- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
- 248
Diyelim ki o arkadaşınız sizi sildi ne olacak yani, insanların bu kadar önemsemeyin ki bu tip hatalar yapmak zorunda kalmayasınız.
pişman olmuşsunuz hatanızı anlayıpOradayken senden baktım rahatça söylüyorum birde kusura bakma falan dedim tepki vermedi kapadım konuyu sonra mesaj attım. Kötü birsey düşünmedim önemli olan hatanın farkında olup ozur dilemen dedi.. Bilmiyorum ya neresinden tutarsan tut cok kötü birsey.
Olan olmuş artik bi daha yapmazsiniz.zamani geriye alamazsiniz bosuna uzulmeyinBende bir bahaneyle telefonumu eline alıp bakanlardan hoşlanmam ama bu kez yapan ben oldum.
Bilemiyorum ya. Ben bunu nasıl yapabildim.Cidden ayıp etmişsiniz. Geçenlerde bir arkadaşım bize geldi, eşimle her şeyimiz ortada olduğu için wp web bilgisayarımda açık. Annemden de gizlemezdim hiç öyle saklayayım huyum olmadığı için bilgisayardan bakarken de onun açık kaldığı aklıma gelmedi. Bilgisayara eğildim bir şey sordu whatsapp web açık ve benim ekranım. Çok rahatsız oldum, inanılmaz. Şuan mesela konuşasım cevap veresim gelmiyor. Eğer tepki vermediyse şanlısınız ben misaifr diye bir şey demedim ama soğudum.
Bir daha zaten böyle birseye cüret etmem de ne bileyim ya. Olmasaydı daha iyiydi.pişman olmuşsunuz hatanızı anlayıp
Bu önemli
Bence uzatmayın bi daha da böyle bir şey yapmayın.
olmuş ve ölmüşe çare yokBir daha zaten böyle birseye cüret etmem de ne bileyim ya. Olmasaydı daha iyiydi.
Bende normalde böyle yapan biriyim ama bunu yaptığıma inanamıyorum uzerine birde yakalanmak... kaypak birisi değilim oyle olsam dert etmezdim bu konuyu.Sildiğine emin olsanız ne yapacaksınız ki?
Ne geçecek elinize? Neyi değiştirecek hayatınızda?
Bilemedim,biri telefonumu karıştırsa ben onunla görüşmek istemem zaten.
Ayrica arkadaşımın cocuğu elinde anne/babasının telefonu ile gelip açmamı istese annen/baban acsın derim ellemem bile kaldı ki başka şeyleri açıp bakacağım.
Yaptığınız çok yanlış. Telefon kişiye özel bir eşya,izin almaksızin karıştırmamalısınız.
Oy oy oy bu ne rahatlık yahu ben eşimin telefonunu elime alırken bile 50 kere düşünüyorum. Bence baya rezil olmuşsunuz. Kadın asaletini bozmamış ama ben olsam utancımdan yüzüne bakamazdım bir daha
Yaa bir arkadasım benı engellese ya da silse düşünmeyecek miyim, robot muyum ben :/ ben de kafaya takardım ama profesyonel stalk diye bir sey var yani, baskasının telefonundan alıp bakmak nedir cok amatörceArkadaş akraba vs. Sizi engellediğinde veya sildiğinde kafaya takmamayı öğrenirseniz , gereksiz yere böyle durumlara düşmemiş olursunuz
Yani sizi sildiğini öğrenseydiniz ne olacaktı sanki
Ablanız orada sizi utandırmayacak kadar olgun davranmış
Bu da size ders olsun
Aynen bence de. Ben olsam ben de yakalandığıma üzülürdüm, yakalanmadığım sürece sorun yokTelefon hiç çalmasaydı, amacınıza ulaşsaydınız ve telefon sahibinin de bundan hiç haberi olmasaydı da böyle pişman olacak mıydınız?
Siz yaptığınıza değil yakalandığınıza üzülüyorsunuz.
Az bile abartıyorsun başkasının özeline girmişsiniz ne hissederdiniz başkası sizin telefonunuzu karıştırsaKızlar eşimin bir arkadasi var benden yaşça büyük hanimiyla abla kardeş gibiyiz. Geçenlerde çağırmıştı onun yanına gittim. Kucuk oglu bana telefonu getirdi oyun acmam için. Bnmde bir arkadaşımin profil fotoğrafı yoktu beni sildi mi diye düşünüyordum. Bu kişiyle ortak arkadaşımız. Neyse bi an dedim bakayım onda gözüküyor mu diye aldim elime girdim. Birden telefon çaldı kala kaldim öyle abla geldi aldi tlfnu kapatınca görmüştür muhtemelen o ekrani. Sonra birsey diyemedim aradan biraz zaman geçince dedim bende gözükmüyor sildi mi diye düşündüm senden baktım dedim tepki vermedi. Yanlis yaptığımı sormam gerektiğini söyledim. Olabilir insanlık hali kotu birsey düşünmedim zaten dedi. İlk defa başıma böyle birsey geliyor hic böyle biri değilim aslında ama kendimi düşürdüğüm duruma inanamıyorum. Bir daha bu kadınla görüşmek istemiyorum çünkü her görüşümde ayni seyler aklıma gelecek utanıcam. Sizce çok mu abartıyorum.
Yanii demiAynen bence de. Ben olsam ben de yakalandığıma üzülürdüm, yakalanmadığım sürece sorun yok
Telefon hiç çalmasaydı, amacınıza ulaşsaydınız ve telefon sahibinin de bundan hiç haberi olmasaydı da böyle pişman olacak mıydınız?
Siz yaptığınıza değil yakalandığınıza üzülüyorsunuz.
Hee yani, herkes gelip burada özel hayata saygı duyarı kasıyorYanii demiGelip vay efendim çok ayıp ettim vay efendim nasıl yaptım? Gerek var mı yok. Söyle işte nasıl da yakalandım ama diye
Bu güzel bi yaklaşım olduYaptığıma ayrı yakalandığında ayrı üzülüyorum...
Sanırım gizlice halletmiş olsam rahat olur böyle ders almazdım, iyiki böyle olmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?