Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Saç Kaynağında Son Teknoloji "Mikro Saç Kaynak"

ewt cnm, ilk resimdeki foto saç kaynağından önceki halim.

canım peki kaynakları çıkarttığın zaman foto çektin mi
varsa ekler misin onuda kaynaktan sonra saçın durumu nedir çok merak ediyorum
ona göre yaptırıcam..senin hiç şikayetin oldu mu kaynaklar çıktıktan sonra

onlar foto çekiyorlar, bende yok ama. bakıma gittiğimde isterim. saçlarım uzadı tabi, takmayım diye bile düşündüm ama o kadar alıştım ki uzun saça gene taktırdım. ama emin ol çıkarttıktan sonra hiç şikayetim olmadı, saçlarımda anormal bişey görmedim, zaten çıkarması çok basitti. diğer kaynaklar gibi dipleri hiç karışmadı.

ben çok korkuyorum bu kaynak işinden ama kendimi de alamıyorum
yaşadığım yerde de adam gibi yapan olur mu bilmiyorum
şimdilik çıtçıt almaya karar verdim
o süreç boyunca da gene bakımlarımı kürlerimi yapıcam ne kadar uzarsa artık
hangi kuaföre sorduysam kaynağın adını duyunca yüzlerinin şekli değişti ki para kazanacaklar sonuçta
bilemiyorum ya seninki yapıştırma demi canım..peki tararken filan nasıl oldu ya da çıkarınca
direk kesiyolar mı saçını yoksa yapışan yeri bi maddeyle mi açıp çıkarıyolar

çıt çıt bende kullandım fakat ondan bıktım tak çıkar,tak çıkar nefret geldi.korkmana gerek yok micro kaynak bildiğin yapıştırma kaynaklardan çok farklı,çıkarıncada kesmeye gerek yok çünkü saç,ta yıpranma olmuyor,aynı korkuları bende yaşadım ama şimdi çok rahatım ve heralde bu kaynağı saçım istediğim uzunluğa gelene kadar yaptırmaya devam edicem. senin yaşadığın yer neresi ?

canım valla kanıma giriyosun gaza gelip gidip yaptırıcam sonunda ben de
biraz araştırdım da çıtçıt bi süre sonra keçe gibi oluyomuş şekil vermekten
neyse son bi kez çıkıp tüm kuaförleri araştırayım ben Karsta yaşıyorum
bu arada mikro kaynak dediğimizde boncuktaki gibi aparatlar mı var yoksa
saça yapıştırılıyor mu..senin de başını çok ağrıttım kusura bakma ama napıyım
videosu filan varsa link atar mısın canım izleyim bari en azından kuaförün yanlış anlama şansını ortadan kaldırırım

kızlar bence mutlaka okuyun.bende saç uzatamayanlardandım.sonra kaynak yaptırmaya karar verdim.maliyetine bakmaksızın yaptırdım.ilk olduğu için boncukmu micromu karar veremeyince görünür kısımları micro alt tarafları boncuk yaptırdım.iki ay kullandım.sonuç olara mkrolardaki uhu sürülmüş beyazımsı görüntü hiç gitmedi.topladıkça sürekli göz önündelerdi.yeter diyip çıkartmaya gittim sadece microları.çıkarma aşaması söylendiği gibi kesinlikle değildi resmen saçı yolarak söktüler.bide bunun dökülecek saç olduğunu idda etmeleri iyice sinir bozucuydu zaten az olan saçlarımdan yarısı micro olduğu halde iki sıkı avuç dolusu saçım gidiverdi.KESİNLİKLE tavsiye etmiyorum emin olun boncuk ondan daha iyi.ondaki batmalarada alışabilirseniz.bir süre sonra eşime boncuklarıda çıkarttırdım.reşmen başım hafifledi.bir sene sabredip uzatacagım.belki son zamanlarda dolgunluk ve boy uzunluğu vermesi için 60/70 tane taktırabilirim.Bunu yazmamın sebebi fazla hayale kapılmayın bence hiçbirşey göründüğü gibi değil özellikle micro jel.hem paranızdan hemde saçınızdan olmayın.ben saçımı ankara cepada yaptırmıştım bilen bilir.çoook fazla düşünün derim.benden bukadar yazma gereği duydum sadece.

çok teşekkürler gerçekten canım
ben de birden hevesleniyorum sonra bi durulup diyorum ki hepsi aynı
sonuç berbat olacak üzülmeyeyim ama sonra duyunca gene bi hayale kapılıyorum
ne yapacağımı şaşırdım saç uzatmak için verdiğim çaba beni yoruyor artık kürler bakımlar vs bunaldım
benim saçlarım öyle kısa değil nerdeyse belime geliyor
ama sadece biraz daha uzunluk istiyorum dolgunluğundan da geçtim
acaba sadece altlara yapılamaz mı şöyle bi 60 70tane hiç değilse çıkardığımda saçım rezil bile olmuş olsa
kapanabilecek bi yer olur o alt kısımlar tüm saçımdan da olmamış olurum
yoksa ben mi çok iyimser bakıyorum olaya

eğerki alt taraflara 3-4 sıra yaptıracaksan kesinlikle boncuk derim.istediğin zaman bir pense yardımıyla herkeze çıkartabilirsin hemde görünmez.dolgunluk olayıda güzel bir görüntü verir.ayrıca istediğin sayıda tabiki yaparlar.bu işlem içinde 50 tl den fazla takma parası verme.yaptırmak istiyorsan tüm saçını kullandırtmaman sonradan pişman olmanı engelliyecektir.:)

şöyle ensemin yukarısına 2sıra olsa yeter zaten uzunluk lazım bana
bu daha iyi bi yöntem olacak sanırım teşekkürler canım
kuaförlerle bi görüşeyim ben de bari

Kadıköyde sakın güvenmeyin saçlarım hala kendine gelemdi çok kötü döküldü üstelik bir de sorumsuzca arayıp özür telafi öne sürdüğümde biz bu konuda profesyonel değiliz diye kendilerini savunmaya kalktılar . makineyle yapıyorlar kafana kocaman yapıştrıcı yapıştırıyor ve 3 güne dökülmeye başlıyor benden öneri kimse güvenmesin!!!!!

Çok geçmiş olsun. Ben de mikro sac kaynak yaptırmayi düşünuyordum, ama sizin mesajınızi okuduktan sonra korktum doğrusu. Kadıköyde hangi salonda yaptirmistiniz acaba, adın verebilir misiniz?

çok geçmiş olsun. Ben de mikro sac kaynak yaptırmayi düşünuyordum, ama sizin mesajınızi okuduktan sonra korktum doğrusu. Kadıköyde hangi salonda yaptirmistiniz acaba, adın verebilir misiniz?

salondan daha çok kimin yaptığı daha önemli bence!

Umarım kimse parasıyla rezil olmaz.2 katı para ödeyerek kimse mağdur olmaz.herkes verdiği paranın karşılığını memnuniyet olarak alır.

Çok geçmiş olsun. Ben de mikro sac kaynak yaptırmayi düşünuyordum, ama sizin mesajınızi okuduktan sonra korktum doğrusu. Kadıköyde hangi salonda yaptirmistiniz acaba, adın verebilir misiniz?

Yan yana oturup birbirinize buradan mı soru soruyorsunuz ?

peki arkadaşlar hiç belli olmuyor mu yahu bu ?? ufacık bir belirti olacağına kel kafayla gezmeyi yeğlerim fakat deliler gibi mikro jel kaynak yaptırasım var. izmir de bir yer varmış sanırım başka bir şehirden kalkıp gideceğim yaptırmak adına...

izmir de mikro jel kaynak yapan bir yer bilen duyan varsa da lütfen yardımcı olsun...

merhabalar bende aynı şekilde yaklaşık 5 gün kadar önce saçlarıma mikro kaynak yaptırdım ali ve juliayı internetten çok araştırdım özellikle iş yerlerine giderek orda nasıl yapıldığına baktım herhangi bir sorun yoktu ancak kendi saçlarım yapılana kadar aynı şekilde banada çok iyi davranışlar sergilediler kaynak yaptırdığım gün bütün ilgili davranışalrı sergileyip bir çok ikramda bulundular kaynaklarım yapıldı ve 1000 tl verip evime gittikten sonra ertesi gün saç diplerim kaşınmaya başladı aşırı sekilde kaynaklarım çok dipten takılmıştı saçlarımı her ellediğimde iğrenç bir şekilde kendimden tiksinmiş olmaya başladım saçlarımın alt tarafları düz üst tarafları ise dalgalıydı saçlarımı yıkamaya karar verip banyoya girdiğimde ise saçımı ıslatmamla bütün kaynaklar saç diplerimi çekmeye başladı aşırı derecede acı çekiyordum 2 gün boyunca yemek yiyemedim daha sonra ali beyi arayıp kaynaklarımın 2 gündür takılı olduğunu beni rahatsız ettiğini söyledim köklerine alışma süreci dedi ısrar ettim ve telefonu yüzüme kapadı daha tekrar aradım ali bey randevularının olduğunnu çıkaramıyacaklarını söyledi kendi kuaförüme gittim ve nasıl oldugunu sordum saçlarımın mikro kaynak malzemesi değil silikonla yapıldığını söyledi ve cıkarırken saçlarımın döküleceğini anlattı sinirlenip bir an ali beyi aradım 3. günü kaynaklarımı cıkarmak istediğimi söyledim ve gittim telefonda herhangi bir ücret almıcaklarını belirtirken gittiğim zaman kaynaklarımı julianın arkadası natalia cıkardı ve saçlarımı resmen yoldu işlem bittikten sonra julia benden para istedi ve para vermeden beni ordan kesinlikle cıkarmıyacagını söyledi 200tl mi zorla aldılar cok pişmanım onların yanına gittiğim için sizde sakın böyle bir hataya düşmeyin iş yerleri bodrum katında kaçak bir yer gibi duvarlarda ne bir belge var nede iş yeri olduğuna dair bir yazı saçlarınıza yazık etmeyin daha güzel bir yerde yaptırın paranızla rezil olmayın kararlıyım verdiğim 1200 tl yi mahkeme yoluylada olsa geri alıcam

Merhaba, ben Julia Akıncı. Amacım burada reklam yapmak değil ancak bazı kişiler tarafından, hakkımızda haksız ve asılsız olarak iddia edilen suçlamaların iç yüzünü açıklama gereği duydum.

Öncelikle "saruu" kullanıcı adıyla yorumda bulunan Ayla Liçina hanım, yaklaşık 2 hafta önce annesi ile birlikte studyomuza görüşmeye geldiğinde, kendi saçlarının uzun olması ve yaşının da küçük olması (17) sebebiyle saç kaynağına ihtiyacı olmadığını belirterek fikrini değiştirmeye çalıştık.

Fakat Ayla hanım, saçlarının yeterince hacimli olmadığından rahatsız olduğunu ve saç kaynak yaptırmaya kesin kararlı olduğunu, saç kaynak için çok araştırma yaparak bize geldiğini belirterek 9 Mayıs günü için 1000tl karşılığında 100gr 60cm saç ekletmek üzere randevu aldı. Bu arada benim saçımdaki kaynakları ve o günkü müşterimizin saçlarına eklenmekte olan saçları ve kaynakları yakından görüp inceledi.

9 Mayıs günü Ayla hanım'dan önce annesi studyomuza gelerek bana ekonomik durumlarının çok iyi olmadığını, kızının mutlu olması için bu fedakarlıkta bulunduğunu ve en fazla 850tl verebileceğini, ayrıca Ayla hanımın çok seçici olduğunu, ufak şeylerden de rahatsızlık duyabildiğini, bu bakımdan benden olabildiğince özenerek kaynak yapmamı rica etti.

O gün Ayla hanım'ın saçlarını da diğer tüm müşterilerimiz gibi olabildiğince özenle yaptık ve 85gr saç ücreti karşılığında 130gr'lık saç ekledik. (yaklaşık 500tl'lik ikramda bulunduk) Ayla hanımın saçları yapılırken ve bittiğinde de nasıl hissettiğini, kaynaklardan ötürü rahatsızlık edip etmediğini birçok kez sorduk ve hiç bir rahatsızlık duymadığını ve çok memnun kaldığını söylereyerek studyomuzdan ayrıldı.

Saçları eklendikten 2 gün sonra Ayla hanım bizi arayarak rahat edemediğini, midesinin bulanıp yemek yiyemediğini ve kaynakları pazar günü çıkartmak istediğini söyledi. Biz de kendisi daha önce kaynak kullanmadığı için ilk birkaç gün alışma süreci olabileceğini, biraz daha sabırlı olmasını, ancak kaynakların çıkartılmasında kararlı ise programımızın yoğunluğundan dolayı en erken 10 gün sonrasına randevu verebildiğimizi ve pazar günü için randevu alan müşterilerimizin biri Ankara'dan diğeri ise Silivri'den gelecek olduğu için iptal etme yada erteleme imkanımız olmadığını dilerse önümüzdeki pazar günü çıkartabileceğimizi söyledik. (Bu arada kesinlikle hiç bir görüşmemizde Ayla hanımın söylediği gibi telefonu yüzüne kapatmadık, bu bize yakışmaz da)

Pazar günü Ayla hanım'ın annesinin arayıp, Ayla hanım'ın kaynaklar ile rahat edemediğini ve kendisini de sıkıştırdığını ve bizden bu konuda yardımcı olup, pazartesi günü çıkarmak istediğini söylemesi üzerine, pazartesi günü kaynaklarını çıkartacağımızı ve çıkartma işleminin ücretinin 200tl olduğunu belirttik. Annesi de bunu kabul ederek pazartesi günü için randevu aldı. (pazartesi günü olan diğer programımızı erteleyerek Ayla hanım'ın saçlarının çıkartılmasına ayırdık)

Pazartesi günü Ayla hanım geldiğinde kaynakları kendi saçlarına hiçbir zarar verilmeden çıkartıldı ve buna kendisi, annesi, bizler ve o gün saçlarını yapmış olduğumuz diğer müşterimiz de şahittir. Ayla hanım'ın kuaförünün kendisini kandırdığı gibi kullandığımız malzeme silikon değildir (dilediği laboratuarda test ettireblir) ve saçlarına herhangi bir zarar verilmemiştir. Ayrıca kimse de kendisinden zorla para almamıştır. Telefonda annesine belirttiğimiz gibi 200tl olan çıkartma ücretini ödemiştir. Ödediği ücretin bir kısmı kaynakları çözmede kullanılan solusyonun, geri kalanı ise Ayla hanım'ın kaynakları yeni yapıldığı için kaynakları sökmek için 4 saat boyunca durmadan harcanan emektir.

Sonuç olarak; Ayla hanım kaynakların takılıp sökülmesi işlemlerine toplamda 1200tl değil 1050tl ödedi, bunun karşılığında ise 1500tl'lik hizmet satın aldı. Kaynakları kullanamamış olması ise bizim hatamız olan bir durum değildir. Eğer ki öyle olsaydı sadece Ayla hanım deği, bizim yüzlerce müşterimiz de aynı şekilde şikayetçi olur, tekrar tekrar kaynaklarını yenilemek için bize geri dönmezlerdi.

Ayla hanım ile telefonda görüşülüp, neden bizim için böyle bir karalamada bulunduğunu sorduğumuzda cevabı; "çıkartma işlemi için aldığınız 200tl" oldu. Biz de öyle ise bu bizim hakkımız olduğu halde "biz sana çıkartma ücretini iade edelim, sen de bu durum ile ilgili gerçekleri yaz." dedik ve Ayla hanım kabul etti.

Biz söz verdiğimiz gibi kendisine 200tl çıkarma ücretini iade ettik fakat Ayla hanım bu olayın gerçek yönünü açıklamadı. Ayla hanım'ın son mesajında bahsettiği gibi, tüm bu iftiranın sebebi, kaynakları çıkartma ücretini geri almak istediği içindir. Bizim hatamız ise kendisine fazladan saç hediye etmemiz ve çalıştığımız süre içinde kendisine ikramda bulunmamız oldu.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yağmur Kalender hanım'ın bahsettiği konu ise şu şekildedir;

Yağmur hanım yaklaşık 1 sene önce, 18 Ağustos 2012 tarihinde görüşmeye gelip kaynak yaptırmak istediğini belirtti. İstediği uzunluk ve yoğunluk için kendisine en az 200gr saç eklenmesi gerektiğini söyledik. Bunun üzerine Yağmur hanım'ın erkek arkadaşı kaynak işleminin ücreti olan 1600tl'yi havale yaptı, fakat Yağmur hanım, 170gr saç eklenmesini istediğini belirterek bizden 200tl'sini geri aldı. Eklenecek saçları ve saç rengini seçtikten sonra 25 Ağustos günü kaynak yaptırmak üzere randevulaştık.

25 Ağustos 2012 günü Yağmur hanım geldiğinde, kendisinin daha önceki gelişinde saçmiş olduğu saçlar gösterilerek anlaştığımız gibi 170gr olarak eklendi. Yağmur hanım'ın saçlarına eklenmesi gereken miktar en az 200gr olduğu için, 170gr yeterli yoğunluk sağlayamadı ve yarım kaynak görünümünde oldu. Eklediğimiz saçlar, dalgalı olup Yağmur hanım'ın kendi seçtiği saçlardır.(Kaynak sonrası çekilen fotoğraf da arşivimizde mevcuttur) Yağmur hanım'a saçlar yıkandıktan sonra fön ile kurutulduğu için doğal haline göre daha düz durduğunu, kendi halinde kuruduğunda doğal dalgasını alacağını söyledik.

Daha sonra 30 Ağustos günü Yağmur hanım bize gelerek bu durumun saçların yapısından kaynaklandığını, kaynakları çıkartmak istediğini ve ücreti geri istediğini söyledi. Bizler ve hatta o sırada kaynaklarını yapmakta olduğumuz müşterimiz de Yağmur hanım'a sorunun saç yapısından kaynaklanmadığını, eklenen saç miktarının, gerektiğinden daha az eklenmesinden kaynaklandığını, 30-40gr kadar daha saç eklendiğinde sorunun ortadan kalkacağını açıkladık. Bu sorunun çözümü için gerekli olan 300tl tutarındaki saç kaynak işlemini kendisine 100tl karşılığında ekleyebileceğimizi, yada kaynaklarını çıkartma ücreti karşılığında çıkartabileceğimizi belirttik.

Yaklaşık 3-4 saat kadar bizleri oyalayıp, çalışmamızı engellemesi ve bağırıp çağırmasının ardından teklifimizi kabul etti ve 100tl karşılığında 30-40gr kadar daha saç ekledik ve saçları da kendisine söylediğimiz gibi doğal ve güzel bir görünüm aldı. Yağmur hanım'ın bir süre sonra tekrar bizim hatamız olmayan birşeyden ötürü bizi suçlamasından çekindiğimiz için, kaynaklarını iyice incelemesini ve tamamen içine sinerek memnun kaldı ise bunu belirten bir yazı vermesini istedik. Bu sırada da Yağmur hanım'ın söylediği gibi bir zorlama engelleme de söz konusu değildir. Ayrıca bu memnuniyete dair döküman da Avrupa'da (Great Lengths gibi) birçok güzellik salonu tarafından da uygulanmaktadır.

Sonuç olarak Yağmur hanım 1700tl tutarındaki saçları için 1500tl ödemiştir. Bahsettiği gibi 230gr değil 170gr saç eklenmesini istemiştir ve kendisinden 100tl fazladan alınmış gibi göstermeye çalıştığı durum, zaten eklenmesi gerektiği halde erkek arkadaşının gönderdiği paradan kendine pay ayırmak istediği için daha az eklettiği saçları 300tl yerine 100tl ödeyerek almış olmasıdır.

Yağmur hanımın saçları yapıldığında 25 Ağustos 2012 tarihindeydi, fakat Yağmur hanım'ın bu yorumu kaynakları yaptırıp 2 ay boyunca rahat bir şekilde kullandıktan sonra yazmasının asıl nedeni, daha önceden yanımızda çalışan ve Yağmur hanımın yakını olan "Nergiza Ünal" adlı bayanın hamile olup bebeğinin boya vs gibi kimyasal gazlardan etkilenmemesi için bizimle çalışmasını durdurmuş olmamızdır. Bunu da Nergiza hanım bizi arayarak kendisi açıklamıştır.

Yağmur hanım'ın fatura kayıtları da mevcuttur, dileyen gelip görebilir.

Biz tüm müşterilerimiz ile elimizden geldiğince ilgilenip, memnun etmeye çalışmaktayız, fakat kendi kararından dolayı oluşan bir sorun için başkalarını suçlayıp, konuşup anlaşmak yerine bağırıp çağırarak o sırada orada bulunan diğer insanları rahatsız edip, işlerine engel olunduğunda, izin almadan başkalarının kişisel bilgisayarını kullanmaya çalışmak hiç hoş bir davranış değil.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Son olarak "SENAY69" adlı bayanın bahsettiği salonda çalışan, kaynakları yapan bayan (Natalya) daha önceden saçları yıkama, temizlik vs gibi konularda bizimle çalışmaktaydı. Şuanda ise "SENAY69" adlı kişinin bahsettiği salonda çalışmakta ve bizden micro kaynak eğitimi aldığını söyleyerek kaynak yapmakta. Biz kendisine micro kaynak konusunda bir eğitim vermedik ve Natalya ve bahsi geçen salonla da herhangi bir bağlantımız yoktur.

Bu arada SENAY69 hanım, 130gr (aynı saçlar ile) kaynak ücretimiz 1000tl, yani sizden 60tl daha fazla, bahsettiğiniz gibi 2 katı değil. Eğer ki dediğiniz gibi arkadaşınızın saçları kaynaktan 3 gün sonra döküldü ise, gelip ödediği tutarın 10 katını bizden iade alsın.

Arkadaşlar forumu bu konu ile meşgül etmek istemiyorum, bu bakımdan sorusu olan arkadaşlar websitemizdeki telefon numaramızdan ulaşabilir, yada facebook sayfamızda yorumunu yazan müşterilerimize mesaj atarak yaptığımız kaynaklar ile ilgili bilgi alabilir.

İyi günler dilerim.
Julia Akıncı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…