ben işim gereği sürekli saç kaynağı yaptırıyorum. keratin, halka, silikon hepsini denedim ama son 2 senedir mikro kaynak yaptırıyordum, ince ve rahat olmasından dolayı. ben uzun zamandır yurtdısındaydım ve kaynaklarımı da yurtdışında yaptırıyordum. 6 aydır türkiyedeyim ve kaynaklarımın yenileme zamanı geldiğinde, internette mikro kaynak yapan salon araştırırken mikro jel kaynak yapılan video gördüm ve çok hoşuma gitti. bakırköydeki salonlarına gidip görüştüğümde kaynağı yapan adam bana bu trimmer yönteminin son sistem olduğunu, bu sistemi italyadan getirdiğini söyleyip bana garanti verdi.
ama kaynaklar yapıldığında farkettim ki tutamlar düzensiz ve büyük büyük eklenmiş, mikro kaynaktaki gibi ince tutamlar değiller. birde birkaç gün sonra kaynak yerlerinin beyazlaştığını farkettim. arayıp durumu anlattığımda bunun normal olduğunu ve saçlarımı birkaç kere yıkadıktan sonra beyazlamanın geçeceğini söylediler. Dedikleri gibi saçlarımı yıkadım ama beyazlaşmada hiçbirşey değişmedi hatta kaynaklar da dökülmeye başladı. Evin her yeri saç oldu hep. 4 hafta içinde de saçımda kaynak kalmadı. Kaynaklarımı kullanamama rağmen kimse paramı geri ödemedi, sadece verdikleri garanti sözüyle kaldılar.
Tekrar kaynak yaptırmam gerekli ve kendimi riske atmak istemiyorum, gerçekten emin olabileceğim iyi bir yer arıyorum. saçlarım ince ve görünme riski olduğundan sadece mikro kaynak yaptırmak istiyorum. iyi bir yer önerisi olan varsa sevinirim.
eğer denildiği gibiyse çok kullanışlı bir kaynak ben saçlarımı hiç uzatamam bi tarafı hep bozulur kestirmek zorunda kalıyorum diğer kaynakların boncukları çok rahatsız edici olduğu için yaptırmadım saçlar sonrasında yoluk oluyor bu microyu deneyebilirim baya aklıma yattı hani kim nerede yapıyor bu kaynağı bilen varmı.
Peki nerede yaptırdınız söyler misiniz acaba? Biz de bu duruma düşmeyelim yani =)
Peki nerede yaptırdınız söyler misiniz acaba? Biz de bu duruma düşmeyelim yani =)
bence ali ve jülide çok güzel saç yapıyor.ben çok memnunum.silikon yada boncukla hiç uğraşmıyorum artık.4ay oldu nerdeyse.tekrar gitcem.
mrb bu ali ve jülidenin kuaförünün ismi ne acaba yapan kişimi bunlar yoksa kuaförün ismidemi aynı internet sitelerini bulamadım linkini yollayabilirmisiniz sadece facebok ta Studio Ali & Julia Akıncı diye biyer var bahsettiginiz kişimi bunlar saçkaynak pro yazıyor bilgilerdede kuaförün adı saçkaynak pro uygulamayı yapanların ismimi ali ve julia arkadaşlar bilgi verebilirmisiniz
2 sene kadar önce yaptırmıştım ben extend magic ile. o da normal keratin kaynak sadece makinesi değişik. ilk başlarda güzel, rahattı kaynaklar ama saçlarımı boyadıktan sonra keratinler gevşeyip saçlar dökülmeye başladı. 1 ay falan kullanabildim toplamda.Extend Magic sistemi gibi bir şey duymuştum. Bilgisi olan var mı?? kullandıysanız bilgi verir misiniz?
benim bahsettiğim bunlar evet çok büyük bi yer değil zaten saçı da kendiler yapıyolar.kuaför değil aslında sadece bu mikro saç şimdi protez tırnak da gelmiş.bununla başka bir bayan ilgileniyor.ama güzel saç yapıyolar.ben memnunum: ))
evet bende yaptırdım 1 aydan fazlaldu cok memnunum hatta gecenhıc tanımadıgım bır musterı sacların cok guzel dedı okadar bellı olmuyor yanı:)))
ben de sonunda saç kaynağı yaptırdım!! tek kelimeyle mükemmel, böyle bir sonuç beklemiyordum doğrusu. saç diplerini başka salonda boyadım, ilginç olan şey de kuaförlerin böyle kaliteli bir saç kaynağını ilk defa gördüklerini söylemeleri :)))) Ense bölümünden kaküllerime kadar yaptırdım, çok rahatım. Saçlarımı yukarı toplayabiliyorum ve kimse kaynak olduğunu anlamıyor :) Saçlar gerçekten çok kaliteli, ipeksi bir yumuşaklığı var. Çok mutluyum, Ali ve Julia'yı önerenlere çok teşekkür ediyorum, kesinlikle bir sonraki sefere yine onların salonuna gidicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?