- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.352
- 598
- Konu Sahibi nikoniko94
-
ahhaa bende gecenlerde ilk askimla karsilastim , cok tuhafti , oturup cocuklarimizi anlattik birbirimizeYeni yila banli girmek istemiyorum ama
Yani hepimiz lisedeki sevgilimizle karsilasiyoruz,konusup selamlastim gecen gun. Yaninda cocugu vardi,hosuma gitti. Dedim mutluluklar,iyi gunler. Bitti gitti. Kosa kosa yataga nasil girebiliyorlar bir ay mesajlassan da yapamazsin yani. Hayretlik bir durum. Sonra e kocam mememe pörsük dedi diye kendilerini avutuyor bu insanlar bir degisik
Bayır daha dün yaşadımEşinizle birlikte oluyormusunuz o insanla olduktan sonra oldumu hiç?
Aynen öyle, detay yazamıyorum epey rezalet çıktı aslında, Allah korusun kimse kimseyi öldürmesin, ayrılsın herkes yoluna gitsin lakin aldatan aldanır, aldatıp yakalanmayan yok denecek kadar az, ortada bir de çocuklar oluyor, işin en kötü yanı da çocukların tehdit sebebi olması, benim tanıdığım o kadının kocası aldı çocuğu yüzünü bile göstermedi, o da anne çocuğuydu, günah değil mi annesinin hatası yüzünden ortada hem pazarlık sebebi hem tehdit sebebi oldu, kimse ayrılmak için evlenmez ama dünya hali, tanıdığını zannettiğin eşini tanımadığını fark edersin, kafa yapın uyuşmaz, ten uyumunu yakalayamazsın, anlaşamıyorsundur ayrılırsın, boşanınca herkes kendi hayatına bakar, ister 10 sevgili değiştirirsin ister hayatına kimseyi sokmazsın, bekar birinin özel hayatına kimse karışamaz ama aldatmak insanın kendine yapabileceği en büyük kötülüktür, herkesi bırak kendine saygını yitirirsin.Aha iste aile faciasi. Ille birilerini öldürmek gerekmez,rezalet de bir cesit aile faciasidir bana gore.
Ablacim aski memnuyu ciddiye aldi hep bu insanlar. Ne olduysa oldu evlendin,begenmediysen rezalete ne luzum var. Ayrilirsin gidersin sevisirsin caninin istedigiyle. Kim ne karisir taraflar bekarsa. Of sistim
Hay siz çok yaşayın emi :=)) Aynı şey aklımdan geçti yazayım derken , siz yazmışsınız :=)Daha diri birini buldum diyeceksin .
valla 23 yaşında ki bayanın vücudu her halükarda 38 deki adama göre diridirHayir bana gore degil. Burda durum farkli. Yaklasik 3 yildir cinsel hayat yok. Sebep? Koca kisisi karisinin vucudunu eskisi gibi sıkı ve guzel bulmuyor. Daha cok spor yap daha diri olsun vucudun diyor. Konu sahibinin yazdigi bu. Baska bir sebebi de varsa yazsin lutfen konu sahibi. Aldatilmayi haketmistir demiyorum ama yaptiklariyla bu sonu kacinilmaz kilmis. Ayni sekilde bir kadincda kocamla iki uc yildir birliktelik yasamiyorum, onu istemiyorum derse, ona da ayni seyi soylerim. Bu durumda cifte standart olmaz.
evet aslında buraya girip okuduğumda aldatmaları binbir türlü laf sayardım...
Şimdi kendime bile söz edemedim şeyi yaptım aldattım ben 23 eşim 38 yaşında ever severek evlendik.. yaşını hiç birşeyi görmedim İnan'ın düğünümü bile net hatırlayamıyorum hani insanın gözüne perde iner ya benimkinde öyle..
3 senedir evliyiz bir çocuğumuz var henüz 2 yaşına girecek. Eşim iyi bir insan bana her konuda yardımcı olur ama eşim gezmeyi dolaşmayı sevmez birbirimize uymuyorduk bir kere bile kahvaltıya gitmedik.. sen bunları evlenmeden düşünemedimi diyeceksin valahi düşünemedim bunları görmedim cinsel hayat hamileyken bitti korktu dokunmadı. Oglum doğduktan sonra bu yaşına kadar toplasanız 5 değildir. Bana sürekli spor yapman lazım daha diri olsunlar diyip duruyor oğluma tek basıma bakıyorum arada kendi annem geliyor kayınvalidem geliyor oglum çok zor bir çocuk.hangi çocuk zor değildi diyeceksiniz ama öyle değil işte. Liseden beri çok sevdiğim deli gibi aşık olduğum biri vardı oda beni çok sevmişti sonra arkadaşımdan görüp ekledi konuştuk içimdeki heyecanı mutluluğu anlatamam kendime kızdım çok kızdım çünkü ben bu değilim onu hayatım boyunca son kez görmek istedim gördüm yürüdük konuştuk hep konuştuk bırakamadık birbirimizi sonra kendimden Nefret edeceğim birşeyi yaptık... hiç kopamadım oda kopamadı herşeyi biliyor hayatımdaki ben çok kötü bir hata yaptığımı biliyorum kendimden nefret ediyorum ama ilk defa canım acıyor kelimesini anladım lütfen bana ablalarım kardeşlerim olarak yol gösterin beni kınamayan kızmayın benim sadece yardıma ihtiyacım var
Canım sen aldatarak zaten katliam yapmışsın şimdi vicdanını temize çekmek istiyorsun kınamıyorum herkesin başına gelebilir ama yapmamalıydınBu dersem aile katliamı yaparım farkındasınızdır
evet ama ne diyip boşanacağım bilmiyorum
Daha dün bana beni çok sevdiğini söyledi ne yapacağım ben..
Zaten istemiyorum ama bana kin duymadan nasıl bırakabilirim onu bilmiyoruöAldatmanın sebebi yoktur,kadın yada erkek aldatıyorsa bu evliliğin bitmesi lazım..
Yaşında küçük erken yaşta evlenmişsin ne olduğunu anlamadan çocuk sahibi olmuşsun üstelik...
Boşan bir an önce,sonra ne yaparsan yap,ama şunu unutma o adam sanıyuormusun ki sen boşanırsan sana kucak açacak...
Hevesini alıp tekmeyi basacaktır sana...
Zaten istemiyorum ama bana kin duymadan nasıl bırakabilirim onu bilmiyoruö
Söyledim o da istemedi ama ben dayanamadım istedim lanet olsun
bu herkesin başına gelebilecek birşey değil gerisi için susuyorum ban yemek istemiyorum çünküCanım sen aldatarak zaten katliam yapmışsın şimdi vicdanını temize çekmek istiyorsun kınamıyorum herkesin başına gelebilir ama yapmamalıydın
Ahretlik,Aldatmanın sebebi yoktur,kadın yada erkek aldatıyorsa bu evliliğin bitmesi lazım..
Yaşında küçük erken yaşta evlenmişsin ne olduğunu anlamadan çocuk sahibi olmuşsun üstelik...
Boşan bir an önce,sonra ne yaparsan yap,ama şunu unutma o adam sanıyuormusun ki sen boşanırsan sana kucak açacak...
Hevesini alıp tekmeyi basacaktır sana...
çıkmış olabilir bilemiyorum. her akşam böyle haberler var malesefHaberlerede cıkmadı mı o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?