erkek arkadasınızın daha once nişan attıgını ögrenirseniz onunla evlenirmisiniz..nifus kagıtlarında artık dul falan yazıyormu..erkek arkadasım nişan atmış benım..ama içimden bir ses evlenip boşanmıs olabilir diyo..yasıda var cunku..kendine ait evi var..ve evinde mutfak eşyaları tam..aman ne biliyim siz ne yapardınızz..birde bir nişan atmıs kişi evlilikten korkarmı acaba..aynı seyleri yasarım diye dusunurmu...?? ay kafam karıstııı
biliyorum tabıkı yazmaz..benım kafamı karıstıran acaba evlenip mi ayrıldı...o yüzden sordum ben...ona sormustum senın evl oldugunu düşünmüştüm diynce gülüp saçmalama demşti...bazen nişanını sorarım nasıl hissetmiştin kendini diye..oda cok sıkıcı..dans etmeler takılar falan anlatıyordu...
Nüfus cüzdanında boşanmış da olsa bekar yazar..
Vukuatlı nüfus örneğinde daha önce evlendiği,varsa çocukları yazar..
Daha önceden nişanlanmış olması bence problem olmamalı..
Hayat bu,insana neler getireceğini kimse bilemez ki..
aslında evlilikten sogudum belkide..2 gune kadar o kadar cok istiyordum erkek arkadasımla evlenmeyi..taki annemle konusuncaya kadar..anneme göre bir söz yüzügü bile takılsa ben artık erkek arkadasımın ailesine hizmet edicekmişim..surekli beni cagıracaklarmıs temizlige oraya buraya..belkide görüştürmiyiceklermiş..ya öyle şeyler söyledi ki inanın sogudum..sevdgimin ailesi tabıkı yapıcam ben..seve seve yaparım ama ne oldu bana bilmiyorum..o kadar cok konustuki belki düşüncelerim degişti..simdi sanki benı aramasa o kadar iyi gib..şehr dısına cıktı bugun inanın o kadar huzurluyum ki uzun zamandır böyle hissetmemiştim kendimi..o uzaklara gdince rahatladım sankii..bilmiyorum cok karısıgım..ama allahtan burası var da kafayı dagıtıyorum...kaydirigubbakcemile3
boşanmalarda dul yazmıyor mu yani?
ben öyle sanıyorum. bu bilgiyi yeni öğrendim teşekkürler.
eşi ölenler de dul yazıyor demek ki sadece değil mi_?
aslında evlilikten sogudum belkide..2 gune kadar o kadar cok istiyordum erkek arkadasımla evlenmeyi..taki annemle konusuncaya kadar..anneme göre bir söz yüzügü bile takılsa ben artık erkek arkadasımın ailesine hizmet edicekmişim..surekli beni cagıracaklarmıs temizlige oraya buraya..belkide görüştürmiyiceklermiş..ya öyle şeyler söyledi ki inanın sogudum..sevdgimin ailesi tabıkı yapıcam ben..seve seve yaparım ama ne oldu bana bilmiyorum..o kadar cok konustuki belki düşüncelerim degişti..simdi sanki benı aramasa o kadar iyi gib..şehr dısına cıktı bugun inanın o kadar huzurluyum ki uzun zamandır böyle hissetmemiştim kendimi..o uzaklara gdince rahatladım sankii..bilmiyorum cok karısıgım..ama allahtan burası var da kafayı dagıtıyorum...kaydirigubbakcemile3
boşanmalarda dul yazmıyor mu yani?
ben öyle sanıyorum. bu bilgiyi yeni öğrendim teşekkürler.
eşi ölenler de dul yazıyor demek ki sadece değil mi_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?