- Konu Sahibi minikgelin
-
- #4.261
bayan canım;öyle istedim,erkek olursa benim için anlatım daha bi zorlaşır diye düşündüm.
İnşallah güzel ilgilenir.
ben de öyle düşünüp bayan seçmiştim, inşallah dediğin gibi ilgilenir canım. ama biraz da sana bağlı, önemsediğini ve bilgili olduğunu göster. endişelerini anlat mutlaka.
haklısın canım;inşallah;ilgilenmeyen birine denk gelirsem sinir küpü olup geri gelirim..21'inde sanırım yumurtlama günüm olacak.19'unda yumurtlama ile ilgili fikir sunabilir mi onu merak ettim..Anaammm ne oliyi bana...
canım ben reglimin 8. ya da 9. günü gitmiştim. yumurtan var mı bakalım demişti, 1 yumurta görmüştü gelişmekte olan. seninki yumurtalam gününe daha yakın olacağı için daha büyümüş bir yumurta görebilir (inşallah), ve boyutuna göre çatlama zamanını öngörebilir belki...
kızlaaaaarrrr kelebeğim tam 4 haftalıkmış, değerim 187.8 e çıkmış rabbime şükürler olsun
senin adına çok sevindin tatlım;hadi baaklım;bebişine hayırlı büyümeler...kızlaaaaarrrr kelebeğim tam 4 haftalıkmış, değerim 187.8 e çıkmış rabbime şükürler olsun
ay canımm inşallah ya;doktorluk tecrübesindesin maşallah..Teşekkürler bilgilerin için.:13:
haklısın canım;ben çıkıyorum şimdi;güzek sohbetin için teşekkürler..Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahh...yok kuzum ya, bizimki hasta tecrübesibilgi paylaşımı önemli, bu forumun en sevdiğim yanı bu
sakın çekingen olma, programla kendini...alıştır...
canım benim doktorum 14-15-16 en kritik günler, hergün deneyin dedi, diğer zamanlar gün aşırı. hatta bata 3-4 kala bırak dedi bana. bi de şey dedi ya çok utandım, " bazı yeni evli çiftler heyecanlı oluyor, günde 1den fazla yapıyor, bebk isteyenlere kesinlikle önermiyoruz" dedi, ben de yok biz yapmayız dedim
sanırım biriken miktar azalıyor, öyle olunca da çok ileri atamıyor olabilir boş..lma esnasında. dediğin gibi doktorlar farklı şeyler söyleyebiliyor
haklısın canım;ben çıkıyorum şimdi;güzek sohbetin için teşekkürler..Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahh...
İYİ AKŞAMLAR BAYANLAR...GÖRÜŞMEK ÜZERE.
evt olabilir cnm zaten günde 2 kez nasıl dayanılır ki valla ben 1.5 senelik evliyim ama hiiç öyle yeni evli heyecanları yaşamadım hatta biz 2.ayda 10 yıllık evli gibi olmuştuk resmen,eşim oyun oynardı nette ki tam bi bağımlıydı bende sinir olur küser yatardım ilk bebeği nasıl yaptık bilmiyorum:) şimdi şimdi doktor dedi de düzene girdik o bile zor geliyor ya bana hiiç öyle canımın çektiğini bilmem nası bi varlığım ben anlamadım:)
hadi hep böyle güzel haberlerle devam etsin inşallah
biz batdaştık seninle, herhalde ilk "umudumuz aralık diyenler" topiğinde tanışmıştık, aynı gidiyordu tarihlerimiz. senden güzel haber aldık, inşallah sıra bendedir
senin adına çok sevindin tatlım;hadi baaklım;bebişine hayırlı büyümeler...
kızlaaaaarrrr kelebeğim tam 4 haftalıkmış, değerim 187.8 e çıkmış rabbime şükürler olsun
inşallah ilgilenen bir doktor seçmişimdir canım;hayırlısı bakalım.Ben çalışyor olmama rağmen biraz utangaç,sıkılgan ve asosyalim,inşallh kendimi ifade edebilirim.
iyi akşamlar kıslar işten geldim hava buz gibi
yemek yaptım off bu aralar hiç cnm yemek yapmak istemiyor yahu:)
kızlar bşy sorcam benim acaip beliim agrıyor kuyruk sokumu olur ya kalca kısmım dizime vuruyor agrısı... hiç ama hiç akıntım yok benim normalde olması lazımdı ovulasyon bitince..hamile deilmiyim yine yahuuu
bu arada aleyna cnm bnm nslsın bebiş nsl:)
sende bel agrısı oluyormuydu:)
cnm dur naptın biz battaşız senınle daha 10 gun var belirti aramak için cok erken kuzum ya ki bu zamana kdr butun belirtileri yasadım ben ama hamıle değildim takılma belirtilere cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?