Aynen bende yaptım yok lahana diyeti yok elma diyeti sonra yediğim haftasına geri aldım .Bence biz yavaş zayıflayalim aç kalmadan bir daha kilo sorunumuz olmaz hiç olmazsa biraz sabır Allah'ın izniyle olucak .Kilo almamak bile iyi en azındanŞok diyetler doğrudur verdiriyo ben çok gördüm etrafımda vereni de dediğin gibi kalıcı olmuyo. Sen de böyle hem istediğini yiyebiliyosan hem de veriyosan daha da güzel. İstediğine kolayca ulaşırsın inşallah
Tabii siz bilirsiniz .. elbette makarna pilav vs sagliksiz diyemeyiz ama ölçülü yenmesi gerekiyor diyet macerasinda...sizlere kolay gelsin keyifle kilo vermeler...Yok ben gruplara katılmıyorum .Daha önce katılmıştım bir bardak portakal suyu içtim sağlıksız beslenme oldu .Benim için böyle özgürce daha iyi oysaki yemek yemek sağlıksız beslenmek değildir.Sadece abur cubur yada ne bilim vucuda fazlasından yemek vermek sağlıksızdir.Bir makarna ,pilav bunlar sağlıksız değil .O zaman biz çocuklarımıza vermeyelim o yiyceklerim madem sağlıksız.Acikcasi diyet grupları benim hoşuma gitmiyor.Boyle herkes istediğinde buraya gelip burdan birbirimizi motive edebilicegimize inanıyorum .
Teşekkürler istediğiniz zaman bizi ziyaret edip gelişmelere bakabilirsiniz.Tabii siz bilirsiniz .. elbette makarna pilav vs sagliksiz diyemeyiz ama ölçülü yenmesi gerekiyor diyet macerasinda...sizlere kolay gelsin keyifle kilo vermeler...
Gündüz fazla aç kalma bence ama akşam 5 ten sonra yapabilirsen eğer hiç bir şey yeme çok işe yarıyor.Ben zayuflayana kadar yazicam buraya tüm gelişmelerini sonra zayıf zayıf okuycamBen daha iş yerindeyim spora gidemedim sabah da bi dilim peynir 3 zeytin yedim
Bence yapmaya çalış müthiş ise yariyor .Eğer çok acikirsan biraz leblebi ceviz gibi kuruyemiş yersin bir avuç yada çekirdek bir avuç acaip tok tutuyor.Akşam da evde sürekli bişeyler yemek istiyorum onu hiç yapamıyorum be yazık ki ya
Denicem bunu biBence yapmaya çalış müthiş ise yariyor .Eğer çok acikirsan biraz leblebi ceviz gibi kuruyemiş yersin bir avuç yada çekirdek bir avuç acaip tok tutuyor.
İnan bana çok rahat kilo verirsin .Aslında birde yürüyüş yapsan süper olur .Tabi ben evde olduğum için kolay geliyor .Ama çalışan kişi daha hareketli olur . Bilmiyorum sadece yürüyüş ve saat 5 ten sonra asla yeme takı goruceksin.10 gün dene ne olucak ki ne kaybedersin .İlk başta zor oluyor ama sonrada karnın guruldamadan açlık hoşuna gidiyor.Denicem bunu bi
Yürüyüş işten çıkışta gidiyorum koşu bandında o da 1 saat falan. Denicem bakalım nasıl olacak biraz başta zorlanır sonra alışırım gibime geliyo aynenİnan bana çok rahat kilo verirsin .Aslında birde yürüyüş yapsan süper olur .Tabi ben evde olduğum için kolay geliyor .Ama çalışan kişi daha hareketli olur . Bilmiyorum sadece yürüyüş ve saat 5 ten sonra asla yeme takı goruceksin.10 gün dene ne olucak ki ne kaybedersin .İlk başta zor oluyor ama sonrada karnın guruldamadan açlık hoşuna gidiyor.
Bu sabah tartıda 70 kiloyu gördüm .Su ana kadar iyi gidiyor.Haftaya regli zamanım inşallah tartı çok yükselmesi .Motivasyonum düşüyor.
Reglde daha hızlı gitmiyo mu kilolar. Ödem de atıncaBu sabah tartıda 70 kiloyu gördüm .Su ana kadar iyi gidiyor.Haftaya regli zamanım inşallah tartı çok yükselmesi .Motivasyonum düşüyor.
70i gördüysen ne güzel ben de cumartesileri tartılıyorumReglde daha hızlı gitmiyo mu kilolar. Ödem de atınca
Hoşgeldin onu başarmak çok istiyorum.Yapamiyorum herşey sabah tartiliyorum.Bir hafta tartıya çıkmayın :)
Reglide daha çabuk gidiyor metabolizma daha hızlı ama işte iştah açılıyor ödem yapıyor tatlı krizi inşallah bunları en asgari düzeyde atlatirum.Reglde daha hızlı gitmiyo mu kilolar. Ödem de atınca
Evet gördüm ama 7 rakamlarını görmek istemiyorum artık .Sanırım iki haftaya 6 li rakamlara gelirim .Su cumartesi günü tartılmak bende hedef yapım olmadı tartıları buraya yazarız.Ben dayanamayıp her sabah tartiliyorum .Ama bugünden itibaren cumartesi tartılmak için tutucam kendimi .İnsallah70i gördüysen ne güzel ben de cumartesileri tartılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?