- Konu Sahibi minikgelin
-
- #29.941
kızlar herkese slmmm
gelemiyorum biliyorsunuz patronun veledi yanımda olunca olmuyo facede de çoğunuz yoksunuzgörüşemiyoruz bu yüzden... neyse kısaca yazayım henüz adet olamadım sökütücü ilaça başladım p.tesi günü bakalım 1-2 güne adetim gelir hemen gidecez tüp bebek merkezi ile göürşcezbakalım bütçemiz yeterli gelir ise yaklaşık 4-5 bin tl tüp bebek için birikim yaptık yetmezse bir müddet daha bekleyecez inş yeterde bi an önce başlarız ... adet sancılarım başladı dünden beri kasık ağrım var ama içimdeki o kocaman çatlamamış yumurta çok üzdü beni.. ah keşke diyip diyip canımı sıkıyorum sonra tevekkül edip atıyorum sıkıntımı bu sıralar çok inişli çıkışlıyım psikolojik olarak... neyse böyle işte... hergün dualarımdasınız listenin yarısı dularımızla hamile kaldı geri kalanıda inş dularımızla kalacak.... artık eskisi gibi kalabalık da değişliz hamiş kalan kaçıyor ama olsun ben hamiş kalsamda kalmasamda burdaki herkese hergün dua ediyorum edecemde... rabbimkabul etsin hayırlısı ile...
herkesi çok öpüyorum...
canım, hadi sizin karnınız burnunuzda da ondan yorulmanız gayet normal,valla ben bu halimle bile,eve gidip direkt tv karşısına uzanıyorum biraz dinleyenim sonra kalkarım diyorum,bi daha da oturduğum yerden kalkamıyorum.evimle işim arası 10 dk.lık yürüme mesafesinde.düşün yani o mesafeyi yürüdüğüm için yoruluyorum eve gider gitmez kendimi koltuğa atıyorum resmen
günaydın kızçeler herkes nerde yahu:26: 2.sayfaya düşmüşüzben de bgn biraz temizlik yapıyorum..banyoyu temizledim,nevresimleri değiştirdim,şimdi dinleniyorum yavaş yavaş yapıyorum..herkese iyi günler,hayırlı cumalar öpüyorum canlarımm
ahh cnm bnm sağol,yapmaya çalışıyorum işteGünayyyyyyyddddddddııııııııınnn kuzular. Hayırlı cumalar olsun herşey gönlümüzce olsun inşallah
cici annemiz kendini çok yorma yavaş yavaş yap işleri kuzum.
iyilik cnm senden naber? nası gidiyo son aylar? ben çarşambayı iple çekiyorum,kesenin durumuna bakılcak,bi ihtimal kalp atışını duyarız inş.Günaydın kızlar nasılsınız??
elsal Arkadaşım..
RABBİm gönlündekini en hayırlı zamanda hakkında hayırlı eylesin..
TEz zamanda yavruna kavuşursun inşallahh
günaydınnlarr efenimm
evden çıkmadan bakayım dedim maşallah topiğimiz dopdolunerelerdesiniz bakiimm
egemmcim kuzum evet dinlene dinlene yap kuzum benim, teyzeleri öper onu tombul olacak yanaklarından
ahh cnm bnm sağol,yapmaya çalışıyorum işteGünayyyyyyyddddddddııııııııınnn kuzular. Hayırlı cumalar olsun herşey gönlümüzce olsun inşallah
iyilik cnm senden naber? nası gidiyo son aylar? ben çarşambayı iple çekiyorum,kesenin durumuna bakılcak,bi ihtimal kalp atışını duyarız inş.Günaydın kızlar nasılsınız??
elsal Arkadaşım..
günaydınnlarr efenimm
egemmcim kuzum evet dinlene dinlene yap kuzum benim, teyzeleri öper onu tombul olacak yanaklarından
elsal Arkadaşım..
günaydınnlarr efenimm
günaydın kızçeler herkes nerde yahu:26: 2.sayfaya düşmüşüzben de bgn biraz temizlik yapıyorum..banyoyu temizledim,nevresimleri değiştirdim,şimdi dinleniyorum yavaş yavaş yapıyorum..herkese iyi günler,hayırlı cumalar öpüyorum canlarımm
günaydın kızlaaaar, herkese hayırlı cumalar
canım kolay gelsin sana. zaten dinlene dinlene yapıyormuşsun kuzum aferin, yorma kendini hiç. ben de bir yarsımcı kadın ayarladım kendime. haftaya cumartesi gelecek kısmetse. bir arkadaşıma gidiyormuş temizliğe ve memnunmuş. inşallah ben de memnun kalırım. artık kendim büyük temizlikle yorulmak istemiyorum. zaten kaç saat evde durabiliyorum ki... yapmıycam iş... aslında severek yapıyorum, eziyet gelmiyor. ama vaktim yok. 2 günlük h.sonu tatilimin 1i temizliğe gidiyor. inşallah bu kadınla anlaşırım da kafam rahat olur.
ben de kırmızıların gitmesini bekliyorum. Bugün 5. günüm. h.sonu şehirdışına gidiyoruz. pazar gece yarısı ancak dönecğiz. çalışmaların başlamasına daha var yani
slm kızlarrr,hayırlı cumalar herkeseeeee
Rabbim hepimizin hakkında herşeyin en hayırlısını versin inşş,elsal arkadaşımıza da hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin.
ben de bugün bi iş görüşmesine gittim,çalışıyorum şu an ama asıl işimi yapmıyorum ve benim için geçici gibi bişey bu iş,ama çok da rahat,sadece maddi açıdan biraz zayıf kalıyor yoksa bu şartlarda değiştirmeyi hiç düşünmem bilebaşka bi yerden aradılar görüşmeye çağırdılar.bende gidip bir bakayım dedim,şartları neymiş diye.daha sonra dönecekler olumlu ya da olumsuz ama ben hiç bişey anlamadım bu görüşmeden bakalım istediğim ücreti verirlerse ciddi olarak düşünebilirim o zaman.hatta ben size iki işin şartlarını söylim sizin de fikrinizi alayım:
şimidiki işim 1 olsun, yeni iş 2 olsun :)
1.evime 10 dk.lık yürüme mesafesinde,mesai saati 9-17,izin alma sorunu yok,gün içerisinde nette bol bol takılacak kadar vakit,yanımda bir üst amir yok,maddi açıdan 5 üzerinden 1
2.evime 1 saatlik yol,mesai saati 8-18,şirket olduğu için kafama her estiğinde izin alamam ve bir sürü üst ve amir var,istediğime yakın birşey olursa maddi açıdan 5 üzerinden 4
bi de biraz idealist bir yapım olduğu için,şimdiki işimin şartları ne kadar rahat olsa da beni tatmin etmiyor.ben gün içerisinde koşuşturmalıyım,birşeyler yapmalıyım,ve gün sonunda çok yorulduğumdan şikayet etmeliyim,şimdi oturmaktan yoruluyorum
bacıııımm nerelerdesin yahu,özletiyosun kendinisöyle o velede müsade et de özel bişey de ne biliyim,sinir oldum yaa ne meraklı şeymiş o öyle tevkkülüne hayranım zaten senin,elden bırakma sakın herşeyin hayırlısı olsun..inşallah tüp bebek için bütçeniz yeter de hemen başlanır çalışmalara,gelişmelerden haberdar et mutlaka kendine çooook dikkat et,sen de dualarımızdasın hatta geçen dua günündü,dualar ettik sana ama sen yoktun:2:
canım özlüyoruz vallahi seni... tüp bebek yoluna giriyorsunuz demek, hayırlısı olsun. çok iyi bilmiyorum ama sanırım biriktirdiğiniz para yetebilir. minikgelin uğrasa aslında daha yararlı bilgiler verebilir bu konuda. benim de iki aydır yumurtam çatlamıyor, önümüzdeki aylarda da ne olacak bilemiyorum hakikaten. üstelik eşimin verdiği son spermiogram da sinirimizi bozmuştu, morfoloji 0 çıkmıştı. bakalım zaman bizim için ne getirecek
Rabbim hepimizin hakkında herşeyin en hayırlısını versin inşş,elsal arkadaşımıza da hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin.
ben de bugün bi iş görüşmesine gittim,çalışıyorum şu an ama asıl işimi yapmıyorum ve benim için geçici gibi bişey bu iş,ama çok da rahat,sadece maddi açıdan biraz zayıf kalıyor yoksa bu şartlarda değiştirmeyi hiç düşünmem bilebaşka bi yerden aradılar görüşmeye çağırdılar.bende gidip bir bakayım dedim,şartları neymiş diye.daha sonra dönecekler olumlu ya da olumsuz ama ben hiç bişey anlamadım bu görüşmeden bakalım istediğim ücreti verirlerse ciddi olarak düşünebilirim o zaman.hatta ben size iki işin şartlarını söylim sizin de fikrinizi alayım:
1.evime 10 dk.lık yürüme mesafesinde,mesai saati 9-17,izin alma sorunu yok,gün içerisinde nette bol bol takılacak kadar vakit,yanımda bir üst amir yok,maddi açıdan 5 üzerinden 1
2.evime 1 saatlik yol,mesai saati 8-18,şirket olduğu için kafama her estiğinde izin alamam ve bir sürü üst ve amir var,istediğime yakın birşey olursa maddi açıdan 5 üzerinden 4
bi de biraz idealist bir yapım olduğu için,şimdiki işimin şartları ne kadar rahat olsa da beni tatmin etmiyor.ben gün içerisinde koşuşturmalıyım,birşeyler yapmalıyım,ve gün sonunda çok yorulduğumdan şikayet etmeliyim,şimdi oturmaktan yoruluyorum
bende özlüyorum kuzum yaa minik geline sormuştum ben onun eşinini ameliyatı ile falan bayağı çoktu cnm 8 civarı demişti yanılmıyorsam hatta merkezler taksitli kredi kartından çekiyor falan demişti.. bakalım benim ilaçlar çok tutcak sanırım pco luyum herkesten fazla iğne olmam gerebilirmiş kısmet rabbim hayırlısı ile versinde kuzularımızı inş..
sende sabrı elkden bırakma cnm geçecek bu günler ve boşa yıpratmışız kenimizi boşa üzülmüşüz diyecez.. hele doğurduktan sonra gece uykusuz kaldığımız dönemlerde diyecez ki allahım sen bize önce rahatlığı tatili yaşattın şimdi uykusuzluğu yaşatıyorsun onca zaman boşa üzülmüşüz diyecez....yani en azından ben böyle hayal ediyorum
merhabalaaaaaarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?