Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınızı 'NASIL' Uzatıyorsunuz?

aktardanmı aldın canım o şampuanı görmüştüm bende , ya bu kadar uygulamaya bu saç nasıl kokucak peki

ya ben yapıyorum çok güzel kokuyor çünkü bitkisel şampuanımın kendine has hoş bi kokusu var

Son düzenleme:

çabukkk uzamasındanmı şikayetçiydin o nasıl güzel laf öyle ya bende şikayet etsem ya ((( saçların uzunmu peki ?

saç bazı dönemlerde hiç uzamıyormuş ama daha sonra normal seyrinde gidiyormuş belki de o saçların o dönemdedir :26:

güzelim eğer cvbın bana ise umarım öyledir:)))

ilk defa farkettim uzamadığını...dip boyamdan anlıyorum çünkü ve 3 aydır kestirmememe rağmen çok uzamadı.....

artık zeytinyağı yumurta ikilisiyle tanıştırmam gerekecek saçlarımı....

evet cevabm sizeydi

o maskeyi ben bizzat yapıyorum bana çok yaradı yani değişimi hemen farkettim ben.. kısacası test ettim onaylıyorum

çabukkk uzamasındanmı şikayetçiydin o nasıl güzel laf öyle ya bende şikayet etsem ya ((( saçların uzunmu peki ?

uzun sayılır,kürek kemiklerimde...konu açmıştım saçımla alakalı girebilirsen görürsün resmimi....

ya dip boyam çabuk geliyor diye şikayetçiydim ve kendi rengime boyadım bu sebepten ama Allahın sopası yok işte sen misin şikayet eden dedi ve durdular(((

canım cidden saç bi dinlenme dönemine geçermiş uzama nerdeyse duracak şeklde yavaşlarmış netten araştırabilirsin

canım cidden saç bi dinlenme dönemine geçermiş uzama nerdeyse duracak şeklde yavaşlarmış netten araştırabilirsin

çok teşekkür ederim cvbın için...umarım dinleniyorlardır ama zira çok dinlendiler yaa:))))))))

15 eylülden sonra kestircem çünkü düğün var o tarihte şimdi cesaret edemiyorum kötü keserler fln uğraşamam....

ama baya kısa kestircem boya hafiften yıprattı saçlarımı,elidorun keratinoloji serisinden boyalı saçlar için üretilmiş maskesini kullanıyorum yumuşacık yapıyor saçı..bnm saçlar kalın telli ve gür işe yarıyor ama sizde ne yapar bilemem,yağlandırır gibi....

saçlarının gürlüğü süperr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…