Sadece zayiflayalim

Aynen bende yaptım yok lahana diyeti yok elma diyeti sonra yediğim haftasına geri aldım .Bence biz yavaş zayıflayalim aç kalmadan bir daha kilo sorunumuz olmaz hiç olmazsa biraz sabır Allah'ın izniyle olucak .Kilo almamak bile iyi en azından

Tabii siz bilirsiniz .. elbette makarna pilav vs sagliksiz diyemeyiz ama ölçülü yenmesi gerekiyor diyet macerasinda...sizlere kolay gelsin keyifle kilo vermeler...

Tabii siz bilirsiniz .. elbette makarna pilav vs sagliksiz diyemeyiz ama ölçülü yenmesi gerekiyor diyet macerasinda...sizlere kolay gelsin keyifle kilo vermeler...
Teşekkürler istediğiniz zaman bizi ziyaret edip gelişmelere bakabilirsiniz.

Sabah 1 saat yuruyusumu yaptım.Bu sabah sütlü mısır gevreği yedim .Su anda kilomda bir değişiklik yok hala 70.4 deyim.Pazar günü inşallah 69 lara düşerim diye tahmin ediyorum .

Ben daha iş yerindeyim spora gidemedim sabah da bi dilim peynir 3 zeytin yedim
Gündüz fazla aç kalma bence ama akşam 5 ten sonra yapabilirsen eğer hiç bir şey yeme çok işe yarıyor.Ben zayuflayana kadar yazicam buraya tüm gelişmelerini sonra zayıf zayıf okuycam

Akşam da evde sürekli bişeyler yemek istiyorum onu hiç yapamıyorum be yazık ki ya

Akşam da evde sürekli bişeyler yemek istiyorum onu hiç yapamıyorum be yazık ki ya
Bence yapmaya çalış müthiş ise yariyor .Eğer çok acikirsan biraz leblebi ceviz gibi kuruyemiş yersin bir avuç yada çekirdek bir avuç acaip tok tutuyor.

Şimdi ben ekmeksiz bir tabak bulgur pilavı bir adet tavuk pirzola acı turşu ile yedim.Bugun yemek olayım tamamen bitti.Eger çok acikirsam dediğim gibi biraz çayla beraber çekirdek yada kuruyemiş yiyorum açlığın gidiyor.Yada bir kase yoğurt o kadar .İnan bana yavaş yavaş kilo vermesi hem güzel hemde yiyerek kilo vermiş oluyoruz.

İnan bana çok rahat kilo verirsin .Aslında birde yürüyüş yapsan süper olur .Tabi ben evde olduğum için kolay geliyor .Ama çalışan kişi daha hareketli olur . Bilmiyorum sadece yürüyüş ve saat 5 ten sonra asla yeme takı goruceksin.10 gün dene ne olucak ki ne kaybedersin .İlk başta zor oluyor ama sonrada karnın guruldamadan açlık hoşuna gidiyor.

Yürüyüş işten çıkışta gidiyorum koşu bandında o da 1 saat falan. Denicem bakalım nasıl olacak biraz başta zorlanır sonra alışırım gibime geliyo aynen

Bu sabah tartıda 70 kiloyu gördüm .Su ana kadar iyi gidiyor.Haftaya regli zamanım inşallah tartı çok yükselmesi .Motivasyonum düşüyor.

Reglde daha hızlı gitmiyo mu kilolar. Ödem de atınca
Reglide daha çabuk gidiyor metabolizma daha hızlı ama işte iştah açılıyor ödem yapıyor tatlı krizi inşallah bunları en asgari düzeyde atlatirum.

70i gördüysen ne güzel ben de cumartesileri tartılıyorum
Evet gördüm ama 7 rakamlarını görmek istemiyorum artık .Sanırım iki haftaya 6 li rakamlara gelirim .Su cumartesi günü tartılmak bende hedef yapım olmadı tartıları buraya yazarız.Ben dayanamayıp her sabah tartiliyorum .Ama bugünden itibaren cumartesi tartılmak için tutucam kendimi .İnsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…