- 29 Aralık 2014
- 1.473
- 3.699
- 83
- Konu Sahibi nikoniko94
-
Zaten istemiyorum ama bana kin duymadan nasıl bırakabilirim onu bilmiyoruö
Ahretlik,
bazı şeylere inanmak kadınlara özgü sanırım, evli bir adamla birlikte olan bekar kadınlar da, bekar bir erkekle birlikte olan evli kadınlar da hep aşk yaşadıkları adamla evleneceklerini, yaşadıkları ilişkinin peri masalı gibi biteceğini zannediyor, bu fikir hiç değişmedi, sitede onca yıldır benzer kaç konu açıldıysa hepsinde düşünce aynıydı, kaç yaşında kadınım, babam, amcam, akrabalarımdaki erkekler, eşim, arkadaş çevremden erkeklerin düşünce yapısını biliyorum, bir kadınla ilişki yaşayan erkekler için genel yorum yapıyorum, aldatmayanlara lafım yok, bu erkekler asla ama asla evlenmez, onlar için başka bir kadınla birliktelik tabirimin kabalığı için özür dilerim ama eğlenceden ibaret, iş ciddiye binince hepsi topuklayıp kaçıyor, beraber olmaya gelince hepsi ölüyorum aşığım der, papatyam çiçeğim böceğim, sizi dünyanın en Harika varlığı gibi hissettirirler ama denemesi bedava hepsine deyin ki eşini bırak benle evlen veya eşimden ayrılayım evlenelim, kaçmazlarsa ben de mune değilim, karısı affetmeyip boşananlardan yalnızca binde biri diğer kadınla evleniyor, geri kalanı kaçıyor.
Boşuna demiyorum yaşli herifleri almayın diye ama beni dinleyen yokboşan
bu herkesin başına gelebilecek birşey değil gerisi için susuyorum ban yemek istemiyorum çünkü
Yaşlı herifler ilk başta el üstünde tutuyor evlenince tek düze yaşam sürüyor bunlarda hep öyle olacak sanıyorBoşuna demiyorum yaşli herifleri almayın diye ama beni dinleyen yokboşan
20 Yaşında gencecik kızkenevet aslında buraya girip okuduğumda aldatmaları binbir türlü laf sayardım...
Şimdi kendime bile söz edemedim şeyi yaptım aldattım ben 23 eşim 38 yaşında ever severek evlendik.. yaşını hiç birşeyi görmedim İnan'ın düğünümü bile net hatırlayamıyorum hani insanın gözüne perde iner ya benimkinde öyle..
3 senedir evliyiz bir çocuğumuz var henüz 2 yaşına girecek. Eşim iyi bir insan bana her konuda yardımcı olur ama eşim gezmeyi dolaşmayı sevmez birbirimize uymuyorduk bir kere bile kahvaltıya gitmedik.. sen bunları evlenmeden düşünemedimi diyeceksin valahi düşünemedim bunları görmedim cinsel hayat hamileyken bitti korktu dokunmadı. Oglum doğduktan sonra bu yaşına kadar toplasanız 5 değildir. Bana sürekli spor yapman lazım daha diri olsunlar diyip duruyor oğluma tek basıma bakıyorum arada kendi annem geliyor kayınvalidem geliyor oglum çok zor bir çocuk.hangi çocuk zor değildi diyeceksiniz ama öyle değil işte. Liseden beri çok sevdiğim deli gibi aşık olduğum biri vardı oda beni çok sevmişti sonra arkadaşımdan görüp ekledi konuştuk içimdeki heyecanı mutluluğu anlatamam kendime kızdım çok kızdım çünkü ben bu değilim onu hayatım boyunca son kez görmek istedim gördüm yürüdük konuştuk hep konuştuk bırakamadık birbirimizi sonra kendimden Nefret edeceğim birşeyi yaptık... hiç kopamadım oda kopamadı herşeyi biliyor hayatımdaki ben çok kötü bir hata yaptığımı biliyorum kendimden nefret ediyorum ama ilk defa canım acıyor kelimesini anladım lütfen bana ablalarım kardeşlerim olarak yol gösterin beni kınamayan kızmayın benim sadece yardıma ihtiyacım var
Eşim diri olsun dedi!
Oğlum çok zor çocuk!
Bir gidin Allah aşkına siz edepsizlik etmek istemişsiniz hepsi bu.
Biran önce boşanın.Lütfen boşanın.Haberlere cinayet konusu olmayın!
Oğlunuz büyüdüğünde bu olayı duymayacak şekilde boşanın lütfen.
38yaşında bir adam,2 yaşında bir erkek bebek ne yaptıda bu ihaneti yaptınız.
Hadi konuştunuz.dön evine gel.
Aynı yatağa nasıl girebildiniz?
Oğlunuz neredeydi bu arada?
Bu ne aymazlık,bu ne ucuzluk beee öfff
Babannemin duasıydı hep şimdi etmeli diye düşündüm;
Allah herkesin yuvasını kadının ve erkeğin şerrinden korusun.
4 aylık bir oğlum var, çok sevgisiz kalsaydım, cok acı cekseydim ve eşimi hiç sevmeseydim bile, bir başka erkekle birakin yatağa girmek, konuşamazdim. Kendimden utanmasam, meleğimden utanirdim. Herşeyi geçtim, o meleğe bunu nasıl yapmış, akıl alır gibi değil.
Keşke ayrılsaydı da o meleğe böyle bir anne olmasaydı. Yazık yavruya.
o zaman sevgilini bir şekilde sepetle o hayatından.Yaptığımdan pişmanım ama bosanmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?