- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Hosbuldum neler yapiyorsunuz menü paylasimi vs.sanirim tarti bugündu .Bu sabah 70.9 dum eklermisiniz listeyeHoşgeldin
Hoşgeldin canım.Ama yavaş yavaş gitsin .Acele etme bence.Bayanlar hayirli cumalar araniza katilabilirmiyim ramazana kadar en az 6 kilo vermek istiyorum çünkü ramazanda metobolizmam duruyor
başka varsa katılan ekleyelim
İnsan en çok böyle günlerde zorlanıyor iyi atlatmissin bende annemdeyim kendi mi tutmaya çalışıyorumEvet kızlar çok şükür bugünku yemek davetini atlattım.Bugun sabah ve öğlen sadece yoğurt kürü yedim.Aksam 6 da 4 dilim ekme,patlıcan kebabı vardı ben 4 patlıcan ,4 köftesi den yedim,3 tane fırında tavuk kanat,ve bir kase cacık ,ekmek içi yemedim.Tatli çerez kesinlikle yemedim.Bugun toplam 1160 kalori ile kapattım.Yarinda anneme gidiyoruz.İnsallah oradaki yemeğinde atlatirim.Tatli olayım tamamen bitmiştir.Hic ağzıma surmuyorum.İnsallah Reglide sırf meyve ile gecistiririm.
Aynen valla.Zayiflayana kadar ne misafir istiyorum,ne de misafir olmakİnsan en çok böyle günlerde zorlanıyor iyi atlatmissin bende annemdeyim kendi mi tutmaya çalışıyorum
Geçmiş olsun canımBugün kahvaltımı yaptım, sucuklu yumurta, bir kaç çatal peynir, 3zeytin domates salata biber.. yumurta yi tek başına yemiyorum tabi eşim kızımla ortak..
Saat iki buçuk gibi sağlık ocağına gittim kostur kostur.. sonrası arkadaşıma geçtim vallhi azcik cips, minik keklerden ve minik halleyden yedimçayın yanında. Abur cuburla öğün geçirdim, eve geldim çok çok az menemen yedim.. yeşil çay falan.
Leslie 20dk 15dk zumba.. bugünlük bu kadar rahatsızım çünkü..
Hosbuldum canim saglik icin yavaşyavaş gitmeli haklısınHoşgeldin canım.Ama yavaş yavaş gitsin .Acele etme bence.
Ay süper tebriklerSelam sabah tartıldım.64.8 kg sonunda 64 kiloyu kıyısından gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?