erkek arkadasınızın daha once nişan attıgını ögrenirseniz onunla evlenirmisiniz..nifus kagıtlarında artık dul falan yazıyormu..erkek arkadasım nişan atmış benım..ama içimden bir ses evlenip boşanmıs olabilir diyo..yasıda var cunku..kendine ait evi var..ve evinde mutfak eşyaları tam..aman ne biliyim siz ne yapardınızz..birde bir nişan atmıs kişi evlilikten korkarmı acaba..aynı seyleri yasarım diye dusunurmu...?? ay kafam karıstııı
aslında evlilikten sogudum belkide..2 gune kadar o kadar cok istiyordum erkek arkadasımla evlenmeyi..taki annemle konusuncaya kadar..anneme göre bir söz yüzügü bile takılsa ben artık erkek arkadasımın ailesine hizmet edicekmişim..surekli beni cagıracaklarmıs temizlige oraya buraya..belkide görüştürmiyiceklermiş..ya öyle şeyler söyledi ki inanın sogudum..sevdgimin ailesi tabıkı yapıcam ben..seve seve yaparım ama ne oldu bana bilmiyorum..o kadar cok konustuki belki düşüncelerim degişti..simdi sanki benı aramasa o kadar iyi gib..şehr dısına cıktı bugun inanın o kadar huzurluyum ki uzun zamandır böyle hissetmemiştim kendimi..o uzaklara gdince rahatladım sankii..bilmiyorum cok karısıgım..ama allahtan burası var da kafayı dagıtıyorum...kaydirigubbakcemile3
erkek arkadasınızın daha once nişan attıgını ögrenirseniz onunla evlenirmisiniz..nifus kagıtlarında artık dul falan yazıyormu..erkek arkadasım nişan atmış benım..ama içimden bir ses evlenip boşanmıs olabilir diyo..yasıda var cunku..kendine ait evi var..ve evinde mutfak eşyaları tam..aman ne biliyim siz ne yapardınızz..birde bir nişan atmıs kişi evlilikten korkarmı acaba..aynı seyleri yasarım diye dusunurmu...?? ay kafam karıstııı
canımcım nişanlanmış olması bence iletişimde olmadığı sürece sorun teşkil etmemeli...önceden nişanlı olan biri başka bir maceraya atılmaktan evet korkabılır bu kişisine bağlı ve normal bişi..mutfak eşyaları vs den bahsetmişsin kendine göre bir düzeni olabilir bu da normal;nüfus cüzdanında bekar yazar boşanmış bile olsa..yaş olayıda düz mantık eskiden evlilikler kızlarda 15 erkeklerde 19-20 miş ama şimdi ölemi biz kızlar 30 na kadar evlenmeyenler var kaldıkı erkekler malum hayat şartları...sen ailesiyle görüşüyormusun peki yani onlardan da bişiler yakalabilirsin..kuzen kardeş anne vs.sormayı denedinmi peki?ya da hareketlerini tarttınmı??illaki bişiler bulabilirsin..ama kafan karışık bence gercekten seviyosan zamana bırak malum yatsıya kadar hesabı...öle bile olsan çok sevdikten sonra vazgeçebilecekmisin onu düşün..bunlar sadece aklımdan geçenler...hersey gönlünce olsun canım
yorum için cok teşşekür ederim gercekten.cok dogru şeyler söyledin inan.mutlu oldumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.seviyorum evet cok..belki herşeyi kabul edebilirim..ama ben su an varsayımlarla haraket ediyorum..ama cok dogru dedin eger böyle bişey varsa zaten elbet cıkar..o yüzden ben aşkımı doya doya yaşamalıyım.....only time..:jeyyar:
aslında evlilikten sogudum belkide..2 gune kadar o kadar cok istiyordum erkek arkadasımla evlenmeyi..taki annemle konusuncaya kadar..anneme göre bir söz yüzügü bile takılsa ben artık erkek arkadasımın ailesine hizmet edicekmişim..surekli beni cagıracaklarmıs temizlige oraya buraya..belkide görüştürmiyiceklermiş..ya öyle şeyler söyledi ki inanın sogudum..sevdgimin ailesi tabıkı yapıcam ben..seve seve yaparım ama ne oldu bana bilmiyorum..o kadar cok konustuki belki düşüncelerim degişti..simdi sanki benı aramasa o kadar iyi gib..şehr dısına cıktı bugun inanın o kadar huzurluyum ki uzun zamandır böyle hissetmemiştim kendimi..o uzaklara gdince rahatladım sankii..bilmiyorum cok karısıgım..ama allahtan burası var da kafayı dagıtıyorum...kaydirigubbakcemile3
dogru diyorsunuz vallahi takılmamak lazım..benım basımada gelebilirdi..belki annemin lafları benı bıraz uzaklastırdı..oda herhalde büyüdügümü kabulenemedigi için herhalde..yoksa erkek arkadasımı oda cok beyendi..takılmamak lazım byle şeylere..hayat kacıyo o öylemi bu böylemi derken..benım şimdi hayatı yakalamam lazım...nasılsa elbet sonucta ögrenicem böyle bişey varsa..yoktur ama bir ara benı yedi bitirdi bu düşünce..buraya yazınca içim rahatladı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?