- Konu Sahibi minikgelin
-
- #29.921
allah allah bence yaşın daha çok genç kalıcı kilolar için,sen bnce bi diyetisyene git,bu anlattıklarını ona anlat senin için özel bi beslenme programı hazırlar
günaydınnn herkeseeee
moralim bozuk((
grip oluyorum yine ve bu pazar sınavım var(( nasıl üşüyorum işe giderken kat kat giyiyorum bir bakıyorum herkes t-shirt le gelmiş
birde dün kanamam oldu neden oldu onuda anlamadım adetime 8-9 gün varken anam erken adet oldum dedim ama o da yok. korktum birazcık ama Allahtan devamı gelmedi
biz bu ara biraz kafayı yedik canımgünaydın tatlımzaten bir diyetisyen arıyordum kendime. ama diyetisyen ücretleri çok yüksek. arkadaşımın gitiiği bir tane varmış, uygunmuş biraz daha. randevu alıp ona gideceğim şimdi.
firedman canım benim dua günün demek... biraz daha korunacaksın madem, sana duam Rabbimin istediğin zamanda akıl ve beden sağlığı yerinde hayırlı evlatlar nasip etmesi. İnşallah güzel haberlerini bizimle paylaşırsın yakın zamanda.
bu mevsim geçişleri hastalık için zemin hazırlıyor. bol bol sıvı gıda ve meyve tüketmeye özen göster. böyle arada kanama lekelenme olabiliyor. bir sürü sebebi olabilir, yerleşme kanaması gibi güzel bir sebebi olabilir belki ama onun için erken gibi geldi bana, daha 9 günün varmış. eşinle dün akşam ilişkin olduysa, ondan kaynaklanabilir. eğer rahim ağzında kızarıklığın yaran falan varsa yapıyor bazen... uzun sürmediyse zaten takılma çok.
geçmiş olsun
Amiinn kuzumm hepimize sağlıkla yollasıninşallah meleklerifriedmanciğimmmm canım rabbim istediğin zamanda yollasın meleğini inşallah,hakkında herşeyin hayırlısı olsun
moralim bozuk((
grip oluyorum yine ve bu pazar sınavım var(( nasıl üşüyorum işe giderken kat kat giyiyorum bir bakıyorum herkes t-shirt le gelmiş
birde dün kanamam oldu neden oldu onuda anlamadım adetime 8-9 gün varken anam erken adet oldum dedim ama o da yok. korktum birazcık ama Allahtan devamı gelmedi
firedman canım benim dua günün demek... biraz daha korunacaksın madem, sana duam Rabbimin istediğin zamanda akıl ve beden sağlığı yerinde hayırlı evlatlar nasip etmesi. İnşallah güzel haberlerini bizimle paylaşırsın yakın zamanda.
biz bu ara biraz kafayı yedik canım
2 haftada 10 defa ilişki oldu haliyle üst üste olunca ondan olabilir diye düşündüm bende.
meyve yiyemiyorum diyette yasak((( ama tarçınlı süt içiyorum o da iyi gelebilir
Amin kuzum aminn benden önce sizlerin güzel haberini almak nasip etsin rabbim
kıısss ben seni rüyamda gördüm haaahatırladığım şey sadece senin için diyorum ki o yaa bizim kız her konuda daha bilimsel yaklaşıyo olaylara bu sefer nasıl oldu da öyle dedi anlamadım diyorum tek bu aklımda kaldı başkada hatırlamıyom
aa ne garip bir cümlene demiştim de sen de böyle dedin acaba... hayır olsun diyelim...
eşimin işyerinde bir arkadaşı var eşi hamile, ben de tanışıyorum onlarla. beni rüyasında görmüş kız, hamileymişim. eşi eşime demiş ki, karım kimi hamile gördüyse 1-2 aya hamile haberini aldık, kesin sizde de birşey varkısmet artık. saçma birşey ama hoşuma gitti işte
eşinle performansınızı takdir ediyorum lakin bu durumun sebebi o gibi görünüyorzira aynısı tatilde benim de başıma gelmişti.
sen karatay ya da dukan vari bir diyet mi yapıyorsun yoksa? meyve onlarda yasaktı sanıyorum
anneeemmm kııısss hamiş olceeenn sennnnnnnnnnn ben inanırım valla öle şeylere çook başıma geldi. Amcamın kızını gördümdü ben iki bilezik onda bir bilezik bende takılıydı sordum hamilemisin diye yok dedi ondan sonra aradan bir ay geçti adeti düzensizmiş o yüzden bilememiş doktora bi gitti üç aylık hamile o zaman kesin hamilesin dedimdi ben ona ayyyyy hadi bakalım hayırlara vesile olsun yaniii vallaaa şimdiii bakıncaaa bu sebeplee anaaa saçmlıyom yine sonuç olarak nideeenn olmasın kine
anneeemmm kııısss hamiş olceeenn sennnnnnnnnnn ben inanırım valla öle şeylere çook başıma geldi. Amcamın kızını gördümdü ben iki bilezik onda bir bilezik bende takılıydı sordum hamilemisin diye yok dedi ondan sonra aradan bir ay geçti adeti düzensizmiş o yüzden bilememiş doktora bi gitti üç aylık hamile o zaman kesin hamilesin dedimdi ben ona ayyyyy hadi bakalım hayırlara vesile olsun yaniii vallaaa şimdiii bakıncaaa bu sebeplee anaaa saçmlıyom yine sonuç olarak nideeenn olmasın kine
dukan diyeti yapıyorum canım 14 gün oldu daha
bişey daha sormam lazım yahuu benim yumurtlamam bitmiyormu acaba bu ay? yumurtlamam oldu akıntım geldi ovulasyon testi yaptım kopkoyu pozitifi gördüm ilişki oldu herşey bitti bugün yine akıntı geldi benden sol kasığım da ağrıyor yoksa yinemi valla yoruldum çalışmaktan
di mi ama niden olmasın?göreceğiz bakalım...
dukan diyeti de zordur hani... tickerından gördüğüm 3 kilo civarı vermişsin, inşallah artarak devam eder.
canım bence o akıntı yumurtlamadan olmuyor olabilir. biraz açık yazacağım kusura bakma ama, içeride kalan spermler normal vajinal akıntıyla birleşince de bazen yumurta akı gibi akıntı olabiliyor. seni yanıltmasın. ama kasık ağrını bilemem
canım dün ilişki olmadı ki sperm olsa dün çıkmıştır 2 gün oldu
kızlar herkese slmmm
gelemiyorum biliyorsunuz patronun veledi yanımda olunca olmuyo facede de çoğunuz yoksunuzgörüşemiyoruz bu yüzden... neyse kısaca yazayım henüz adet olamadım sökütücü ilaça başladım p.tesi günü bakalım 1-2 güne adetim gelir hemen gidecez tüp bebek merkezi ile göürşcezbakalım bütçemiz yeterli gelir ise yaklaşık 4-5 bin tl tüp bebek için birikim yaptık yetmezse bir müddet daha bekleyecez inş yeterde bi an önce başlarız ... adet sancılarım başladı dünden beri kasık ağrım var ama içimdeki o kocaman çatlamamış yumurta çok üzdü beni.. ah keşke diyip diyip canımı sıkıyorum sonra tevekkül edip atıyorum sıkıntımı bu sıralar çok inişli çıkışlıyım psikolojik olarak... neyse böyle işte... hergün dualarımdasınız listenin yarısı dularımızla hamile kaldı geri kalanıda inş dularımızla kalacak.... artık eskisi gibi kalabalık da değişliz hamiş kalan kaçıyor ama olsun ben hamiş kalsamda kalmasamda burdaki herkese hergün dua ediyorum edecemde... rabbimkabul etsin hayırlısı ile...
herkesi çok öpüyorum...
kızlar herkese slmmm
gelemiyorum biliyorsunuz patronun veledi yanımda olunca olmuyo facede de çoğunuz yoksunuzgörüşemiyoruz bu yüzden... neyse kısaca yazayım henüz adet olamadım sökütücü ilaça başladım p.tesi günü bakalım 1-2 güne adetim gelir hemen gidecez tüp bebek merkezi ile göürşcezbakalım bütçemiz yeterli gelir ise yaklaşık 4-5 bin tl tüp bebek için birikim yaptık yetmezse bir müddet daha bekleyecez inş yeterde bi an önce başlarız ... adet sancılarım başladı dünden beri kasık ağrım var ama içimdeki o kocaman çatlamamış yumurta çok üzdü beni.. ah keşke diyip diyip canımı sıkıyorum sonra tevekkül edip atıyorum sıkıntımı bu sıralar çok inişli çıkışlıyım psikolojik olarak... neyse böyle işte... hergün dualarımdasınız listenin yarısı dularımızla hamile kaldı geri kalanıda inş dularımızla kalacak.... artık eskisi gibi kalabalık da değişliz hamiş kalan kaçıyor ama olsun ben hamiş kalsamda kalmasamda burdaki herkese hergün dua ediyorum edecemde... rabbimkabul etsin hayırlısı ile...
herkesi çok öpüyorum...
kussuuumm nirelerdesin yaff eccik gelsene buraya özlüyos yafkızlar herkese slmmm
herkesi çok öpüyorum...
aminnn kusuummselammlarr... ailenizin yorgun ders anlatanı geldi bu çocuklar beni deli ediyoooooooorr
adetim de gecikti, hayır olsun inş. bir sorun yoktur, umarım :44: korunurken hamiş mi kaldım yoksaşaka bir yana da inş bir problemim yoktur...
akşama da kayınvalidemdeyiz, şimdi birazcık uzanayım en iyisi... kimsecikler de yok...
friedmanım kuzum dua gününde Rabbim sana her istediğini hayırlısıyla nasip etsin, başta bebişi
çoo öpüyorum herkesii
canım benim Rabbim hakkında herşeyin en hayırlısını versin,hayırlı zamanda,hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?