Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınızı 'NASIL' Uzatıyorsunuz?

malzememi denkleştirsem yapıcamda bu ayki alışverişime kaldı beklicem artık bugün yapsam ne iyi olurdu hazır kozmik yağ günüde gelmişken...zeytinyağıyla idare edicem artık

o zaman ne duruyosn hemen başla kürlere bakımlara sende bize katıl canım aramıza hoşgeldin :)

Hoşbulduk. Başlayacağım ama çalıştığım için sinameki kürüne değil de şöyle banyodan sonra durulama suyu şeklinde uygulanan pratik bir küre başlayacağım. Isırgan otu düşünüyorum, sizler ne önerirsiniz?

canım durulama suyu olarak uzaten benimde bildiğim bi ısırgan otu var,
ya işten gelince hemen hazrlayı 2 saat tutsan saçnda , haftada 1 kere zaten:)

merhaba banyo sonrası degılde banyodan yarım saat önce uygulayabılcegın bır bakım onerebılırım uzatma etkısı super daxsuper gro banyodan yarım saat önce surmen yeterlı uzama etkısı ıcın resımlerıme bakabılırsın bu sayfadakı

canım durulama suyu olarak uzaten benimde bildiğim bi ısırgan otu var,
ya işten gelince hemen hazrlayı 2 saat tutsan saçnda , haftada 1 kere zaten:)

canım bencede ööle yap sinameki fazla zamanını almaz olmadı hafta sonu yaparsın..ısırgan la durulamak yıpratıyo gibi bişi duymuştum ama emin olamadım :26:

dün gece kızlarla toplandık...
yaaa saçları nasıl uzuyor öyle arkadaş

kızlar yeni öğrendiğim bi yöntem paylaşıcam.belki bilenler vardır aranızda ..:)
2 adet bepantene ampul
2 adet evigen ampul
2 adet bemiks ampul
20 cc badem yağı
eczaneler bilio bu yöntemi ve kendileri kullanışlı bi şişe içine hazırlıolar.
10 gün kullanıoruz. 1 hafta ara verioruz. tekrar 10 gün kullanıoruz . uzayana kadar yani saç dökülmesine de iyi gelior.
ben ilk 10 günü tamamladım ara verdim şimdi fark bariz ortada ilk fotoda kullandığım kazağımı yıkadım kuruyunca bi foto çekip
yanyana yüklicem.dökülmem artmıştı bi ara ama şimdi durdu. unutmadan bu süre boyunca ben prominoxil şampuan kullandım.
sağlıklı uzun saçlar bizim olsun ..:))

canım hadi gözün aydın..
hemen bekliyorz önce ve sonra şeklinde karşılaştırabilceğimiz fotolarını ve tabi kullandığın ürününde bi fotosu olursa çok makbule geçer valla.. :))

canım hadi gözün aydın..
hemen bekliyorz önce ve sonra şeklinde karşılaştırabilceğimiz fotolarını ve tabi kullandığın ürününde bi fotosu olursa çok makbule geçer valla.. :))

kız senın burda ne işin var bende dıyorum nereye gıttı bu xayx......

kız senın burda ne işin var bende dıyorum nereye gıttı bu xayx......

ya şekerim bnm olmadığım yer mi var bütün topikleri dolanıyom
pazar pazar bütün işimi gücümü bitirdim buraya adadım yine kendimi
yok yok bağımlılık yaptı anacım

unutma bak sakın valla sabırsızlıkla bekliyorum fotolarııııııııııı

unutma bak sakın valla sabırsızlıkla bekliyorum fotolarııııııııııı
evet yaa bekliyoz ürün fotolarını..hazır sinameki işte desene
o zaman ben bi kıskançlık yapayım
aa ne dmeek ne işi var burasıda onun topiği
topiğimi ihmal etmeyin valla mahfederim

kızlar yaa ben her yerdeyim
hiç sizden ayrılır mıyım tartışmayın bnm için
o değilde şüpelenmeye başladım forumda hayalet gibi mi dolanıyom ne
birine bişi yazınca görünmüyo sanırım bak uğurböcüümde beni arıyodu bugün mesela

kızlar ne ürünü bu?ne işe yarıyor?

canım burdan bi arkadaş sinameki kürünün diyeyim (içinde bir yada 2malzemesi yoktu sadece ama )eczanede böle bi ürün satıldığını ve kendininde kullandığını söledi anlayacağın uğraşma işi yok direk şişeden alıp uyguluyosn saçına..bizde bunun fotosunu istemiştik ama hala ses çıkmadı onu bekliyorz bakalım..

küboşş
sen saçlarının resmini paylaşmış mıydın
merak ettimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…