ewt cnm, ilk resimdeki foto saç kaynağından önceki halim.
onlar foto çekiyorlar, bende yok ama. bakıma gittiğimde isterim. saçlarım uzadı tabi, takmayım diye bile düşündüm ama o kadar alıştım ki uzun saça gene taktırdım. ama emin ol çıkarttıktan sonra hiç şikayetim olmadı, saçlarımda anormal bişey görmedim, zaten çıkarması çok basitti. diğer kaynaklar gibi dipleri hiç karışmadı.
ben çok korkuyorum bu kaynak işinden ama kendimi de alamıyorum
yaşadığım yerde de adam gibi yapan olur mu bilmiyorum
şimdilik çıtçıt almaya karar verdim
o süreç boyunca da gene bakımlarımı kürlerimi yapıcam ne kadar uzarsa artık
hangi kuaföre sorduysam kaynağın adını duyunca yüzlerinin şekli değişti ki para kazanacaklar sonuçta
bilemiyorum ya seninki yapıştırma demi canım..peki tararken filan nasıl oldu ya da çıkarınca
direk kesiyolar mı saçını yoksa yapışan yeri bi maddeyle mi açıp çıkarıyolar
çıt çıt bende kullandım fakat ondan bıktım tak çıkar,tak çıkar nefret geldi.korkmana gerek yok micro kaynak bildiğin yapıştırma kaynaklardan çok farklı,çıkarıncada kesmeye gerek yok çünkü saç,ta yıpranma olmuyor,aynı korkuları bende yaşadım ama şimdi çok rahatım ve heralde bu kaynağı saçım istediğim uzunluğa gelene kadar yaptırmaya devam edicem. senin yaşadığın yer neresi ?
kızlar bence mutlaka okuyun.bende saç uzatamayanlardandım.sonra kaynak yaptırmaya karar verdim.maliyetine bakmaksızın yaptırdım.ilk olduğu için boncukmu micromu karar veremeyince görünür kısımları micro alt tarafları boncuk yaptırdım.iki ay kullandım.sonuç olara mkrolardaki uhu sürülmüş beyazımsı görüntü hiç gitmedi.topladıkça sürekli göz önündelerdi.yeter diyip çıkartmaya gittim sadece microları.çıkarma aşaması söylendiği gibi kesinlikle değildi resmen saçı yolarak söktüler.bide bunun dökülecek saç olduğunu idda etmeleri iyice sinir bozucuydu zaten az olan saçlarımdan yarısı micro olduğu halde iki sıkı avuç dolusu saçım gidiverdi.KESİNLİKLE tavsiye etmiyorum emin olun boncuk ondan daha iyi.ondaki batmalarada alışabilirseniz.bir süre sonra eşime boncuklarıda çıkarttırdım.reşmen başım hafifledi.bir sene sabredip uzatacagım.belki son zamanlarda dolgunluk ve boy uzunluğu vermesi için 60/70 tane taktırabilirim.Bunu yazmamın sebebi fazla hayale kapılmayın bence hiçbirşey göründüğü gibi değil özellikle micro jel.hem paranızdan hemde saçınızdan olmayın.ben saçımı ankara cepada yaptırmıştım bilen bilir.çoook fazla düşünün derim.benden bukadar yazma gereği duydum sadece.
çok teşekkürler gerçekten canım
ben de birden hevesleniyorum sonra bi durulup diyorum ki hepsi aynı
sonuç berbat olacak üzülmeyeyim ama sonra duyunca gene bi hayale kapılıyorum
ne yapacağımı şaşırdım saç uzatmak için verdiğim çaba beni yoruyor artık kürler bakımlar vs bunaldım
benim saçlarım öyle kısa değil nerdeyse belime geliyor
ama sadece biraz daha uzunluk istiyorum dolgunluğundan da geçtim
acaba sadece altlara yapılamaz mı şöyle bi 60 70tane hiç değilse çıkardığımda saçım rezil bile olmuş olsa
kapanabilecek bi yer olur o alt kısımlar tüm saçımdan da olmamış olurum
yoksa ben mi çok iyimser bakıyorum olaya
eğerki alt taraflara 3-4 sıra yaptıracaksan kesinlikle boncuk derim.istediğin zaman bir pense yardımıyla herkeze çıkartabilirsin hemde görünmez.dolgunluk olayıda güzel bir görüntü verir.ayrıca istediğin sayıda tabiki yaparlar.bu işlem içinde 50 tl den fazla takma parası verme.yaptırmak istiyorsan tüm saçını kullandırtmaman sonradan pişman olmanı engelliyecektir.:)
arkadaşlar bende mikro saç kaynağı yaptırmak istiyorum nette çok aradım ama Ankara'da neresi yapıyor bulamadım. yardımlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 696133
Foto yüklemeye çalıştım, oldu sanırım.
bende çok araştırdım kızlar bu micro kaynak işini. en son kadıköyde bir salon buldum. göztepe minibüs caddesindeki hastanenin yakınında.yapan kişi yabancı bir bayan. salonun sahibi de yabancı bayan. 130 gr taktırdım, ikinci defa yaptırdığım için 940 tl ödedim (aynı saç çıkarttıp kullandım). ilk yaptırdığımda 5 ay kulandım, şimdi de 4. aya girdim. bide kızlar her ay ücretsiz bakım yapıyorlar (sadece saç maskesi bakımı değil kaynaklarımın dip bakımı yapılıyor kapsüller tek tek inceleniyor). bugüne kadar 3 tane çıkmıştı ama her gün fön çektiğim için olabiliyor. önceden saçımı röfle ile yaktılar bu yüzden kaynak takmaya zorunda kaldım
Kadıköyde sakın güvenmeyin saçlarım hala kendine gelemdi çok kötü döküldü üstelik bir de sorumsuzca arayıp özür telafi öne sürdüğümde biz bu konuda profesyonel değiliz diye kendilerini savunmaya kalktılar . makineyle yapıyorlar kafana kocaman yapıştrıcı yapıştırıyor ve 3 güne dökülmeye başlıyor benden öneri kimse güvenmesin!!!!!
Kadıköyde sakın güvenmeyin saçlarım hala kendine gelemdi çok kötü döküldü üstelik bir de sorumsuzca arayıp özür telafi öne sürdüğümde biz bu konuda profesyonel değiliz diye kendilerini savunmaya kalktılar . makineyle yapıyorlar kafana kocaman yapıştrıcı yapıştırıyor ve 3 güne dökülmeye başlıyor benden öneri kimse güvenmesin!!!!![/QUOTE
BENİM BİR ARKADAŞIMDA JULİA VE ALİYE GİDİP ( BENİM ÖDEDİĞİMİN 2 KATI) VERİP AYNI SORUNU YAŞAMIŞTI MAALESEF
BEN SADECE YAŞADIĞIM OLUMLU VE OLUMSUZ TECRÜBELERİMİ PAYLAŞTIM. TAVSİYEM BİZZAT YERİNE GİDİP FAYDA MALİYETE GÖRE KARAR VERMEK.
çok geçmiş olsun. Ben de mikro sac kaynak yaptırmayi düşünuyordum, ama sizin mesajınızi okuduktan sonra korktum doğrusu. Kadıköyde hangi salonda yaptirmistiniz acaba, adın verebilir misiniz?
Kadıköyde sakın güvenmeyin saçlarım hala kendine gelemdi çok kötü döküldü üstelik bir de sorumsuzca arayıp özür telafi öne sürdüğümde biz bu konuda profesyonel değiliz diye kendilerini savunmaya kalktılar . makineyle yapıyorlar kafana kocaman yapıştrıcı yapıştırıyor ve 3 güne dökülmeye başlıyor benden öneri kimse güvenmesin!!!!!
Çok geçmiş olsun. Ben de mikro sac kaynak yaptırmayi düşünuyordum, ama sizin mesajınızi okuduktan sonra korktum doğrusu. Kadıköyde hangi salonda yaptirmistiniz acaba, adın verebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?