Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım özlüyoruz vallahi seni... tüp bebek yoluna giriyorsunuz demek, hayırlısı olsun. çok iyi bilmiyorum ama sanırım biriktirdiğiniz para yetebilir. minikgelin uğrasa aslında daha yararlı bilgiler verebilir bu konuda. benim de iki aydır yumurtam çatlamıyor, önümüzdeki aylarda da ne olacak bilemiyorum hakikaten. üstelik eşimin verdiği son spermiogram da sinirimizi bozmuştu, morfoloji 0 çıkmıştı. bakalım zaman bizim için ne getirecek

walla ne güzel söyledin yaa,tıpkım ben :)

günaydın kızçeler herkes nerde yahu:26: 2.sayfaya düşmüşüz ben de bgn biraz temizlik yapıyorum..banyoyu temizledim,nevresimleri değiştirdim,şimdi dinleniyorum yavaş yavaş yapıyorum..herkese iyi günler,hayırlı cumalar öpüyorum canlarımm

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]3 Haziran
[/TD]
[TD]Bir melek annesi yavrusunu kaybetti yeni kelebeğini bekliyor...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]26 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinhus
[/TD]
[TD]31 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]6 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD] 5 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]10 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]29 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]11
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]29 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu

[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]24 ay
[/TD]
[TD]3 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]4 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]5 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]8 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]9 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]10 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]11 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]12 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]15 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]16 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün elsal arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

Günayyyyyyyddddddddııııııııınnn kuzular. Hayırlı cumalar olsun herşey gönlümüzce olsun inşallah

cici annemiz kendini çok yorma yavaş yavaş yap işleri kuzum.

Günaydın kızlar nasılsınız??
elsal Arkadaşım..
RABBİm gönlündekini en hayırlı zamanda hakkında hayırlı eylesin..
TEz zamanda yavruna kavuşursun inşallahh

günaydınnlarr efenimm

evden çıkmadan bakayım dedim maşallah topiğimiz dopdolu nerelerdesiniz bakiimm

egemmcim kuzum evet dinlene dinlene yap kuzum benim, teyzeleri öper onu tombul olacak yanaklarından

Günayyyyyyyddddddddııııııııınnn kuzular. Hayırlı cumalar olsun herşey gönlümüzce olsun inşallah

ahh cnm bnm sağol,yapmaya çalışıyorum işte
elsal Arkadaşım..
iyilik cnm senden naber? nası gidiyo son aylar? ben çarşambayı iple çekiyorum,kesenin durumuna bakılcak,bi ihtimal kalp atışını duyarız inş.
günaydınnlarr efenimm

egemmcim kuzum evet dinlene dinlene yap kuzum benim, teyzeleri öper onu tombul olacak yanaklarından

günaydın canımm
okula gidiyosun heralde hadi iyi dersler
ben de teyze olmak istiyoruuuuuuuummmmm en yakın zamnada sizlerden alcaz o haberleri inşallah

elsal Arkadaşım..
iyilik cnm senden naber? nası gidiyo son aylar? ben çarşambayı iple çekiyorum,kesenin durumuna bakılcak,bi ihtimal kalp atışını duyarız inş.
günaydınnlarr efenimm

günaydın canımm
ben de teyze olmak istiyoruuuuuuuummmmm en yakın zamnada sizlerden alcaz o haberleri inşallah

elsal Arkadaşım..
günaydınnlarr efenimm

günaydın canımm

günaydın kızlaaaar, herkese hayırlı cumalar

canım kolay gelsin sana. zaten dinlene dinlene yapıyormuşsun kuzum aferin, yorma kendini hiç. ben de bir yarsımcı kadın ayarladım kendime. haftaya cumartesi gelecek kısmetse. bir arkadaşıma gidiyormuş temizliğe ve memnunmuş. inşallah ben de memnun kalırım. artık kendim büyük temizlikle yorulmak istemiyorum. zaten kaç saat evde durabiliyorum ki... yapmıycam iş... aslında severek yapıyorum, eziyet gelmiyor. ama vaktim yok. 2 günlük h.sonu tatilimin 1i temizliğe gidiyor. inşallah bu kadınla anlaşırım da kafam rahat olur.

ben de kırmızıların gitmesini bekliyorum. Bugün 5. günüm. h.sonu şehirdışına gidiyoruz. pazar gece yarısı ancak dönecğiz. çalışmaların başlamasına daha var yani

ben de şimdi yapıyorum ama ilerleyen zamanda ayarlıcam bi kadın..karnım falan çıkınca yapamam heralde sen de çok iyi etmişsin,hem zaten yorgun oluyosun bide ev işi yapmana ne gerek var,dinlen güzelce kendine vakit ayır çalışmalarda bu hafta başlar hayırlısıyla hadi bakalım,inşallah sürpriz yapar meleğin sana

slm kızlarrr,hayırlı cumalar herkeseeeee

Rabbim hepimizin hakkında herşeyin en hayırlısını versin inşş,elsal arkadaşımıza da hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin.

ben de bugün bi iş görüşmesine gittim,çalışıyorum şu an ama asıl işimi yapmıyorum ve benim için geçici gibi bişey bu iş,ama çok da rahat,sadece maddi açıdan biraz zayıf kalıyor yoksa bu şartlarda değiştirmeyi hiç düşünmem bile başka bi yerden aradılar görüşmeye çağırdılar.bende gidip bir bakayım dedim,şartları neymiş diye.daha sonra dönecekler olumlu ya da olumsuz ama ben hiç bişey anlamadım bu görüşmeden bakalım istediğim ücreti verirlerse ciddi olarak düşünebilirim o zaman.hatta ben size iki işin şartlarını söylim sizin de fikrinizi alayım:
şimidiki işim 1 olsun, yeni iş 2 olsun :)
1.evime 10 dk.lık yürüme mesafesinde,mesai saati 9-17,izin alma sorunu yok,gün içerisinde nette bol bol takılacak kadar vakit,yanımda bir üst amir yok,maddi açıdan 5 üzerinden 1

2.evime 1 saatlik yol,mesai saati 8-18,şirket olduğu için kafama her estiğinde izin alamam ve bir sürü üst ve amir var,istediğime yakın birşey olursa maddi açıdan 5 üzerinden 4

bi de biraz idealist bir yapım olduğu için,şimdiki işimin şartları ne kadar rahat olsa da beni tatmin etmiyor.ben gün içerisinde koşuşturmalıyım,birşeyler yapmalıyım,ve gün sonunda çok yorulduğumdan şikayet etmeliyim,şimdi oturmaktan yoruluyorum

ay valla bilemedim şimdi..ama eğer maddi açıdan ihtiyacım yoksa ben olsam şimdiki işimde kalırdım,ben senin gibi idealist değilim çünkü rahatıma düşkünüm sen kalbinin sesini dinle

CNM benim patron kocişin amcası oğluda kuzen muhasebe öğrenmeye çabalıyor bazen gönderiyom tam açıp 2 laf edim diyom pat geri geliyo kapatıyorum yazamadan okuyamadsan... özlüyorum sizi ya muhabbet süper oluyor toplaşınca bir araya ama..

tüp bebekle ilgili olan herşeyi yazacam size en ince ayrıntısına kadar bilgi verecem allah kısmet ederse, inşallah hiçbişimiz için gerek kalmazda kendiliğindne gelir yavrularımız..

sabrım içinde şunu derimhep rabbim dağına göre kar veriri ve kimsenin taşıyamayacağı yükü vermez rabbim layık gördü ise benim bütün bunları kaldırma gücümüde önceden vermiş demek ki derim hep... dularımızı kabul etsin rabbim....

bende özlüyorum kuzum yaa minik geline sormuştum ben onun eşinini ameliyatı ile falan bayağı çoktu cnm 8 civarı demişti yanılmıyorsam hatta merkezler taksitli kredi kartından çekiyor falan demişti.. bakalım benim ilaçlar çok tutcak sanırım pco luyum herkesten fazla iğne olmam gerebilirmiş kısmet rabbim hayırlısı ile versinde kuzularımızı inş..

sende sabrı elkden bırakma cnm geçecek bu günler ve boşa yıpratmışız kenimizi boşa üzülmüşüz diyecez.. hele doğurduktan sonra gece uykusuz kaldığımız dönemlerde diyecez ki allahım sen bize önce rahatlığı tatili yaşattın şimdi uykusuzluğu yaşatıyorsun onca zaman boşa üzülmüşüz diyecez.... yani en azından ben böyle hayal ediyorum

hayırlı cumalar kızlar! size bir merhaba deyip çıkacağım. dün azıcık evi süpüreyim dedim, demez olaydım iki gündür belim isyanlarda! artık karnım da irileştiğinden iyice zor oluyor namaza bile zor eğilip kalkıyorum. ortalama 1.5 ay kaldı ve ben iyice streslerdeyim. hem ne zaman doğum olacağını bilmiyorsun her an korku oluyor, hem acaba bebek düzgün yerleşecek mi yoksa beni sezaryen mi yapacaklar stresi oluyor, hem böyle belimdi yanımdı geceleri uyuyamamakdı derken bazı günler manyak oluveriyorum işte :) neyse amaan geçecek inşallah! ama ben artık bavulumu hazırlasam diyorum da üşeniyorum daha bebişin kıyafetlerini yıkamadım bile kim ütüleyecek diye!
neyse ahsenelkasas ben de egemn gibi rahatına düşkün biriyim zaten çalışsam ölürdüm herhalde sırf bu yüzden :) o yüzden 1. iş daha iyi gibi. eğer maddiyattan vs mecburiyetin yoksa kendini zora sokma derim. kadınlar çok yıpranıyor seni en az yıpratacak işde devam et :)

vallahi canım işle ilgili ideallerin varsa, hazır çoluk çocuk yokken gerçekleştir derim ben... ben de senin gibiyim, şuan oldukça yoğun bir işim var, üzerimdeki sorumluluğu seviyorum, muhatap olduğum insanlardan girdiğim ortamlardan memnunum. maaşım da fena değil. ama yine de bir tarafım, asıl mesleğimi, mühendisliğimi daha fazla yapabileceğim, zekamı daha çok kullanabileceğim bir iş istiyor. o yüzden ilerleyen zamanda koşullarımı değiştirebilirim de... eğer maddi olarak daha fazla kazanman iyi olacaksa bence 2. işten olumlu dönerlerse kabul et.

inşallah verir tatlım. zaten bize çocuk nasip olacaksa, bu tedaviler aşılama tüp bebek falan hep vesile işte. ben de sabretmeye çalışıyorum canım da işte hergünüm aynı olmuyor. şimdi reglim bitmek üzere, daha pozitif düşünüyorum. ama regl olmak üzereyken allak bullak oluyorum genelde. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…