saçma sapan görüntüler

Bilinç altın sana oyunlar oynuyor ama tedbirli olmakta fayda var. Hep böyle kontrollü müsün

Eşim bunu gondermişti çok mantıklı bizde yanımıza alalım demiştim

Bende evden çıkarken ocağın üstünde hiç birşey bırakmam vanaları kapatırım mesele yolda giderken aklımda binbir soru işareti çaydanlığı aldım mı ocaktan vanası kapattım mi kapıyı kitledim mi diye sorarım da sorarım kendime.

En son maalesef yanlislikla sadece 10 sn izlediğim o videolardan sonra (arakan da yaşanan o olayların videosu) eşim çocuğum gelir gözümün önünde onlara işkence edilse diye gözümden akan yaşların haddi hesabı yok

Zengin hayal gücü + korumacılık + kaygı bozukluğu bence
Aynen katılıyorum, W Wurstria evin en büyük çocuğu musun? Evin ilk çocuğuyum, zaman zaman böyle kötü hayallerim olur ve bunu büyük çocuk olmama bağlıyorum çünkü hep kardeşlerime karşı sorumlu hissettim kendimi, kardeşim işten 5 dakika geç kalsa cam önünde beklerken bir sürü kötü senaryo geçerdi gözümün önünden, eşim şehirdışına çıksa yine aynı senaryolar, elimde telefon 10 dakika da bir aradığımı bilirim eşimi, kızımın telefonunu çaldırsam açmasa anında paniklerim, bunun sadistlik vb olduğunu sanmıyorum, fazlaca vesveseden oluyor, çocukluğumdan beri vardı ama 36 yıl önce kardeşlerimden birini kaybetmem, eşimin 17-18 yıl önce geçirdiği trafik kazası iyice pekiştirdi bu duygularımı.

Hepimizde biraz da olsa vardır böyle vesveseler.

Felaket senaryoların gerçekleşmedikçe sorun yok gibi. Banada oluyo sanırım stresten beynimiz oyun oynuyo

Bende tvdeki cinayet çözmeyle ilgili olan bir programı izliyorum. Kızın biri defalarca bıçaklanarak öldürülmüş kendi evinde hatta çekiçle vurulmuş kafasına. Bunu izledikten sonra akşamları ev karanlıkken tuvalete giderken koridordan sanki biri gelecek de bana saldıracakmış gibi görüntü oluşuyor kafamda. Ya da annemin babamın koridorda kanlar içinde yerde olacağı gibi.

Bu durum bende de var sanırım,bir böcek gördüğümde ağzıma girdiklerini,asansör ya da mazgal gördüğüm an ayağımın sıkışması, asansörün yere çakılması hayallerimde canlanıyo,babam kötü bir şekilde öksürüp bir anda ses kesilse Allah korusun öldüğünü ve bizim sabah bulurken yaşadıklarımız geliyo gözüme

Bu bence tanı konmalık bir durum değil ben de uzaktan tanı koyamam keza ama bir tür obsesyon gibi duruyor, takıntı yani. Neredeyse herkeste kendine zarar verme ya da başkasına zarar geleceğinden korkma gibi takıntılar olabilir. Mesela bunun değişik bir versiyonu balkona çıkınca kendini atmaktan korkma falan gibi olabiliyor. İşlevselliğinizi çok bozan bir durum haline dönüştüyse, hayatınıza bu obsesyonlar yüzünden odaklanmakta zorlanıyorsanız pek tabii psikoterapi almanızı öneririm.

Bende bir farklisi oluyor ben daha garibim.Sanki kaza olmusta yogun bakimda esim gibi.Kaza olmus sirtima camlar girmis de dikis atmislar esim çok üzgün gibi .Yogun bakim sahneleri.Annem cok sevemekten bunlar dua et demisti .Herseyin en kötüsünü düşünmekte ustume yoktur benm .Kaynanam aradi agliyor mutluluktan agliyormus ben oturdum babam mi oldu dedim .Duzeltti ama ben soktan cikamadim esim yuzumu falan yikadi . Ne kadar garip bir insanmisim ben ya

Amacım yermek değil asla ama bu sizofreni belirtileri ile benziyor belki de daha farklı bi hastalık

Rabbim yardımcıları olsun çok zor yaşananlar. Benim de aklımda hep Allah korusun. Bol bol Fetih suresi okuyalım kardeşlerimize. Çok değerli günlerdeyiz bu bizimde sınavımız... Elimizden geleni yapmamız lazım onlar için.

Bende yaşarım ama benimki şöyle; kendim yolculuk yaparken kaza olmuş gibi bi gözümde canlandırırım filan herkes ya olursa der ya onu bi hayal ederim mutlaka.. ama herkes için düşünmem neden acaba karakteriniz belki insanları çokk önemsemeye çok düşünmeye müsaitse ondandır

Bi yerde okumustum. Ucurumdan bakan bi insani arkadan itme istegi vesaire gibi seyler gozumuzde canlanmasinin nedeni temkinli olmak. Cogu insanda bu oluyor canim. Bende de var. Yapi meselesi ve ben pinpirikli bir insanim.

Bende yaşıyorum. Panik atak başlangıcı mı acaba diye düşündüğüm de oldu :)

Sadece hayal gücün iyi, bu durumu düşünüp boş yere zihnini yorma bi sorunum mu var diye.. hemen başka bir şeye odaklan böyle durumlarda

Bence pskılojık bır sıkıntı olabılır
Evham kaygı endıse
Bnm arkadasım rahatsiz ılac kullanıyor, mesela oda sureklı sevdıklerıne bısey olacagını duusnuyor
Aklına kotuyu getırıyor, endıselenıyor
Senınde oyle sankı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…