Sadakatsizlik ettim kınadım başıma geldi

Hayatta en sevmediğim laflardan biri de kınadım başıma geldi. Kılıf uydurmayın lütfen.

Çok güzel yazmışsınız, kaleminize sağlık... konu sahibi sadece bu yazıyı oku. diğerlerini es geç..
özelikle yok onu bu çocuğa nasıl yaptın diyenleri..

Allah aşkına şu “benim şartlarım da şöyle ama ben böyle yapmıyorum” diyerek hırçınlaşanları dikkate bile alma. Herkesin hayatı başka, herkesin psikolojisi, içinde bulunduğu şartlar, geldiği sosyo-psikolojik ortamı, inançları, doğruları-yanlışları, yaşam tarzı farklıdır. Yani kendini örnek vermek ne demek bunu hiç anlayamıyorum.

Kendi örneğini paylaşırsın da, kendi yaşam tarzın ve tercihlerin üzerinden başkasını yargılamak nedir bunu hiç anlayamadım, anlayamayacağım?? Sen öyle olmadın ama bu arkadaş böyle oldu. Eee çözüm önerin ne? Sen suçlusun, şöylesin-böylesin diyince kime ne katkı sağladığınızı merak ediyorum. Böyle yapanların sadece o anda kendi mutsuz olduğu koşullardan dolayı kin kusarak karşı tarafa suçlu hissettirip vicdan azabı yaşatmaya çalışarak, kendilerine negatif bir mutluluk sağlamaya çalıştıklarına inanıyorum ki; emin olun böyle yaparak aslında mutlu olmuyorsunuz. Bilinçaltınızda o anlık yapay bir mutluluk yakaladığınızı zannetseniz de sevgisizliğiniz büyüyor içinizde ve bu sizi hayatınız boyunca daha da fazla mutsuz ediyor.

Şu döngüyü kırın ve bu negatif döngüden çıkıp kendi yaşam tarzlarınız ve inançlarınız üzerinden insanları yargılamayı bırakın artık....

Herkese Sevgiler Diliyorum.

Tebrik ederim
konunun en saçma yorumunu yazdığınız için
ihanet bu sadakatsizlik
sizi eşiniz aldatsa aynı şeyi mi düşünürdünüz?

Yorumumu saçma bulup bulmamaniz umrumda değil sunu bir kere daha kanıtlamış oldunuz kadının en büyük düşmanı yine kadındır. bi çok kişi aynı şeyi söylemiş eşiniz sizi aldatsa diye allah kimseye yasatmasin insallah

Esinizi aldatmis olsanizda olmasanizda bosanmaniz lazim zaten cunku mutlu degilsiniz.Ama aldattiginiz icin esinize cok cok buyuk haksizlik yapmış oldunuz.bosanmazsaniz hergün onun yuzune nasil bakacaksiniz?Bu sucluluk hissiyle dahada mutsuz olursunuz.En kotusude adami mutsuz edersiniz.ki bence haketmiyor esiniz..
Yerinizde olmak istemem ama olsaydim yapacağım ilk sey esimden ayrilmak olurdu.Acidim adama..hem uyumusuz oldugunuzu bilerek evlendiniz hemde aldattiniz.
Zorla evlendirilseydiniz belki biraz uzulurdum size ama suan sadece esinize uzuldum.

Eşinizle çocuk öncesi cinsel hayatınız nasıldı. İki senede beş kez ne demek ya bu yaşınızda sizi buna mahkum etmesini anlayamadım bunu hak etmiyorsunuz bir kere. Sizde isteksizseniz bilemem ama normal değil.

Dışarıya kahvaltıya gitmemek vs göz yumulabilir belki çocuk.var ama size spor yap vs demesine sinir oldum gitsin o yapsın sporu da biraz güç kuvvet gelsin

Aldatmanızı doğru bulmuyorum eşiniz de herşeye rağmen hak etmez siz de kendinize bu acıyı çektirmeyin rahat bir insan olsanız zaten bu konuyu açmazdınız. Eski arkadaşınızdan birşey beklemeden boşanın mutsuzsunuz belli sonra yolunuza bakarsınız.

Normalde hakaret ederdim ben bu tür konularda ban falan umursamadan. Ama sana kızamadım bılmıyorum. Elbette yaptığın cok büyük bır yanlış ama eşin de buna hazırlamış senı. 5 defa olmamıştır dıyorsun cınsellık eee kardeş kardeş takılıyormusunuz yani ? Arada 15 yas cok fazla en azından 23 yasında genç bır kadın ıcın uçurum bır fark. Kocan bunu gözden kaçırmayıp senı el üstünde tutmalıydı bu kadar ılgısızce davranmamalıydı. Ama bu demek degıl ki tabı git hemen aldat hayır ! Ama belli ki yürümeyen bir evlılık ve sonlandırılması gerek. Erkek arkadaşından kesınlıkle kopmalısın bıdaha bakma yüzüne. Çünkü emin ol o senınle evlenmez sadece eğlenmek ıstıyor. Başkasıyla evlılık olan bı kadına dokunamaz seven erkek akşam onu tekrar başka adamın kollarına yollayamaz. Lütfen hatandan dön ve mutlu degılsen boşan ama bu şekılde yaşayamazsın

Sen alıştın bir kere ar perdesi yırtılmış bacım başka bir şey denmez devamı gelir bunun boşan bence
Ar perdesi yırtılmış falan ayıp ya herkes kınamış evet doğru değil ama kadın kınadım bende aynı hataya düştüm diyor millet kınamaya devam inşallah sizin de başınıza gelmez

Siz bu adamla ne kadar yakın oldunuz ben orayı anlamadım, sadece görüşüp konuşmak mı yoksa devamı da var mı ?

Eee madem eşin böyle böyleydi nasıl bir perdeydi de bu gözündeki hiçbirisini mi görmedin bile bile evlendin sonra böyle yanlışlar yapıyorsun

Büyük konuştum diye başıma geldi lafına aslaaaa inanmıyorum
20 yaşında flört edeceğin dönemde evlenmişsin hem de 35 yaşında koca herifle
Onun bakış açısı ve ihtiyaçlarıyla seninki tutmaz ki
Üstüne çocuk olmuş

Boşan bi zahmet başka haltlar yemeden
Bak kan çıkar bu işin sonunda
Burası türkiye
ne cesaret bu ya

Cok kucuk yasta evlenmissin ve ailende buna musade etmis. 20 yasindaki halimle 24 arasinda ciddi anlamda fark var. Hayati ogreniyosun, ne istedigin netlesiyor vs. Bu tip uyumsuzluklar maalesef duzelmiyor. Bekledigini bulamadıkça dışarıda aramaktansa bosanman daha mantıklı

Snra kan çıkınca hep erkekler suçlu oluyor ay tabiki karşıyım kesinlikle kimsenin yaşama hakkı elinden alınamaz ama insan sinirlenince gözü bişey görmüyor elalem ne der oluyor yani küçük çocukta var başına bir iş gelirse çocuğunu düşün

Sadece eşine ve çocuğuna üzüldüm.
Hep diyorum yine aynı şeyi söylüyorum; boşanın sonra ne halt yiyorsanız yiyin.

+1

Benzer şeyleri yazacaktım ve muhtemelen bu kadar açık ve güzel ifade edemeyecektim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…