Ne kadar anlayışlı bir insanmış. Evden kovmamış sizi o an. Zaten sizinle mecburiyetler dışında görüşmek istemez artık. Düşünmenize gerek yok.Kızlar eşimin bir arkadasi var benden yaşça büyük hanimiyla abla kardeş gibiyiz. Geçenlerde çağırmıştı onun yanına gittim. Kucuk oglu bana telefonu getirdi oyun acmam için. Bnmde bir arkadaşımin profil fotoğrafı yoktu beni sildi mi diye düşünüyordum. Bu kişiyle ortak arkadaşımız. Neyse bi an dedim bakayım onda gözüküyor mu diye aldim elime girdim. Birden telefon çaldı kala kaldim öyle abla geldi aldi tlfnu kapatınca görmüştür muhtemelen o ekrani. Sonra birsey diyemedim aradan biraz zaman geçince dedim bende gözükmüyor sildi mi diye düşündüm senden baktım dedim tepki vermedi. Yanlis yaptığımı sormam gerektiğini söyledim. Olabilir insanlık hali kotu birsey düşünmedim zaten dedi. İlk defa başıma böyle birsey geliyor hic böyle biri değilim aslında ama kendimi düşürdüğüm duruma inanamıyorum. Bir daha bu kadınla görüşmek istemiyorum çünkü her görüşümde ayni seyler aklıma gelecek utanıcam. Sizce çok mu abartıyorum.
Başkasının özel eşyalarını bu kadar fütursuzca karıştırabilmenize hayret ettim. Eminim o abla sizinle aranıza gerekli mesafeyi koyacaktır.Kızlar eşimin bir arkadasi var benden yaşça büyük hanimiyla abla kardeş gibiyiz. Geçenlerde çağırmıştı onun yanına gittim. Kucuk oglu bana telefonu getirdi oyun acmam için. Bnmde bir arkadaşımin profil fotoğrafı yoktu beni sildi mi diye düşünüyordum. Bu kişiyle ortak arkadaşımız. Neyse bi an dedim bakayım onda gözüküyor mu diye aldim elime girdim. Birden telefon çaldı kala kaldim öyle abla geldi aldi tlfnu kapatınca görmüştür muhtemelen o ekrani. Sonra birsey diyemedim aradan biraz zaman geçince dedim bende gözükmüyor sildi mi diye düşündüm senden baktım dedim tepki vermedi. Yanlis yaptığımı sormam gerektiğini söyledim. Olabilir insanlık hali kotu birsey düşünmedim zaten dedi. İlk defa başıma böyle birsey geliyor hic böyle biri değilim aslında ama kendimi düşürdüğüm duruma inanamıyorum. Bir daha bu kadınla görüşmek istemiyorum çünkü her görüşümde ayni seyler aklıma gelecek utanıcam. Sizce çok mu abartıyorum.
Aslında asla yapmayacağım birşey. O an nasil yaptığıma hayret ediyorum. Kendisine sorsam acar gösterdi zaten jendi kendine macera aramışım resmenAma başkasının telefonuna nasil rahat rahat bakarsınız. Araya mesafe koyar muhtemelen, haklı olarak.
Size bir daha güvenmez bence.Merakiniza yenik düşmüşsunuz ama o size yapsaydı ne düşünürdunuz?Kızlar eşimin bir arkadasi var benden yaşça büyük hanimiyla abla kardeş gibiyiz. Geçenlerde çağırmıştı onun yanına gittim. Kucuk oglu bana telefonu getirdi oyun acmam için. Bnmde bir arkadaşımin profil fotoğrafı yoktu beni sildi mi diye düşünüyordum. Bu kişiyle ortak arkadaşımız. Neyse bi an dedim bakayım onda gözüküyor mu diye aldim elime girdim. Birden telefon çaldı kala kaldim öyle abla geldi aldi tlfnu kapatınca görmüştür muhtemelen o ekrani. Sonra birsey diyemedim aradan biraz zaman geçince dedim bende gözükmüyor sildi mi diye düşündüm senden baktım dedim tepki vermedi. Yanlis yaptığımı sormam gerektiğini söyledim. Olabilir insanlık hali kotu birsey düşünmedim zaten dedi. İlk defa başıma böyle birsey geliyor hic böyle biri değilim aslında ama kendimi düşürdüğüm duruma inanamıyorum. Bir daha bu kadınla görüşmek istemiyorum çünkü her görüşümde ayni seyler aklıma gelecek utanıcam. Sizce çok mu abartıyorum.
Fazlaca ders oldu... sacma sapan şeyleri kendime dert edip kişiliğimden ödün vermiş olmam gerçekten beni çok üzdü. Birinin beni silmiş olmasından bin kat daha kötü düştüğüm su durum.Arkadaş akraba vs. Sizi engellediğinde veya sildiğinde kafaya takmamayı öğrenirseniz , gereksiz yere böyle durumlara düşmemiş olursunuz
Yani sizi sildiğini öğrenseydiniz ne olacaktı sanki
Ablanız orada sizi utandırmayacak kadar olgun davranmış
Bu da size ders olsun
Ablanız sizi gerçekten tanıyorsa ne kadar utandığınızı anlamıştır. Tekrar görüştüğünüzde son bi defa daha saçmaladığınızı söyleyin ablanızaFazlaca ders oldu... sacma sapan şeyleri kendime dert edip kişiliğimden ödün vermiş olmam gerçekten beni çok üzdü. Birinin beni silmiş olmasından bin kat daha kötü düştüğüm su durum.
Ablanız sizi gerçekten tanıyorsa ne kadar utandığınızı anlamıştır. Tekrar görüştüğünüzde son bi defa daha saçmaladığınızı söyleyin ablanıza
Yani ben ablanızın yerinde olsam kötü niyetiniz olmadığına emin olup size bu konuda yüklenmezdim
Ama bi daha telefonumu da ortalarda bırakmazdım sanırım
Olan olmuş abla huyunu biliyorsa uzatmanın alemi yok. Tekrar konuyu da açmaya gerek yok. Görüşmeği neden kesiyorsun,karşı tarafa bırak o mesafe koymazsa boşuna bir arkadaştan olma.Birdaha da kimsenin özelini karıştırma.
Kendisi mesafe koyacak biri değil.. O an profil resmini göremediğim kisiyi kendi telefonumdan gostermedigim için pişmanım.. bir yanım kapat konuyu diyor bir tanimda tekrar görüşünce o kisinin profilini göster beni silmiş o yüzden saçmaladım diye açıkla diyor. Bilmiyorum ne yapacağım.
Hmm.. beni silmesinin sebebini mesajlarda arayacagimi düşünmez. Çünkü o yakınlıkta birileri değiller. Merhaba merhaba.e peki silmişse ne yapacaktınız, ya da yaptınız?
neden silmiş olabilir peki?
ben kadının yerinde olsam bi huylanırdım, acaba mesajları falan mı okuyacaktı diye.
Yok ya dedikodu eden insanlar değiller.. Benim bu yaptığımı bile gidip başkasına söylemez. Orasi sıkıntı değilde benim yaptığım sıkıntı oldu işte.Çocuk elime telefonu verdi. baktım diyince sizinle, ilgili dedikodu yaptığını sizinde gördüğünüzü, düşünmüştüm ki sonuç ban başka çıktı. fazla merak iyi değilsizin ekstra birşey yapmanıza gerek kalmaya bilir Bu durumda.
Yani hergun birinin telefonunu kurcalayan biri olsam bunu dert edip konu acmazdim. O an merakıma yenildim. Cocuk bir kere getirdi annesine seslendim gönderdim ikinciye getirince acaba mi dedim bi sonra açtım telefon çaldı..Hiç hoş değil. Ben teli bile elime almazdım sanırım annen açsın derdim çocuğa o kadar sevmiyorum başkalarının özeline dokunmayı. Ve normalde asla yapmayacağım şey kısmına da pek inanmadım.
Oradayken senden baktım rahatça söylüyorum birde kusura bakma falan dedim tepki vermedi kapadım konuyu sonra mesaj attım. Kötü birsey düşünmedim önemli olan hatanın farkında olup ozur dilemen dedi.. Bilmiyorum ya neresinden tutarsan tut cok kötü birsey.çok ayıp yaptığınız
O sizinle mesafe koyarsa koyar
Bence tekrar özür dileyin ve konuyu kapayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?