aktardanmı aldın canım o şampuanı görmüştüm bende , ya bu kadar uygulamaya bu saç nasıl kokucak peki
yaw ben hiç anlamam bu saç kürlerinden,maskelerden fln...
şu yaşıma kadar hiç şikayetim olmamıştı uzamasına dair ve hep çabuk uzamasından şikayetçiydim kii yenilerde farkettim artık saçım az uzuyor(((
çok üşengecim çookkk hiç kür yapamam gibi...
elseve kullanıyordum 8 yıldır ilk defa gaza geldim bitkisel kullanayım dedim down under dan fruit kicks mavi renkli olandan aldım,kokusu harika,yağlandırmıyor,kaşındırmıyor,kepeklendirmedi ama uzamamaya başladı saçım alakası var mı bilemem ama eğerki yoksaaaa YAŞLANDIĞIMI kabul etmem gerekecek(((((((((((((((
saç bazı dönemlerde hiç uzamıyormuş ama daha sonra normal seyrinde gidiyormuş belki de o saçların o dönemdedir :26:
ya ben yapıyorum çok güzel kokuyor çünkü bitkisel şampuanımın kendine has hoş bi kokusu var
güzelim eğer cvbın bana ise umarım öyledir:)))
ilk defa farkettim uzamadığını...dip boyamdan anlıyorum çünkü ve 3 aydır kestirmememe rağmen çok uzamadı.....
artık zeytinyağı yumurta ikilisiyle tanıştırmam gerekecek saçlarımı....
ya bide benim saçlarım ince telli of offf....
sarımsaklı şampuan kötü kokmuyormu yani?
çabukkk uzamasındanmı şikayetçiydin o nasıl güzel laf öyle ya bende şikayet etsem ya((( saçların uzunmu peki ?
offf benmde ya, ama turplu sudan sonra bi güçlendi
güzelim eğer cvbın bana ise umarım öyledir:)))
ilk defa farkettim uzamadığını...dip boyamdan anlıyorum çünkü ve 3 aydır kestirmememe rağmen çok uzamadı.....
artık zeytinyağı yumurta ikilisiyle tanıştırmam gerekecek saçlarımı....
bu mevsimde turp bulamam diye bakmadım ben yarın bi bakayım turba
ben pazarda buldum canım cidden baya güçlendi annemde fark etti , ki annem dedyse doğrudur :)))))
canım cidden saç bi dinlenme dönemine geçermiş uzama nerdeyse duracak şeklde yavaşlarmış netten araştırabilirsin
uzun sayılır,kürek kemiklerimde...konu açmıştım saçımla alakalı girebilirsen görürsün resmimi....
ya dip boyam çabuk geliyor diye şikayetçiydim ve kendi rengime boyadım bu sebepten ama Allahın sopası yok işte sen misin şikayet eden dedi ve durdular(((
saçlarının gürlüğü süperr
selam kızlar yılan yağını kullananlar var mı
selam kızlar yılan yağını kullananlar var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?