Bu arada benin 1.5senedir yaptiriyorum bu kaynak turunu..inanilmaz memnunum herkeze tavsiyemdir..fiyat pahali ama yapilan iscilik ugras gercekten muhtesem..hatta sitelerinde resmim bile var..gozunuz kapali gidebilursinizzz
Şahsen bende hiç sorun çıkmadı. Tatilden sonra yeniden saç kaynağını yaptırmaya karar verdim çünkü son kaynaktan 5 ay geçmişti ve saçlarım bayağı uzadı. Kaynaklar çıkarıldığında saçımın hiç hasar görmediğini fark ettim :) Hem de kapsüllerin içinden kaynak saç hiç dökülmemişti. Bu sefer Julia saçımın renk tonunu kızıldan doğal altına değiştirmeye tavsiye etti. Eskisinden daha iyi olacağını hiç beklemiyordum doğrusu! Görünüşüm çok değişti, saçımın renginden ve kaynak saçların kalitesinden çok memnunum. Şimdi saçların yumuşak ve ipeksi :)) Kocam ve arkadaşlarım 10 yıl daha genç göründüğümü söylüyorlar.. Bunun için Julia'ya çok minnetarımsevgili PurpleViolets ya da Ali & Julie`ye sac kaynak yaptiran arkadaslar; aylar sonra da kaynaklarinizdan memnun musunuz ve cikartanlarin saclari ne durumda? ben kendi saclarimi uzatmak istiyorum, kuafor hatasindan dolayi kut oldu saclarimcok mutsuzum en azindan 6 ay sureyle bu islemi yaptirsam daha sonra cikartildiginda sorun yasar miyim? tesekkurler.
Şahsen bende hiç sorun çıkmadı. Tatilden sonra yeniden saç kaynağını yaptırmaya karar verdim çünkü son kaynaktan 5 ay geçmişti ve saçlarım bayağı uzadı. Kaynaklar çıkarıldığında saçımın hiç hasar görmediğini fark ettim :) Hem de kapsüllerin içinden kaynak saç hiç dökülmemişti. Bu sefer Julia saçımın renk tonunu kızıldan doğal altına değiştirmeye tavsiye etti. Eskisinden daha iyi olacağını hiç beklemiyordum doğrusu! Görünüşüm çok değişti, saçımın renginden ve kaynak saçların kalitesinden çok memnunum. Şimdi saçların yumuşak ve ipeksi :)) Kocam ve arkadaşlarım 10 yıl daha genç göründüğümü söylüyorlar.. Bunun için Julia'ya çok minnetarım
Arkadaşlar, Julia'ya gitmenize kesinlikle tavsiye ederim, o sadece iyi bir usta değil aynı zamanda iyi bir stilist
Yeni saç tarzımı size de göstermek isterim:Eki Görüntüle 535806
Teşekkürler, kaynakları ben almadım yaptırdığım yerde seçtimbayıldım çok güzel olmuş saçların tam hayalimdeki gibi.acaba kaynakları nerden aldın.
Ay affedersiniz bunu ben yazdım da yanlışlıkla arkadaşımın hesabından yazmışımTeşekkürler, kaynakları ben almadım yaptırdığım yerde seçtim
Bayanlar bende mikro kaynak yaptırmak istiyorum ama Ankara'da kim yapıyor bulamadım. Yaptıran arkadaşlar varsa lütfen yardımınızı bekliyorum
cnm merhabaa bende acılen ankarada bunu yaptırıcam bı yer buldumm bın tl dıo belkı beraber olursak ındırım yaptrabılırız
Şahsen bende hiç sorun çıkmadı. Tatilden sonra yeniden saç kaynağını yaptırmaya karar verdim çünkü son kaynaktan 5 ay geçmişti ve saçlarım bayağı uzadı. Kaynaklar çıkarıldığında saçımın hiç hasar görmediğini fark ettim :) Hem de kapsüllerin içinden kaynak saç hiç dökülmemişti. Bu sefer Julia saçımın renk tonunu kızıldan doğal altına değiştirmeye tavsiye etti. Eskisinden daha iyi olacağını hiç beklemiyordum doğrusu! Görünüşüm çok değişti, saçımın renginden ve kaynak saçların kalitesinden çok memnunum. Şimdi saçların yumuşak ve ipeksi :)) Kocam ve arkadaşlarım 10 yıl daha genç göründüğümü söylüyorlar.. Bunun için Julia'ya çok minnetarım
Arkadaşlar, Julia'ya gitmenize kesinlikle tavsiye ederim, o sadece iyi bir usta değil aynı zamanda iyi bir stilist
Yeni saç tarzımı size de göstermek isterim:Eki Görüntüle 535806
6 aydır sorunsuz kullanıyorum. Kullanılan malzemeler ve el işçiliği çok önemli olduğunu anladım. Daha önce yaptırdığımda memnun olmamıştım. Canım yanmıştı. Bu ince tek tek yaptığından biraz uzun sürüyor ama kesinlikle değer buna. Kaynaktan sonra acı hissetmedim hiç.özellikle çok rahat uyamam beni mutlu ediyor. önceden boncuk yaptırmıştım. 2 gün kullanamadım. özellikle uyurken çok sıkıntı çekmiştim.
6 aydır sorunsuz kullanıyorum. Kullanılan malzemeler ve el işçiliği çok önemli olduğunu anladım. Daha önce yaptırdığımda memnun olmamıştım. Canım yanmıştı. Bu ince tek tek yaptığından biraz uzun sürüyor ama kesinlikle değer buna. Kaynaktan sonra acı hissetmedim hiç.özellikle çok rahat uyamam beni mutlu ediyor. önceden boncuk yaptırmıştım. 2 gün kullanamadım. özellikle uyurken çok sıkıntı çekmiştim.
harika gözüküyor bayıldım canım röfle illetinden sonra çok doğru bi karar vermişsinEki Görüntüle 696133
Foto yüklemeye çalıştım, oldu sanırım.
bende çok araştırdım kızlar bu micro kaynak işini. en son kadıköyde bir salon buldum. göztepe minibüs caddesindeki hastanenin yakınında.yapan kişi yabancı bir bayan. salonun sahibi de yabancı bayan. 130 gr taktırdım, ikinci defa yaptırdığım için 940 tl ödedim (aynı saç çıkarttıp kullandım). ilk yaptırdığımda 5 ay kulandım, şimdi de 4. aya girdim. bide kızlar her ay ücretsiz bakım yapıyorlar (sadece saç maskesi bakımı değil kaynaklarımın dip bakımı yapılıyor kapsüller tek tek inceleniyor). bugüne kadar 3 tane çıkmıştı ama her gün fön çektiğim için olabiliyor. önceden saçımı röfle ile yaktılar bu yüzden kaynak takmaya zorunda kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?