Sadakatsizlik ettim kınadım başıma geldi

ahhaa bende gecenlerde ilk askimla karsilastim , cok tuhafti , oturup cocuklarimizi anlattik birbirimize

Aynen öyle, detay yazamıyorum epey rezalet çıktı aslında, Allah korusun kimse kimseyi öldürmesin, ayrılsın herkes yoluna gitsin lakin aldatan aldanır, aldatıp yakalanmayan yok denecek kadar az, ortada bir de çocuklar oluyor, işin en kötü yanı da çocukların tehdit sebebi olması, benim tanıdığım o kadının kocası aldı çocuğu yüzünü bile göstermedi, o da anne çocuğuydu, günah değil mi annesinin hatası yüzünden ortada hem pazarlık sebebi hem tehdit sebebi oldu, kimse ayrılmak için evlenmez ama dünya hali, tanıdığını zannettiğin eşini tanımadığını fark edersin, kafa yapın uyuşmaz, ten uyumunu yakalayamazsın, anlaşamıyorsundur ayrılırsın, boşanınca herkes kendi hayatına bakar, ister 10 sevgili değiştirirsin ister hayatına kimseyi sokmazsın, bekar birinin özel hayatına kimse karışamaz ama aldatmak insanın kendine yapabileceği en büyük kötülüktür, herkesi bırak kendine saygını yitirirsin.

valla 23 yaşında ki bayanın vücudu her halükarda 38 deki adama göre diridir
yada kadınında vücudu keyfinden o hale gelmemiştir
o adama evlat vermek adına kilo almıştır, çatlamıştır
bunu bir erkek yapsa kk hanımları olarak saldırırken
bir bayan yapınca neden adam hak etmiş gibi konuşuyorsunuz anlamadım

Ne çok okuyorum KK da bu kocam gezmeyi sevmez bahanesini, gezmekte gezmek sizin gibileri duyan baba evinde her sabah Paris'te kahvaltı yapıyordunuz sanır, adamın yaşı büyük olabilir, aranızda sorunlar olabilir ama bu yaptığınızı haklı göstermez, bahane olamaz önce bunu bir anlayın. Aldatan kadında erkekte birdir benim gözümde.
Boşanın ne halt yiyecekseniz yiyin ondan sonra, evliyken başkasıyla flört etmeyi beceren insan her türlü bahaneyi bulabilir boşanmak için, bu iğrençliği daha fazla sürdürmeyin, mümkünse o çok zor çocuğunuzu da babasına verin, hak etmiyorsunuz çünkü

Aldatmanın sebebi yoktur,kadın yada erkek aldatıyorsa bu evliliğin bitmesi lazım..
Yaşında küçük erken yaşta evlenmişsin ne olduğunu anlamadan çocuk sahibi olmuşsun üstelik...
Boşan bir an önce,sonra ne yaparsan yap,ama şunu unutma o adam sanıyuormusun ki sen boşanırsan sana kucak açacak...
Hevesini alıp tekmeyi basacaktır sana...

evet ama ne diyip boşanacağım bilmiyorum
Daha dün bana beni çok sevdiğini söyledi ne yapacağım ben..

Hala gorusuyor musun o eski sevgilinle?
Kinamiyorum ne diyim Allah dogru yola erdirsin.
Cok cirkin bisey bu.
Hadi esinden utanmadin, el kadar beben var ondan utan haya et ve bu gunaha devam etme

Zaten istemiyorum ama bana kin duymadan nasıl bırakabilirim onu bilmiyoruö

Eşim diri olsun dedi!
Oğlum çok zor çocuk!

Bir gidin Allah aşkına siz edepsizlik etmek istemişsiniz hepsi bu.
Biran önce boşanın.Lütfen boşanın.Haberlere cinayet konusu olmayın!
Oğlunuz büyüdüğünde bu olayı duymayacak şekilde boşanın lütfen.

38yaşında bir adam,2 yaşında bir erkek bebek ne yaptıda bu ihaneti yaptınız.
Hadi konuştunuz.dön evine gel.
Aynı yatağa nasıl girebildiniz?
Oğlunuz neredeydi bu arada?

Bu ne aymazlık,bu ne ucuzluk beee öfff

Babannemin duasıydı hep şimdi etmeli diye düşündüm;
Allah herkesin yuvasını kadının ve erkeğin şerrinden korusun.

Söyledim o da istemedi ama ben dayanamadım istedim lanet olsun

O eski sevgilin tam bir serefsiz..
ahlak cibiliyet yoksunu, omurgasiz herif.
Kizim bak kardesimden kucuksun, kardesin yerine koy oyle konus demissin.
Zina ediyorsun bak, les gibisin haberin var mi?
Madem kardes yerine koyuyoruz ozaman agizdaki perde kalkar.
Git tovbeni et,temizlen, af dile.
Bosan bosanma diyemem ama bosanmayacaksan o pisligi birak.
Bosanacaksan da, bosandiktan sonra ne halt yersen ye ama bu rezillige bir son ver.
Kul hakkina giriyorsun, senin yaptiginin karsisinda Allah " kul hakkina karismam " diyor.. esinin gunahina oglunun gunahina giriyorsun.

Canım sen aldatarak zaten katliam yapmışsın şimdi vicdanını temize çekmek istiyorsun kınamıyorum herkesin başına gelebilir ama yapmamalıydın
bu herkesin başına gelebilecek birşey değil gerisi için susuyorum ban yemek istemiyorum çünkü

Ahretlik,
bazı şeylere inanmak kadınlara özgü sanırım, evli bir adamla birlikte olan bekar kadınlar da, bekar bir erkekle birlikte olan evli kadınlar da hep aşk yaşadıkları adamla evleneceklerini, yaşadıkları ilişkinin peri masalı gibi biteceğini zannediyor, bu fikir hiç değişmedi, sitede onca yıldır benzer kaç konu açıldıysa hepsinde düşünce aynıydı, kaç yaşında kadınım, babam, amcam, akrabalarımdaki erkekler, eşim, arkadaş çevremden erkeklerin düşünce yapısını biliyorum, bir kadınla ilişki yaşayan erkekler için genel yorum yapıyorum, aldatmayanlara lafım yok, bu erkekler asla ama asla evlenmez, onlar için başka bir kadınla birliktelik tabirimin kabalığı için özür dilerim ama eğlenceden ibaret, iş ciddiye binince hepsi topuklayıp kaçıyor, beraber olmaya gelince hepsi ölüyorum aşığım der, papatyam çiçeğim böceğim, sizi dünyanın en Harika varlığı gibi hissettirirler ama denemesi bedava hepsine deyin ki eşini bırak benle evlen veya eşimden ayrılayım evlenelim, kaçmazlarsa ben de mune değilim, karısı affetmeyip boşananlardan yalnızca binde biri diğer kadınla evleniyor, geri kalanı kaçıyor.

O seni çook seven adama de bakim yarın boşanıyorum die arkasına bakmadan defolup gitcek hayatından. O anda bırakmasa bile ailem istemiyor die senle iş ciddiye binince bırakcak seni.

aynı şeyi kocan yapsaydı? Bi bunu düşün .. eşinden boşan hayatını yaşa o zmn. Böylesi daha zevkli değil mi? Yasak aşk ortadan kalkınca aşkınızda bitcek bunu biliyorsun o yüzden eşinden boşanmazsın sen.

Sizi takip ederek evinizin nerede olduğunu öğrenen bir insan tehlikeli geldi bana. Yapmaz diyorsunuz ama tehdit edebilir sizi. Yazarak daha da kanıt veriyorsunuz eline. Siz eşinize söylemeseniz ve sevgilinizden ayrılsanız, eşinize aldattığınızı o söyleyebilir. Evine gitmişsiniz, görüntü kaydı almış falan dahi olabilir.

Ve gizlenen her şey eninde sonunda ortaya çıkar, çünkü iki kişinin bildiği sır, sır değildir. Ortak sırrınız sevgilinizden ayrıldığınız anda ortak sır olmaktan çıkacak, onun bildiği size ait bir sır, kendisine ise olası bir tehdit materyali.

Boşanmak ve evliliğinizi sürdürüp bir gün sırrınızın açığa çıkması durumlarının artı eksiklerini düşünün. Kararınızı verin.

Arkadaşların dediği gibi, psikolojik sorunları olduğunu söylediğiniz eşinizi aldatmanız büyük cesaret. Bu cesarete sahip olan siz pekala bu iki karardan birinin getireceği sonuçları da göğüsleyebilirsiniz. Bir ay boyunca yazışırken de yakalanabilirdiniz. Evine gidecek yakınlığı kurmak için günde 2-3 mesajdan fazla iletişim kurmuş olmalısınız.

Sizi kinamiyorum herkes ne ederse kendine eder ama merak ettigim birsey var benm uzun sure cocugum olmadi bende gezmeyi tozmayi severm esim pek sevmez daha evcil. Kavgalarimizda oluyordu hadi diyelim ozaman bende seytana uydum bi hata ettim ozamanlar ama aklimin almadigi birsey var cocugunuz varken nasil hata yapiyosunuz ben suan ogluma asigim baska bi adam aklima gelmez baska bi adami sevmek nasil oluyor yani cocugunuz hicmi akliniza gelmedi cunku evlat aski cok baska birsey insan esine kizad kuser nefrette eder peki ya evlat? Ben esime kizdigimda sadece oglumun boynunu koklamak yetiyor bana dunyadaki butun huzursuzluklardan uzaklasmak icin soruyorum size esinize degil evladiniza bunu nasil yaptiniz? Evladinizdan dahami cok sevdiniz elin adamini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…