Saçmalamak

Diyelim ki o arkadaşınız sizi sildi ne olacak yani, insanların bu kadar önemsemeyin ki bu tip hatalar yapmak zorunda kalmayasınız.

pişman olmuşsunuz hatanızı anlayıp
Bu önemli
Bence uzatmayın bi daha da böyle bir şey yapmayın.

Cidden ayıp etmişsiniz. Geçenlerde bir arkadaşım bize geldi, eşimle her şeyimiz ortada olduğu için wp web bilgisayarımda açık. Annemden de gizlemezdim hiç öyle saklayayım huyum olmadığı için bilgisayardan bakarken de onun açık kaldığı aklıma gelmedi. Bilgisayara eğildim bir şey sordu whatsapp web açık ve benim ekranım. Çok rahatsız oldum, inanılmaz. Şuan mesela konuşasım cevap veresim gelmiyor. Eğer tepki vermediyse şanlısınız ben misaifr diye bir şey demedim ama soğudum.

Bilemiyorum ya. Ben bunu nasıl yapabildim.

Bende normalde böyle yapan biriyim ama bunu yaptığıma inanamıyorum uzerine birde yakalanmak... kaypak birisi değilim oyle olsam dert etmezdim bu konuyu.

Oy oy oy bu ne rahatlık yahu ben eşimin telefonunu elime alırken bile 50 kere düşünüyorum. Bence baya rezil olmuşsunuz. Kadın asaletini bozmamış ama ben olsam utancımdan yüzüne bakamazdım bir daha

Oy oy oy bu ne rahatlık yahu ben eşimin telefonunu elime alırken bile 50 kere düşünüyorum. Bence baya rezil olmuşsunuz. Kadın asaletini bozmamış ama ben olsam utancımdan yüzüne bakamazdım bir daha

Aramızdaki samimiyetin verdiği bir rahatlıktı bian. Birşey olmaz diye düşündüm. Ama abartmış oldum epey... Yüzüne bakamam diye düşünüyorum ama bu şekilde onu o gayet anlayışlı yaklaştığı halde silip atmam da ne kadar doğru olur bilemedim?

Telefon hiç çalmasaydı, amacınıza ulaşsaydınız ve telefon sahibinin de bundan hiç haberi olmasaydı da böyle pişman olacak mıydınız?

Siz yaptığınıza değil yakalandığınıza üzülüyorsunuz.

Yaa bir arkadasım benı engellese ya da silse düşünmeyecek miyim, robot muyum ben :/ ben de kafaya takardım ama profesyonel stalk diye bir sey var yani, baskasının telefonundan alıp bakmak nedir cok amatörce

Aynen bence de. Ben olsam ben de yakalandığıma üzülürdüm, yakalanmadığım sürece sorun yok

Ben olsam telefon çaldığında meşgule atar o kişiye bakar işimi halleder sonra da telefonu cocugun eline verirdim. Böylece no problem telefonu kapatma isi de cocugun üstüne kalmıs olurdu

Az bile abartıyorsun başkasının özeline girmişsiniz ne hissederdiniz başkası sizin telefonunuzu karıştırsa
Şayet ben hiç hoşlanmazdım bu durumdan

Aynen bence de. Ben olsam ben de yakalandığıma üzülürdüm, yakalanmadığım sürece sorun yok
Yanii demi Gelip vay efendim çok ayıp ettim vay efendim nasıl yaptım? Gerek var mı yok. Söyle işte nasıl da yakalandım ama diye

Yaptığıma ayrı yakalandığında ayrı üzülüyorum...
Sanırım gizlice halletmiş olsam rahat olur böyle ders almazdım, iyiki böyle olmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…