saç çıkıntısı olmadan topuz yapma

aysefatmanur

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2013
27
0
6
İstanbul
ben ogrencıyım.okula bazen erkek saatlerde gıdıyorum ve malum her gunde fön cekemıyorum.hanı boyle hıç sac cıkmadan topuz yapıyolarya nasıl yapılıyo?yanı ben yapıyorum ama hep fırtlıklar cıkıyo yapabılenler veya bılenler soyleyebılırler mı?gercekten buna cok ıhtıyacım var.ıstedıgım topuz sunlara benzıyo.

Eklentiler

• $tumblrm96hn2BhcX1qah5ozo1500-199x300.webp
    $tumblrm96hn2BhcX1qah5ozo1500-199x300.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 462
Kafanı aşagıya dogru ey. saclarını tarayarak sağdan soldan vs duzelterek topla bu kadar basitt

donut topuz tokaları bunun için biçilmiş kaftan bence :D çünkü en başta sıkı bi at kuyruğu yaptığın için çok fazla çıkıntı olmuyo hemde toka sayesinde şekli muntazam oluyor.

$donut-topuz-modelleri.webp
$hayatkirintilari3.webp

saç çıkıntısı dediğin şu alnına yakın olan yeni saçlar ve topuzunun alt tarafına dokulen saçlar falansa ben biraz ıslatıp köpük sürüyorum jöle sevmiyorum sonra fırcayla güzelce tarayıp en son topladıgımda kucuk kucuk sprey sıkıyorum ve gun boyu hıc sac cıkmıyoır hıcbır yerden

Saclarimi one atiyorum ellerimi hafif kremle nemlendirip iyice topluyorum.el kremi saclarin elektrigini onluyo yatistiriyo Kalan ufak saclari da firkete tokalarla ya da tel tacla toparlayabilirsin.

Son düzenleme:
çıkar o fırtlaklar, düğün saçı gibi kalıp topuzla derse gitmek bir acayip asıl:))

hem biraz sağdan soldan fırtınca daha güzel duruyor :34:

köpük+tel toka işini çözer ama

Canım özel tokalar var onun için ama sen bunu kendinde yaparsın. Çorabı boğaz kısmından dışa doğru kıvır simit gibi olacak rn son uç kısmını kes tokan hazır. Sonra saçını lastiklat topla bu çorabı geçir saçlarını çorabı kapatacak şekilde yay bi lastik daha geçir ve topla lastiğin etrafında saçını kıvır ve tel tokayla tuttur. Anlatınca uzun oldu ama yapması 5 dk.

Donut topuz yapimlarina bak istersen tatlim cogu yerde de satiliyor. Ama sahsi fikrim biraz daginik salas goruntu her zaman daha hos gorunuyor ;)

Back
X