- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Amin canım..Su ayrılık ne zor bir şey.Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın.Az önce önce eşimi yolcu ettim.Hayirlisi ile dönmesini nasip etsin rabbim inşallah.Bizde sabah güzel bir kahvaltı yaptık.Sabah pide,simit bal zeytin derken 800 kalori aldım Yarın sabaha kadar canım bir şey istemez artık.Birde bugün biraz boşluğa düştüm eşim gidince.Ev bomboş oldu.Aglayamiyorumda oğluma belli etmemek için .Neyse biticek bu hasret az kaldı inşallah.
Olur galiba .Benimde Reglime 9 gün var ama kendimi şişkin hissediyorum.Boyle 10 gün öncede olma ki ya şişkinlik acaba olurmu ki anlamadım.
Valla gülünecek haldeyim böyle iradesizlik de görülmemiştir herhalde.30 kilo olsa paşa paşa verirdim ama son 3 kiloyu gene veremezdim orası kesinKahkaha attım . 6 yıldır 3 kilo . Ya 30 kilo vermek zorunda olsaydın . İstersen bir ayda verirsin
Canım insan bazen 100 Gr bile verse seviniyor.Valla gülünecek haldeyim böyle iradesizlik de görülmemiştir herhalde.30 kilo olsa paşa paşa verirdim ama son 3 kiloyu gene veremezdim orası kesin
İstanbul da bir güneş var, birde gökgürültulu Yagmur.. şuan mis gibi hava..Bizim Ankara da yer gök deliniyor resmen . Adım attığım an yağmur yırtınıyor . Genede çıktım . Kahve içiyorum yağmur geri alsın yürüycem inşallah
Burası kaç gündür felaket . Dün bir dolu yağdı. Arabanın camları kırılacak diye ödüm koptu . Anahtarı almadan aşağı koşmuşum . Sanki anahtar olmadan nasıl koruyacaksam arabayı. Yağsın aslında seviyorum yağmuruda fazla yağınca yürünmüyorİstanbul da bir güneş var, birde gökgürültulu Yagmur.. şuan mis gibi hava..
Ank neresi ?Bizim Ankara da yer gök deliniyor resmen . Adım attığım an yağmur yırtınıyor . Genede çıktım . Kahve içiyorum yağmur geri alsın yürüycem inşallah
Sürekli başarı hikayeleri okuyorum motive olmak için.Bizim evdeki herkes o kadar iştahlı ki onlarla aynı masaya oturup kontrolü kaybetmemek elde değil.Canım insan bazen 100 Gr bile verse seviniyor.
Kesin verirsin canım maşallah azmineYarın bende inşallah sporuma basliycam.Savah baya iyi kahvaltı yapmışım.Hala aç değilim .Çok iyi yemiştirm ama.Artık ilaçlarında bıraktım inşallah eşim gelene kadar en az 5 kilo veririm.3 buçuk ay zamanım var .İnatçı kilo olmaz inşallah gider.
Emekte oturuyorum . Hava güneş açtı . Çok dengesiz . Neyseki bir saat yürümeyi başardım sonunda .Ank neresi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?