ya 2 ay sonra buraya yazsam saçlarım bir uzadı bir uzadıı die :))) ah beee
yumurtanın tümünü uyguluyorum canım
bu arada iyice durulayıp bitkisel şampuanla yıkıyorum hiç koku olmuyor kızlar
düzleştiricisiz uygulayın haftada bir kere yapın değişimi hissedeceksiniz :))
yumurtanın tümünü uyguluyorum canım
bu arada iyice durulayıp bitkisel şampuanla yıkıyorum hiç koku olmuyor kızlar
düzleştiricisiz uygulayın haftada bir kere yapın değişimi hissedeceksiniz :))
ben sinameki + aliswell in dediği zeytinyağı ve yumurtayı yapacağım umarım ben de yazarımm
yyaaaa tanımasın beni yeniden keşfetsin işte daha neoda seviyor uzun saçı benim anca omuzların altında göğüslern üstnde, bi göğsün altına inemedi
aynen yaa ama ben kendimi telkin ediyorum uzayacak diyebeyazı çok iğrenç ya :) ama olsun onuda sürücem zaten turp suyunada sarısını koyuyorum yarın ısırgan otuda alıyım oda etkili heralde, of artık bunlarda etki etmezse mantar gibi kestiririm bu saçları mantar kafa gibi gezer hayata küserm:
şampuanının adı ne canım komple onarıcı 5 kullanıyorum bitmek üzere ?bende uzatmaya çalışıyorum şu an avatarda görüldüğü gibi hiç bundan fazla uzatmamıştı yumurta ve zeytinyağı maskesine devammm
bu arada kızlar kullandığınız şampuanlarda önemli ben bitkisele geçtim
ben bir iki kere denedim böceklendi poşet attım almadım bi daha daben ısırgan otunuda yaptım ama bana hiç fayda etmemişti
kaybolma bak bi yere beraber yazalım zamanı gelince :))))))
ben kullandığımız şampuanların içinde dimethicone yani silikon olduğunu öğrendiğim an bıraktım ya ne kadar zararlıymış meğer
dün nival garlic sarımsaklı şampuan aldım..en azından doğal diye düşünüyorum
ben kullandığımız şampuanların içinde dimethicone yani silikon olduğunu öğrendiğim an bıraktım ya ne kadar zararlıymış meğer
dün nival garlic sarımsaklı şampuan aldım..en azından doğal diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?