Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Saç Kaynağında Son Teknoloji "Mikro Saç Kaynak"

Peki nerede yaptırdınız söyler misiniz acaba? Biz de bu duruma düşmeyelim yani =)

eğer denildiği gibiyse çok kullanışlı bir kaynak ben saçlarımı hiç uzatamam bi tarafı hep bozulur kestirmek zorunda kalıyorum diğer kaynakların boncukları çok rahatsız edici olduğu için yaptırmadım saçlar sonrasında yoluk oluyor bu microyu deneyebilirim baya aklıma yattı hani kim nerede yapıyor bu kaynağı bilen varmı.

bu hafta yaptırıyorum nası oldugunu detaylı olarak anlatıcam..arnavutkoyde alı bey ve julıa yapıyor.ılk gıdısımde cok ılgılendıleer

Peki nerede yaptırdınız söyler misiniz acaba? Biz de bu duruma düşmeyelim yani =)

Bakırköyde Atrium alışveriş merkezinde bir kuaförde yaptırmıştım. adını vermek istemiyorum kuaförün, ama genelde gördüğüm kadarıyla türkiyedeki kuaförler mikro kaynağın ne olduğunu bilmiyorlar ve tabanca gibi gri bir aletle trimer soğuk kaynak denilen kaynağı yapıyorlar ve 1 ay içinde saçlar dökülüyor. Mikro kaynak yaptıracaksanız bildiğim kadarıyla türkiyede sadece ali ile julia yapıyor bu şekilde. yaptıralı 1.5 ay oldu ve çok rahatlar gerçekten, kendi saçlarım gibi aynı.

mikro kaynağı yaptıran arkadaşlarımız detaylı fotoğraf da ekleyebilirse daha net olur bizim için tşk şimdiden

bence ali ve jülide çok güzel saç yapıyor.ben çok memnunum.silikon yada boncukla hiç uğraşmıyorum artık.4ay oldu nerdeyse.tekrar gitcem.

mrb bu ali ve jülidenin kuaförünün ismi ne acaba yapan kişimi bunlar yoksa kuaförün ismidemi aynı internet sitelerini bulamadım linkini yollayabilirmisiniz

mrb bu ali ve jülidenin kuaförünün ismi ne acaba yapan kişimi bunlar yoksa kuaförün ismidemi aynı internet sitelerini bulamadım linkini yollayabilirmisiniz sadece facebok ta Studio Ali & Julia Akıncı diye biyer var bahsettiginiz kişimi bunlar saçkaynak pro yazıyor bilgilerdede kuaförün adı saçkaynak pro uygulamayı yapanların ismimi ali ve julia arkadaşlar bilgi verebilirmisiniz

arkadaslar bunu yapan yok mu son zamanlarda?? Ben taksimde bi kuaforle gorustum.. 100 gram saca 850 ytl istedi.. Gercekten bu fiayata mi????

benim bahsettiğim bunlar evet çok büyük bi yer değil zaten saçı da kendiler yapıyolar.kuaför değil aslında sadece bu mikro saç şimdi protez tırnak da gelmiş.bununla başka bir bayan ilgileniyor.ama güzel saç yapıyolar.ben memnunum: ))

Extend Magic sistemi gibi bir şey duymuştum. Bilgisi olan var mı?? kullandıysanız bilgi verir misiniz?
2 sene kadar önce yaptırmıştım ben extend magic ile. o da normal keratin kaynak sadece makinesi değişik. ilk başlarda güzel, rahattı kaynaklar ama saçlarımı boyadıktan sonra keratinler gevşeyip saçlar dökülmeye başladı. 1 ay falan kullanabildim toplamda.

birde çok uzun sürmüştü yapılısı, onu iyi hatırlıyorum. açıkcası ben pek tavsiye etmem...(

evet bende yaptırdım 1 aydan fazlaldu cok memnunum hatta gecenhıc tanımadıgım bır musterı sacların cok guzel dedı okadar bellı olmuyor yanı:)))

evet bende yaptırdım 1 aydan fazlaldu cok memnunum hatta gecenhıc tanımadıgım bır musterı sacların cok guzel dedı okadar bellı olmuyor yanı:)))

arkadaşım benim sacım çok ince ve önleri baya bir az çıt çıt bile kullanamıyorum takılmıyorum saç diplerimi acıtıyor düşün ne kadar ince ve az.. Saç telinde bu işlemi yapınca tam olarak resim olarak nasıl duruyo..yani hani keratin yapılırken çook az tutam alıp ısıyla keratin yapıyorlar yani demek istediğim alınan tutamlar belli oluyormu.. Saçlarımı topladığımda ileri bellimi..birde tararken saçın derisinden başlayıpdamı tarıyosun.. çok sordum biliyorum arkadaşım ama kuaföre sorunca yaparız ederiz doğal olucak garanti diyor koltukdan bin pişman kalkıyorsun.. O yüzden sana sordum arkadaşım..şimdiden teşekkür ediyorum..

Ben de İstanbulda Extend Magic saç kaynağını yaptırdım iki hafta önce yaklaşık olarak. Saçımla çok tuhaf şeyler olmaya başladı, üçüncü yıkamadan sonra saçlarım çok dökülmeye başladı, tarağın üstünde resmen saç tutamları kalıyor! Kapsüllerin çok yumuşak olduğunu hissediyorum. Kuaföre sordum, o da yanlış şampuanla yıkadığımı söyledi. Peki öyleyse hangi şampuanla yıkamam lazım?? Ne yapabilirim şimdi, yardım ederseniz çok sevinirim....

ben de sonunda saç kaynağı yaptırdım!! tek kelimeyle mükemmel, böyle bir sonuç beklemiyordum doğrusu. saç diplerini başka salonda boyadım, ilginç olan şey de kuaförlerin böyle kaliteli bir saç kaynağını ilk defa gördüklerini söylemeleri :)))) Ense bölümünden kaküllerime kadar yaptırdım, çok rahatım. Saçlarımı yukarı toplayabiliyorum ve kimse kaynak olduğunu anlamıyor :) Saçlar gerçekten çok kaliteli, ipeksi bir yumuşaklığı var. Çok mutluyum, Ali ve Julia'yı önerenlere çok teşekkür ediyorum, kesinlikle bir sonraki sefere yine onların salonuna gidicam.

arkadaslar bu ali ve julide kaca yapiyor.. bin kere sordum kimse cevap vermedi,,
saclari kendiniz gotururseniz 100 gram kaca takiyolar... ve saca zarar veriyo muuu:44::44::44:

Arkadaşlar mikro kaynak yaptırmak istiyorum . İzmir 'de yaptıran ya da yapan bi yer bilen birileri varsa lütfen bana da yardımcı olabilir mi _??

sevgili PurpleViolets ya da Ali & Julie`ye sac kaynak yaptiran arkadaslar; aylar sonra da kaynaklarinizdan memnun musunuz ve cikartanlarin saclari ne durumda? ben kendi saclarimi uzatmak istiyorum, kuafor hatasindan dolayi kut oldu saclarim cok mutsuzum en azindan 6 ay sureyle bu islemi yaptirsam daha sonra cikartildiginda sorun yasar miyim? tesekkurler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…