Sadece zayiflayalim

En iyisi yani cumartesileri. Ben bugün yürüyüş de yapamadım spor da. Yarın gidicem inşallah ama bugün kaldı artık

Merhaba kızlarBende katılmak isterim sizlere.2Haftadır diyetteyim bende 75.7den 73e düştüm çok şükür.Kafama göre bi diyet benimki sabit bir şekilde gitmek beni çok sıkıyor bu diyet olaylarında.Ayrıca trambolinde zıplıyorum ve koşu bandında yürüyorum.

Hoşgeldin. Biz de aynı bi listemiz yok biraz spor ve dikkatli yiyerek vermeye çalışıyoruz

Hoşgeldin. Biz de aynı bi listemiz yok biraz spor ve dikkatli yiyerek vermeye çalışıyoruz

Zaten sağlıklı yaşama alışkanlığı bu şekilde oluşuyor bence.Bir kalıba girince sıkılıp bırakıyorum ben,ama bu şekilde yormuyor beni canım isteyince haftada bir çikolatamıda yiyorum,yada vaktim çoksa sporumu biraz fazla yapıyorum.Bu şekilde bi dengeye oturuyor.

Aynen senin hedefin var mı yani ne kadar zamanda kaç kilo

Aynen katılıyorum.Evet biraz yavaş gidiyor kilolar ama olsun sonuçta kaç yılda aldık bu kiloları ben böyle devam edicem ve böyle örnek olmaya calisicam her şey yiyorum sadece ekmek hamur işleri ve tatlı yemiyorum ve sporumu yapıyorum .Akşam 5 ten sonra hiç bir şey yemiyorum .

Aynen senin hedefin var mı yani ne kadar zamanda kaç kilo

Ben 2 yıl önce diyetisyen gittiğimde olmam gereken aralık 49-55 demisti.Ama ben hiç bir zaman 49a düşebileceğimi sanmıyorum. 53 54 filan hedefliyorum.Kendimce bir takvim çıkardım 69 olana kadar haftada 1 kilo vermeyi hedefliyorum. Ondan sonra bi hafta 1 kilo bi hafta yarim kilo dedim.Şimdi 73 kiloyum.Bu şekilde gidersem ağustos ayında tutmayın beni

Aynen valla. Doğumdan beri diyet yapmaya uğraşıyorum,hizli vermeye çalıştım,tabiki olmadı. O zamandan beri ayda 1 kilo bile versem şimdi hedefimdeydim.Boşa zaman kaybı oluyor acelecilik.

İki haftada iki kilo verdiysen olmayacak şey değil

Aynen zaten 7 li rakamları atlatırsak gitsin kilolar

Aynen zaten 7 li rakamları atlatırsak gitsin kilolar

Kızlar bence basaririz yapicagimi tek şey inanın akşam yemeyin bir saat yürüyüş yada en az 40 dakika ben çok kararlıyım .Hadi sizde benimle kararlı olun verelim su kikilolari ben artık eşime kendimi inandırmak istiyorum.

Az önce yarım saat trambolinde zıpladım,şimdi arkadaşlarla dışarda yemeğe gideceğiz. Orada da hafif ızgara tarzı bisey yerim . Ordan gelince de yarim saat yürüyüş yapıp kapanışı yapacağım inşallah

Aynen valla. Doğumdan beri diyet yapmaya uğraşıyorum,hizli vermeye çalıştım,tabiki olmadı. O zamandan beri ayda 1 kilo bile versem şimdi hedefimdeydim.Boşa zaman kaybı oluyor acelecilik.
Bende o hataya düştüm aynı şeyi dusunmusuz.Keske yapmasam o diyetleri çok pişmanım şıp diye verdim şıp diye aldım .Yok lahana ,yok elma .Yok anacığım bu işte spor yapıp ter dökmeden olmuycak dedim .Bir tek geceleri karnım gurulduyor valla oda beni mutlu ediyor.Sabah tartı çok iyi görünüyor.

Ben akşam yememe olayına alıştım baya ilk 1 hafta zorluyor sonrasında adapte oluyorsun.Eger çok ac hissediyorsam hemen 1 bardak su ve 1 fincan yeşil çay sonra doğru yatak diyorum

20 gündür akşam yemiyorum spor ile beraber 3 kilo verdim .Diyet falan yapmıyorum yeme düzeni değiştirdim.Abur cubur yok tatlı yok hamur yok geri kalan herşey yiyorum .Bugün mesela en son yemeğim iki tabak kuru fasulye turşu bir bardak ayran ekmeksiz oh mis valla çok doydum.Proteinde almış oldum hiç aç yorgun bitkin değilim .Çok kızıyorum kendime baştan niye yapmadım diye ama olsun sonuçta 3 kilo verdim .

Ben akşam yememe olayına alıştım baya ilk 1 hafta zorluyor sonrasında adapte oluyorsun.Eger çok ac hissediyorsam hemen 1 bardak su ve 1 fincan yeşil çay sonra doğru yatak diyorum
Ay seninle ayniyiz bende günde iki yada 3 fincan yeşil çay içiyorum .

Selam,ben de katılmak isterim size:)
6 aydır kilo vermeye uğraşıyorum,iki kez diyetisyene gittim ama yok iki kg versem ,bir haftada geri alıyorum.kabul ederseniz ben de varım:)

Selam,ben de katılmak isterim size:)
6 aydır kilo vermeye uğraşıyorum,iki kez diyetisyene gittim ama yok iki kg versem ,bir haftada geri alıyorum.kabul ederseniz ben de varım:)
Ne demek hoşgeldin .Ama önce diyet kelimesini bence kafandan at gitsin.Ben öyle yaptım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…