saçma sapan görüntüler

Aaa hiç düşünmemiştim ama bana söyle oluyor. Yatakta uyanıyorum, sanki çamaşır aşarsam balkondan düşecekmişim gibi hissediyorum ama o eylemi gerçekleştirirken hiç aklıma gelmiyor. Benim ki sadece bununla sınırlı:)
 
Kucukken surekli uyarilditsaniz kizim koşma dusersin kizim dokunma yanarsin kizim sarkma dusersin gb oyle oluncada bilinc altina yannsimis islemiş baya bi
 
360 tv dr cikmisti psikoloji olarak bi suru yan dal var mesela hastalatindan biri hic asansor kullanmaz ve yefi kattan asagi ikisr ikiser iner ve cikarmis sebebi eger tek tek cikar ya da inersem kardesim ölecek o yuzden ikiser ikiser cikmaliyim dermis olaki kafasi dagildi tek indi tekrar yukari cikar ikiser ikiser iner bunlar beynimizin hep oyunlari
 
Maalesef bende de oluyor. Normal bir durum olduğunu düşünmüyorum, kaygı bozukluğu olsa gerek.
 
Aynı şey mi bilmiyorum, çocuktan sonra oldu bende.
Kontrollü şekilde zıplatsam bile yere çakıldığını, işte çok ayrıntı vermek istemiyorum kafa üstü düşerse neler olabilir o halde düşüyor aklıma.
Yakınında bıçak kaldıysa bıçağı alıp kendine zarar vermiş görüntüsü.
Daha birçok şey.
O an kötü oluyorum sadece.
 
Bence tamda polisiye filmlerini sevdiginiz icindir bu olanlar.
Polis/ kriminal arastirici gibi dusunmeye baslamissiniz( zaten bu tutkuda bence kucuklukten annenizin size " aman kizin dikkatli ol dusersin" demesiyle beynin diger kucuk cocuklardan daha fazla mesgul olmasindandir bunla, " annem neden oyle diyor?, nolur? Nasil olur?" Diye. Buna ilgi alani denir. Ornegin bi cocuk muzige kucuklukten beri ilgi duyar, en ufak muzikle alakali impuls onun o ilgi alanini gelistirmesine vesile olur.)
 
Gunaydin iyi bayramlar cok kitap okuyorsan normal bence. Bende de oluyor
 
Bende de oluyor yorumlardan okuduguma gore herkes de oluyor.
Cok kafaya takmalik bisey degil
 
Bunun şiddete eğilimle ilgisi yok, daha çok evham ve kuruntu yapmakla alakalı. Benimde aklıma sürekli böyle şeyler gelir sevdiklerimle alakalı ama görüntü gelmez. Görüntülü yaşıyor olmanız düşündürücü. Zamanla daha ciddi boyutlara taşınabilir. O yüzden mutlaka psikiyatriste gidin.

Şundan eminmisiniz. O an bunu cidden görüntülü mü yaşıyorsunuz, yoksa hayal ederekmi gözünüzün önüne geliyor. İkisi aynı şey değil çünkü. Hayal, evham normal çok insanda olur.
 

Panikatak sonrası bu bahsettiğinizi çok yaşadım. Tipik panik bozukluk belirtisi gibi geldi bana.
 
Bana biraZ korkuya dayalı bir şey gibi geldi. Bunun altında bir korku anı yatıyor olabilir. Dikkat ederseniz hep olumsuz sahneler.
 
Bu bana da çok olur merak ettim sebeni ne bakayım cevaplara.
Bende kucağımda çocuk varsa bir an düşürdüğümü görürüm, merdivenden balkondan vs. Aynı sizin örnekler gibi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…