Hoşgeldin. Biz de aynı bi listemiz yok biraz spor ve dikkatli yiyerek vermeye çalışıyoruzMerhaba kızlarBende katılmak isterim sizlere.2Haftadır diyetteyim bende 75.7den 73e düştüm çok şükür.Kafama göre bi diyet benimki sabit bir şekilde gitmek beni çok sıkıyor bu diyet olaylarında.Ayrıca trambolinde zıplıyorum ve koşu bandında yürüyorum.
Hoşgeldin. Biz de aynı bi listemiz yok biraz spor ve dikkatli yiyerek vermeye çalışıyoruz
Aynen senin hedefin var mı yani ne kadar zamanda kaç kiloZaten sağlıklı yaşama alışkanlığı bu şekilde oluşuyor bence.Bir kalıba girince sıkılıp bırakıyorum ben,ama bu şekilde yormuyor beni canım isteyince haftada bir çikolatamıda yiyorum,yada vaktim çoksa sporumu biraz fazla yapıyorum.Bu şekilde bi dengeye oturuyor.
Aynen katılıyorum.Evet biraz yavaş gidiyor kilolar ama olsun sonuçta kaç yılda aldık bu kiloları ben böyle devam edicem ve böyle örnek olmaya calisicam her şey yiyorum sadece ekmek hamur işleri ve tatlı yemiyorum ve sporumu yapıyorum .Akşam 5 ten sonra hiç bir şey yemiyorum .Zaten sağlıklı yaşama alışkanlığı bu şekilde oluşuyor bence.Bir kalıba girince sıkılıp bırakıyorum ben,ama bu şekilde yormuyor beni canım isteyince haftada bir çikolatamıda yiyorum,yada vaktim çoksa sporumu biraz fazla yapıyorum.Bu şekilde bi dengeye oturuyor.
Aynen senin hedefin var mı yani ne kadar zamanda kaç kilo
Aynen katılıyorum.Evet biraz yavaş gidiyor kilolar ama olsun sonuçta kaç yılda aldık bu kiloları ben böyle devam edicem ve böyle örnek olmaya calisicam her şey yiyorum sadece ekmek hamur işleri ve tatlı yemiyorum ve sporumu yapıyorum .Akşam 5 ten sonra hiç bir şey yemiyorum .
İki haftada iki kilo verdiysen olmayacak şey değilBen 2 yıl önce diyetisyen gittiğimde olmam gereken aralık 49-55 demisti.Ama ben hiç bir zaman 49a düşebileceğimi sanmıyorum. 53 54 filan hedefliyorum.Kendimce bir takvim çıkardım 69 olana kadar haftada 1 kilo vermeyi hedefliyorum. Ondan sonra bi hafta 1 kilo bi hafta yarim kilo dedim.Şimdi 73 kiloyum.Bu şekilde gidersem ağustos ayında tutmayın beni
Aynen zaten 7 li rakamları atlatırsak gitsin kilolarBen 2 yıl önce diyetisyen gittiğimde olmam gereken aralık 49-55 demisti.Ama ben hiç bir zaman 49a düşebileceğimi sanmıyorum. 53 54 filan hedefliyorum.Kendimce bir takvim çıkardım 69 olana kadar haftada 1 kilo vermeyi hedefliyorum. Ondan sonra bi hafta 1 kilo bi hafta yarim kilo dedim.Şimdi 73 kiloyum.Bu şekilde gidersem ağustos ayında tutmayın beni
Aynen zaten 7 li rakamları atlatırsak gitsin kilolarBen 2 yıl önce diyetisyen gittiğimde olmam gereken aralık 49-55 demisti.Ama ben hiç bir zaman 49a düşebileceğimi sanmıyorum. 53 54 filan hedefliyorum.Kendimce bir takvim çıkardım 69 olana kadar haftada 1 kilo vermeyi hedefliyorum. Ondan sonra bi hafta 1 kilo bi hafta yarim kilo dedim.Şimdi 73 kiloyum.Bu şekilde gidersem ağustos ayında tutmayın beni
Kızlar bence basaririz yapicagimi tek şey inanın akşam yemeyin bir saat yürüyüş yada en az 40 dakika ben çok kararlıyım .Hadi sizde benimle kararlı olun verelim su kikilolari ben artık eşime kendimi inandırmak istiyorum.
Bende o hataya düştüm aynı şeyi dusunmusuz.Keske yapmasam o diyetleri çok pişmanım şıp diye verdim şıp diye aldım .Yok lahana ,yok elma .Yok anacığım bu işte spor yapıp ter dökmeden olmuycak dedim .Bir tek geceleri karnım gurulduyor valla oda beni mutlu ediyor.Sabah tartı çok iyi görünüyor.Aynen valla. Doğumdan beri diyet yapmaya uğraşıyorum,hizli vermeye çalıştım,tabiki olmadı. O zamandan beri ayda 1 kilo bile versem şimdi hedefimdeydim.Boşa zaman kaybı oluyor acelecilik.
Bende o hataya düştüm aynı şeyi dusunmusuz.Keske yapmasam o diyetleri çok pişmanım şıp diye verdim şıp diye aldım .Yok lahana ,yok elma .Yok anacığım bu işte spor yapıp ter dökmeden olmuycak dedim .Bir tek geceleri karnım gurulduyor valla oda beni mutlu ediyor.Sabah tartı çok iyi görünüyor.
Ay seninle ayniyiz bende günde iki yada 3 fincan yeşil çay içiyorum .Ben akşam yememe olayına alıştım baya ilk 1 hafta zorluyor sonrasında adapte oluyorsun.Eger çok ac hissediyorsam hemen 1 bardak su ve 1 fincan yeşil çay sonra doğru yatak diyorum
Ne demek hoşgeldin .Ama önce diyet kelimesini bence kafandan at gitsin.Ben öyle yaptım .Selam,ben de katılmak isterim size:)
6 aydır kilo vermeye uğraşıyorum,iki kez diyetisyene gittim ama yok iki kg versem ,bir haftada geri alıyorum.kabul ederseniz ben de varım:)
Hosbuldum,tamam anlaştık, sağlıklı beslenme ye geçiş diyelim:))Ne demek hoşgeldin .Ama önce diyet kelimesini bence kafandan at gitsin.Ben öyle yaptım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?