düzen ona göre oturtulmuş hiç kaygılanma mevlam neylerse güzel eyler kuzuuu yani o zamana kadar neler neler olur bilemezsin kii yarım saat sonra ne olacağını bilmiyoruz o zamana çok şey değişebilir yeter ki sen hamile olda gerisi için çözüm elbet bulunur
evet canım haklısın, ben de zaten gideceğimi bildirdim başkana... eğer bebek olursa gitmem, olmazsa giderim kısmet artık. herşeyi planlayamam ya da kontrol altına alamam ya... oluruna bırakmak en mantıklısı sanırım
günaydın kızlar,
elifcim, canım bütün iyi niyetinle, sabrınla, pozitif düşüncelerinle bekliyorsun ya bebişini... dilerim en kısa zamanda tombiş yanaklı, pamuk gibi bir bebek nasip eder sana Rabbim.
kızlar bu arada bana yine önümüzdeki ay yurtdışı yolları görünüyorikinci kez işi üzerimden atmam pek mümkün değil. paşa paşa gitmem lazım. ama ister istemez ya bu ay hamile kalırsam diye de aklıma geliyor. 6-7 haftalık olacak. nasıl giderim o zaman bilemiyorum. kafam allak bullak... yalnız bu sefer pek kaçışım yok gibi...
valla vebale giriyom haa tarif virmicaamm sizlere artıkımrezil bir geceden sonra herkese iyi günler!
dün gece bittiği için çok memnunum. neredeyse hiç yatamadım. sinir oldun. gidip başka odaya gittim orada da uykuya dalamadım zırt pırt uyandım. bazı geceler uyuyamamak beni çok geriyor. karnım ağrıdı vs derken zor bir gece oldu benim için. üstelik bir de kocaman bir çatlağım var. zaten olan bir çatlaktı büyüyor gittikçe. onun en sonu da böyle kızarık gibi orası ağrıyor falan gerildikçe ayy neyse velhasılı kelam hamileliğin en zor gecelerinde bulunmaktan ötürü kafayı yedim. sonra da sabahtan adet sancısı gibi ağrılar hissettim. hafiften sancılar başlıyor galiba. korku bastı içime daha erken diyorum. ay daha var sakın erkenden gelme falan diye oğlana konuşuyorum artık. o da çok dinleyecekti de sanki.
neyse birazdan çıkıp misafirliğe gideceğim biraz kafam dağılır inşallah.friedman ya kurabiye dedin bütün hamileler heveslendi. ben de tarifi aldım ama haşhaş yok evde o yüzden bir aldığımda denerim artık :)
günaydın hatunlar,geçmişe bir göz attım maşallah kaynana,görümce konuşulmuş...bende pek hoşlanmam kendilerinden kaynanam ve 2 görümcemden
nysem bizi merak eden hatunlar,dün sağlık ocağına gittim kanımda enfeksiyon vardı,o biraz düşmüş kan sonucum iyi kansızlığım yok çünkü 2 aydır şurup kullanıyoz...kum dökme ne kadar sürüyor bilmiyorum ama sancılarım arttı sağlık ocağımdaki drum ilaç yazdı bol bol su iç dedi,üşütme sakın dedi fazla ilaç kullanmadan atlatmaya çalışalım dedi...nysem sonra hemşiremizin yanına gittik,bebekimin pıt pıtlarını dinledik eşimle beraber çok güzeldibu arada 3kilo vermişim çok sevindim 5.ayıma girdim hala kilo almadım inş vermeye devam ederim...22.haftamda aşım varmış....ordan çıktık 3lü test sonucumu almaya gittik Allah'a şükürler test sonucumuz çok iyi çıkmış sonra biraz alışveriş yaptık...annem rahatsızlandı onu aldık acile götürdük tansiyonu çıkmış,iğne yapıldı eve geldik derken akşam olmuş...eve geldim yerimden kalkamadım o kadar yorulmuşumki,fenaydım...öyle işte hatunlar yine cinsiyetini öğrenemedik,rabbime şükür sağlıklı ya artık cinsiyetide bayramdan önce gidicem dra inş öğreniriz o zaman...
ammada yazmışım yahu,roman olmuş...
rezil bir geceden sonra herkese iyi günler!
dün gece bittiği için çok memnunum. neredeyse hiç yatamadım. sinir oldun. gidip başka odaya gittim orada da uykuya dalamadım zırt pırt uyandım. bazı geceler uyuyamamak beni çok geriyor. karnım ağrıdı vs derken zor bir gece oldu benim için. üstelik bir de kocaman bir çatlağım var. zaten olan bir çatlaktı büyüyor gittikçe. onun en sonu da böyle kızarık gibi orası ağrıyor falan gerildikçe ayy neyse velhasılı kelam hamileliğin en zor gecelerinde bulunmaktan ötürü kafayı yedim. sonra da sabahtan adet sancısı gibi ağrılar hissettim. hafiften sancılar başlıyor galiba. korku bastı içime daha erken diyorum. ay daha var sakın erkenden gelme falan diye oğlana konuşuyorum artık. o da çok dinleyecekti de sanki.
neyse birazdan çıkıp misafirliğe gideceğim biraz kafam dağılır inşallah.friedman ya kurabiye dedin bütün hamileler heveslendi. ben de tarifi aldım ama haşhaş yok evde o yüzden bir aldığımda denerim artık :)
valla vebale giriyom haa tarif virmicaamm sizlere artıkımayyyyy kusum çok heyecanlandım yazını okurkeennn allahıımmm topiğimizin ufaklığı artık gelmekiçin çırpınıyoo
benceee bu topiğin ilk gözağrısı o olacak hep bizimleydi çünküü aneeeeeeeeeemmmm la birden heyecan bastıya benii :18: taamma şimdi sakin oluyoruuzz daha zamanımız var diyoruz sabırla bebekimizi bekliyoruuuzzzz
oooyyyyy kuzuma maşllah herşey güzel çıkmış sevindim. Annenede geçmiş olsun kuzum. Varya faltaşı gibim gözlerim açık okudum yazını ahanda cinsiyeti söylicek diyeama daha öğrenmemişsin sağlığı iyiya çok şükür kaçmıyo ya cinsiyette öğrenirsin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?