Sabredenler Kulübü 2012 :)

valla benim eşim bu yumurtlamaları benden iyi biliyor :)
diyo ki yumurtlama ne zaman çalışmaları hızlandıralım

tabi zaman geçince acemliği attık,eşim tavuk yumurtasını haşladığımda garip bi şekilde bakıyor artık ona."Şimdi bu döllenmemiş yumurta.döllenirse civciv oluyor.Baksana.." Durumları...Biyolojimiz tavan yapmış durumda

Son düzenleme:
naber minikim çalışmalar nasıl gidiyor inşallah tutacak bu ay.benim "acaba var mı" dönemim başladı bacım.vücudumu dinlemelerim başladı:))yani huni takıp gezme dönemi
Aynen bende huni dönemindeyim.hahaha çok güldüm ya ovulasyon döneminden sonra huni dönemimiz başlıyor dimi:))))inş huni döneminden sonrada hamişlik dönemimiz başlar
canım bugünde yaptım daha günü gelmemiş demekki zaten akıntım iyi değil

Akıntın çokmu belirgin oluyor senin iyi anlıyorsun o zaman çatladığını ben pek anlayamıyorum.Çünkü benim her ilişkiden sonra öyle bir akıntım oluyor, karışık yani.7 gününmü var ay naısl geçecek bekleme günleri yaşlandırdı beni resmen ya inan adet olunca 2 dk üzülüyorum sonra rahatlıuyorum en zoru bu bekleme dönemi yani huni dönemi
canım inşallah Allah sana da, bana da,isteyen herkese nasiip eder,Allah daha fazla bekletmesin inşallah.
İnş Rabbim en kısa en hayırlı zamanda imanı kamil,ahlakı Peygamber efendimiz(sav) gibi güzel,sağlıklı,akıllı,hayırlı,tatlı,güzel,neşeli,ömürlü..... evlatlar nasip etsin bize aminnnnnnnn tüm bekleyenlere inş.
benim de 2,5 sene oldu canım ya.insan daha da sabrı tükeniyo insanın.hayırlısı olsun artık hakkımızda

İnsan başına gelince çekiyo bi şekilde herşey imtihan herşeyin bir zamanı var umarım Rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürür.

Ne güzel dua ettin.
amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmm...

yani normalde anlamıyordum bacım gecen ay ovulayson testi ile akıntıma çok dikat ettim 16. gün çift çizgi gördüm ve ogunun sabahı acaip bi akıntım geldiii anladımki akıntım bol geldigi gün yumurtluyorum.. bu ayda iki gün öle bol akıntım oldu ama evde olmadıgımdan testte yanımda deildi yapamadım kaçırdım sanırım bu ayki ovulasyonu ama yinede riske atmayıp bu hafta sonuda çalışcam:)sonra deli giib bekleme süreci başlıyor dedigin gibi adet olsam ogun biraz üzülüyorum sonrasında rahatlıyorum

sen beni unuttun

aşkım balım ben hiç birinizi unutmadım ama bu yeni açtığınız topik o kadar kalabalık ki ben sizi kaybettim son durumlarınız ne onu bile bilmiyorum inan bana.mesela sen ne yaptın bilmiyorum,ben de yeni haberlerimi veremiyorum size heycanımı paylaşamıyorum .geçmişi okuyamıyorum bir kaç saatte en az 20 30 sayfa yazılmış oluyor.yetişemiyorum.

bir şey soracağım kızlar =)
BetaHCG değerim 55435 son adet tarihim 28 Kasım

Gebelik kesesini gördüm 21.3 mm. fakat kalp atışı için doktor 1 hafta sonra gelmemi söyledi sizce bu ölçüler de bir gebelik kesesinde de embriyo gözükmez mi ?
yoksa ben mi evhamlı davranıyorum ?
var mı bir fikriniz ?

Kızlar belirtilerim idrar yolu enfeksiyonuyla başladı çok sık idrara çıkıyordum hala da çıkıyorum ve çok şiddetli kasık ağrım oldu pek regl ağrısına benzemiyordu bir de arada uyku bastırıyordu bu kadar başka birşey olmadı.

tamam bacım benim hunim hazır:))

canım bugünde yaptım daha günü gelmemiş demekki zaten akıntım iyi değil
Canım ikinci çizgi net çıktığında mı yumurta çatlamış oluyor.Ben hiç kullanmadım da düşünüyorum.İkinci çizgi net çıktığında çatlama olmuşmu demek çatladı bitti mi demek?
Erkekler ne kadarda olsa bizim kadar takıp araştırmıyor.Biz bütün netteki bilgileri hatmettik.Doktorlar bile şaşırıyor.
Seninki iyiymiş valla benimkide soruyor yumurtlama zamanıysa çalışmaları ona göre ayarlıyoruz mecburen.

Alemsin sen ya bugün beni çok güldürdün Rabbimde snei güldürsün inş. tavuk yumurtası görünce hep seni hatırlıycam :)))

cnm demekki bi genellemei sen çürütüyorsun..
hep derlerki idrar yolu enfeksiyonu olanlar hamile kalamaz yada çk zor hamile kalır.. bende 3 ay önce ciddi şekilde idrar yolu enfeksiyonu geçirdim doktorluk oldum çok şükür ilaç kulandıma şimdilik bşy yok:)çok kötü bşy valla insanı çok rahatsız ediyor.. bolca su iç bacım ilaç alamassın bu dönemde.. baya su iç sık tuvalete gidip mikropları idrarla atasın:)

Son düzenleme:
bak bacım mesela "şu anda sağ elimin işaret parmağı acayip ağrıyor acaba hamilelik belirtisi olabilr mi?" bu ve benzeri saçma sapan sorular sormaya başladığımız gün huni takıp gezme günüdür takıl bize:))))

canım bende toksoplazma çıktı doktorun biri beni baya korkuttu sonra bir prof.a gittim o ilaç verdi korunmana gerek yok dedi. şimdi çalışmalara devam. geçen ay adetim 8 gün gecikmeli olsada geldi umarım önümüzdeki 9 ay gelmez

süpersin yaaaa öldüm gülmekten. işi özet geçmişsin resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…