sadece soru...????

valla ben ne nişanlıyken nede evliyken kayınvalideme temizliğe gittim,6 senelik evliyim daha hiç temizlik yapmadım kayınvaldemin evinde,bu senin tercihin,nişanlıyken çağırcaklarını sanmıyorum aman çağırırlarsa bir bahane üretip gitmezsin canım,gezmeye giderken falan çağırabilirler ama,onlara uyum sağlamak zorunda kalacağın dönemler olacak tabi,bence flört ederken iyice tanı,nişanıda kısa tutup evlenirsiniz hemen!

çok çabuk etkileniyosun sanırım annenin dediklerinden,annen tedbirli davranmak istiyor bence,anneliğin verdiği koruyuculuk iç güdüsü,senin üzülmeni istemediği için temkinli davranıyor,şimdi nişanı neden atmış olması da önemli,sonuçta o dönem yaşananlar sana ailesinin yapısı hakkında bilgi verebilir.

öncelıkle ona güvenmeyı öğreneceksın nişan atmış olabilir ki bu çok normal hepimiz bunları yasayabilirz
ayrıca nişan atınca nüfs kağıdında dul yazmaz be güzelım bunları bılmen lazım evlenıp boşanırsa dul yazar çok sityorsan kımlığne bak erkek arkadasının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…