Sadakatsizlik ettim kınadım başıma geldi

"Eşimden boşanıyorum. Çocuğumu alıp sana gelicem" de.
Merak etme hiç kin beslemeden, arkasına bakmadan uzaklaşır.

Hayatta en sevmediğim laflardan biri de kınadım başıma geldi. Kılıf uydurmayın lütfen.

Çok güzel yazmışsınız, kaleminize sağlık... konu sahibi sadece bu yazıyı oku. diğerlerini es geç..
özelikle yok onu bu çocuğa nasıl yaptın diyenleri..

Teşekkür ederim. Çok Sevgiler.

Size diyecek hic bir sey bulamiyorum icimi acitan sey bebeginiz yazik ..

Ben seni aldattım boşanalım demeyin ayrıca mutsuz olduğunuz herşeyi ortaya atın. Adamı cinnete sevk etmeye gerek yok.

Ar perdesi yırtılmış falan ayıp ya herkes kınamış evet doğru değil ama kadın kınadım bende aynı hataya düştüm diyor millet kınamaya devam inşallah sizin de başınıza gelmez

Siz bu adamla ne kadar yakın oldunuz ben orayı anlamadım, sadece görüşüp konuşmak mı yoksa devamı da var mı ?

Eee madem eşin böyle böyleydi nasıl bir perdeydi de bu gözündeki hiçbirisini mi görmedin bile bile evlendin sonra böyle yanlışlar yapıyorsun

Başkasıyla aynı yatağa girerken değil nasıl ayrılacağını söylerken zor dimi.. Hayat işte...

Sadece eşine ve çocuğuna üzüldüm.
Hep diyorum yine aynı şeyi söylüyorum; boşanın sonra ne halt yiyorsanız yiyin.

Nasilsin canim? Merak ettim seni

Herkese teşekkür ederim daha fazla yaşamak istemiyorum. Hayatıma son veriyorum

Maşallah çok genişsiniz .iyice cesaret verimde konu sahibine ikisini bir idare etsin .hayatında her kötü monoton olan başka erkeğin kucağına kendi atarsa vay halimize.sonrada pişman olup koşarak buraya konu açsınlar sizin gibi çok ileri görüşlü bir kaç arkadaşın pof poflamasiylada çok iyi birşey yapıyorum desin devam etsin bravo gerçekten

Bu nasil sacmalik ya, Hayatima son veriyorum deyipte bizi zor duruma sokmaya ne hakkin var?! Senin bir cocugun var ve öleyimde bitsin deme lüksun yok kusra bakma! Yine kolaya kaciyorsun iste. Sanki bizler hepimiz cicekli, böcekli hayatlar yasiyoruz tztztz

Okudugum nadir mantikli yorum. Ne guzel elestirmeden cozumler gostermişsiniz. Sonucta yardim istemeye gelmis. Yaptigi tabiki onaylanmaz ama cozum uretmeye calisinca sanki onaylamis gibi anliyor bazilari.

Herkese teşekkür ederim daha fazla yaşamak istemiyorum. Hayatıma son veriyorum
Saçmalık.Hayırdır yani ne diyelim ohh sefan olsun ikisini bir arada idare et.kocayı işe yolla sevgiliyi eve al ya da evine git mi diyelim sana.
Madem konu açtınız yardım edin diyorsun bizde yorum yapıyoruz.
Kaldıki boşanın diyoruz.yani çoğunluk aynı fikirde boşan kurtul bu çirkin durumdan diyoruz.ama konu esasında akılsızca davrandığını da düşünüyoruz.ve bunu sana yazıyoruz.

Cvp: yaşamak istemiyorum.hayatıma son veriyorum

Kuzum bizim suçumuz ne şimdi? Sen konu açıyorsan lincede pohpohada açık olmalısın.kafana uyan bir çözüm yazılırsa uygularsın.yoksa ne konular var.konu sahibi 3 msj atmış yorum sayfa sayısı 150 olmuş.Anlatabildim mi.
Biz konuyu tvden dizi izler gibi okuyup yorumluyoruz.yorumlarımızda takdir de olur yermek de olabilir bunu bilmelisin konu açarken..Evet esas yaşayan sensin.Elbet zordur böyle bir durumun vicdan azap sınavı ama bu zorluğu nasıl öngöremez 23yaşında evli ,anne olmuş bir hanım buna takıldı herkes.
Bu da normal değil mi?

Tekrar söylüyorum ya boşan ya da tövbe et bir daha deneme!!!
Tövbenin yolu tüm sosyal medya hesaplarını kapat.izole et kendini diğer adamdan bir müddet.tlf değiştir ulaşamasın sana.evini değiştir.uzaklaş kısaca.

Sana simdii tüüüü Allah belani versin nasil yaparsin rezil kadın falan filan demeyecegimmmm!

Neyi neden yaptın bilmem beni de ilgilendirmez
O hayati,o evliligi,o kocayi secende cekende sensin....

Sadece sunu bilmeni isterim...
Bu olay duyuldugunda insanlar senin ne hissettiginle degil ne yaptiginla ilgilenecek...
Kocasının dokunmaya bile yanasmadigi kadın degil,kötü kadın olacaksın
Hisleri olan kadın degil kötü kadın olacaksın
Duygularina yenilmis bir bosluga düşmüş bir kadın degil yine kotu kadin olacaksin.

Peki sevgilin ne yapacak?
Gidecek :)
Senin herseye ragmen goze aldigin risk umrunda olmadan,senin dustugun durumu gozu gormeden...sadece gidecek...
DEGER MI?

Allah yardimcin olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…