Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınızı 'NASIL' Uzatıyorsunuz?

yumurtanın tümünü uyguluyorum canım

bu arada iyice durulayıp bitkisel şampuanla yıkıyorum hiç koku olmuyor kızlar

düzleştiricisiz uygulayın haftada bir kere yapın değişimi hissedeceksiniz :))

ya 2 ay sonra buraya yazsam saçlarım bir uzadı bir uzadıı die :))) ah beee

bende uzatmaya çalışıyorum şu an avatarda görüldüğü gibi hiç bundan fazla uzatmamıştı yumurta ve zeytinyağı maskesine devammm

bu arada kızlar kullandığınız şampuanlarda önemli ben bitkisele geçtim

Son düzenleme:

beyazı çok iğrenç ya :) ama olsun onuda sürücem zaten turp suyunada sarısını koyuyorum yarın ısırgan otuda alıyım oda etkili heralde, of artık bunlarda etki etmezse mantar gibi kestiririm bu saçları mantar kafa gibi gezer hayata küserm:

yyaaaa tanımasın beni yeniden keşfetsin işte daha ne oda seviyor uzun saçı benim anca omuzların altında göğüslern üstnde, bi göğsün altına inemedi

ah bu erkeklerin uzun saç fantazisi bir ülkeyi keşfe çıkar gibi keşfetsin seni erkeğin

aynen yaa ama ben kendimi telkin ediyorum uzayacak diye

şampuanının adı ne canım komple onarıcı 5 kullanıyorum bitmek üzere ?
ben ısırgan otunuda yaptım ama bana hiç fayda etmemişti
ben bir iki kere denedim böceklendi poşet attım almadım bi daha da

benim saçlarım 10 cm uzasa benim olay tamamdır , hatta 15 cm uzasa oooooo pamuklara sararım onları :)))))

ben kullandığımız şampuanların içinde dimethicone yani silikon olduğunu öğrendiğim an bıraktım ya ne kadar zararlıymış meğer
dün nival garlic sarımsaklı şampuan aldım..en azından doğal diye düşünüyorum

Son düzenleme:
ya kızlar bence içinde dimethicone olan şampuanlarada veda edin çok zararlı :26::

yaw ben hiç anlamam bu saç kürlerinden,maskelerden fln...

şu yaşıma kadar hiç şikayetim olmamıştı uzamasına dair ve hep çabuk uzamasından şikayetçiydim kii yenilerde farkettim artık saçım az uzuyor(((

çok üşengecim çookkk hiç kür yapamam gibi...

elseve kullanıyordum 8 yıldır ilk defa gaza geldim bitkisel kullanayım dedim down under dan fruit kicks mavi renkli olandan aldım,kokusu harika,yağlandırmıyor,kaşındırmıyor,kepeklendirmedi ama uzamamaya başladı saçım alakası var mı bilemem ama eğerki yoksaaaa YAŞLANDIĞIMI kabul etmem gerekecek(((((((((((((((

aktardanmı aldın canım o şampuanı görmüştüm bende , ya bu kadar uygulamaya bu saç nasıl kokucak peki

saç bazı dönemlerde hiç uzamıyormuş ama daha sonra normal seyrinde gidiyormuş belki de o saçların o dönemdedir :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…