Sadece zayiflayalim

Öğleden sonra ara öğün olarak 1 bardak kefir içtim akşam da 1 kase tarhana çorbası, ıspanak yemeği ve yeşil salata yedim. Bugün almam gereken kalori miktarından 350 kalori az aldım. Mutluyum

Evet kızlar çok şükür bugünku yemek davetini atlattım.Bugun sabah ve öğlen sadece yoğurt kürü yedim.Aksam 6 da 4 dilim ekme,patlıcan kebabı vardı ben 4 patlıcan ,4 köftesi den yedim,3 tane fırında tavuk kanat,ve bir kase cacık ,ekmek içi yemedim.Tatli çerez kesinlikle yemedim.Bugun toplam 1160 kalori ile kapattım.Yarinda anneme gidiyoruz.İnsallah oradaki yemeğinde atlatirim.Tatli olayım tamamen bitmiştir.Hic ağzıma surmuyorum.İnsallah Reglide sırf meyve ile gecistiririm.

başka varsa katılan ekleyelim
İnsan en çok böyle günlerde zorlanıyor iyi atlatmissin bende annemdeyim kendi mi tutmaya çalışıyorum

Bugün kahvaltımı yaptım, sucuklu yumurta, bir kaç çatal peynir, 3zeytin domates salata biber.. yumurta yi tek başına yemiyorum tabi eşim kızımla ortak..
Saat iki buçuk gibi sağlık ocağına gittim kostur kostur.. sonrası arkadaşıma geçtim vallhi azcik cips, minik keklerden ve minik halleyden yedim çayın yanında. Abur cuburla öğün geçirdim, eve geldim çok çok az menemen yedim.. yeşil çay falan.
Leslie 20dk 15dk zumba.. bugünlük bu kadar rahatsızım çünkü..

Geçmiş olsun canım

Herkese günaydın.Bu sabah sınav vardı ondan önce yoğur kurumu yedim.Sinav sonrası abime kahvaltıya gittik.Orada domates,biber, zeytin,üç dilim ekmek,peynir bir kibrit kutusu kadar,iki çatal patates kızartması o kadar.Sabah tartildim.200 gram daha gitmişti.68.5 geldim .

Bende kahvalti mı yaptım..
Şuan ev işi yapıyorum ama acayip midem bulanıyor,,
Bakalım bugünüm nasıl geçecek..

Bu sabah uyandım sınava girmeden Bi tane piko yedim sınavdan sonra kahvaltıda sucuk, haşlanmış yumurta, salatalık iki dilim de ekmek yedim. Yürüyüşe çıkamadım ev işlerini yapıyorum ama bu da kalori yakımı sağlıyor diye düşünüp kendimi kötü hissetmemeye çalışıyorum

meraba kizlar.youtu.e da body project diye bi sayfa buldum.20-30 dklik yeni baslayanlara gore cok guzel spor videolari var.beginners yazanlardan yapmaya basladim.aliskin olan arkadaslar intermediate cardio gibi videolari yapabilirler. leslieden daha zorlayici videolar.paylasmak istedim. :)

Sabah kahvaltı öncesi bir saat Leslie yaptım.Şimdi de önce Leslie sonra da eliptik bisiklet çevireceğim.Leslie 15 dk üstüne de 45 dk bisiklet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…