dur bende yapiym
hah birde gliserin var dimi, bende düşündüm onu yapmayı ama gidip almaya üşendim :)
evdeki bebek yağını aldım sinemaki yaptıktan sonra saç uçlarıma sürdüm,cidden fark ediyor bak yap sende :)
hatta dün bir gaza gelmişim sadece bebek yağını bütün saçıma sürdüm ,dedm saç derimede iyi gelir :)))
o zaman ne duruyosn hemen başla kürlere bakımlara sende bize katıl canımaramıza hoşgeldin :)
Hoşbulduk.Başlayacağım ama çalıştığım için sinameki kürüne değil de şöyle banyodan sonra durulama suyu şeklinde uygulanan pratik bir küre başlayacağım. Isırgan otu düşünüyorum, sizler ne önerirsiniz?
Hoşbulduk.Başlayacağım ama çalıştığım için sinameki kürüne değil de şöyle banyodan sonra durulama suyu şeklinde uygulanan pratik bir küre başlayacağım. Isırgan otu düşünüyorum, sizler ne önerirsiniz?
canım durulama suyu olarak uzaten benimde bildiğim bi ısırgan otu var,
ya işten gelince hemen hazrlayı 2 saat tutsan saçnda , haftada 1 kere zaten:)
kızlar yeni öğrendiğim bi yöntem paylaşıcam.belki bilenler vardır aranızda ..:)
2 adet bepantene ampul
2 adet evigen ampul
2 adet bemiks ampul
20 cc badem yağı
eczaneler bilio bu yöntemi ve kendileri kullanışlı bi şişe içine hazırlıolar.
10 gün kullanıoruz. 1 hafta ara verioruz. tekrar 10 gün kullanıoruz . uzayana kadar yani saç dökülmesine de iyi gelior.
ben ilk 10 günü tamamladım ara verdim şimdi fark bariz ortada ilk fotoda kullandığım kazağımı yıkadım kuruyunca bi foto çekip
yanyana yüklicem.dökülmem artmıştı bi ara ama şimdi durdu. unutmadan bu süre boyunca ben prominoxil şampuan kullandım.
sağlıklı uzun saçlar bizim olsun ..:))
canım hadi gözün aydın..
hemen bekliyorz önce ve sonra şeklinde karşılaştırabilceğimiz fotolarını ve tabi kullandığın ürününde bi fotosu olursa çok makbule geçer valla.. :))
kız senın burda ne işin var bende dıyorum nereye gıttı bu xayx......
kızlar yeni öğrendiğim bi yöntem paylaşıcam.belki bilenler vardır aranızda ..:)
2 adet bepantene ampul
2 adet evigen ampul
2 adet bemiks ampul
20 cc badem yağı
eczaneler bilio bu yöntemi ve kendileri kullanışlı bi şişe içine hazırlıolar.
10 gün kullanıoruz. 1 hafta ara verioruz. tekrar 10 gün kullanıoruz . uzayana kadar yani saç dökülmesine de iyi gelior.
ben ilk 10 günü tamamladım ara verdim şimdi fark bariz ortada ilk fotoda kullandığım kazağımı yıkadım kuruyunca bi foto çekip
yanyana yüklicem.dökülmem artmıştı bi ara ama şimdi durdu. unutmadan bu süre boyunca ben prominoxil şampuan kullandım.
sağlıklı uzun saçlar bizim olsun ..:))
kız senın burda ne işin var bende dıyorum nereye gıttı bu xayx......
evet yaa bekliyoz ürün fotolarını..hazır sinameki işte deseneunutma bak sakın valla sabırsızlıkla bekliyorum fotolarııııııııııı
o zaman ben bi kıskançlık yapayım
aa ne dmeek ne işi var burasıda onun topiği
topiğimi ihmal etmeyin valla mahfederim
fotolar yalan mı oldu yaaa
ooooff nerdesiin :)
kızlar ne ürünü bu?ne işe yarıyor?
küboşş
sen saçlarının resmini paylaşmış mıydın
merak ettimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?