Sadece zayiflayalim

Amin canım..
Rabbim hayırlısı ile kavusmanizi nasip etsin..

Sabah kahvaltımı yaptım..
Şimdi de tost yedim, çavdar ekmeği ile yaptım..
Akşama davet var... O zaman a kadar birşey yemem daha..
Ve ben yine tuvalet sorunu çektiğim için sabah tartıda 67.6 geldim..
Tabi bunu düz 67olarak hesapliyorum..vücutta şiş tabi,
Bıktım vallahi..

Benimde Reglime 9 gün var ama kendimi şişkin hissediyorum.Boyle 10 gün öncede olma ki ya şişkinlik acaba olurmu ki anlamadım.

Sabah 45 dk Leslie 20 dk kadar da üstüne eliptik bisiklet çevirdim.Sonra kahvaltı yaptık.Kışlık kıyafetlerimi kaldırdım.Şimdi de yeşil elma yiyeceğim. Ödem çayımı da içtim sabah ve az önce.

İstanbul da bir güneş var, birde gökgürültulu Yagmur.. şuan mis gibi hava..
Burası kaç gündür felaket . Dün bir dolu yağdı. Arabanın camları kırılacak diye ödüm koptu . Anahtarı almadan aşağı koşmuşum . Sanki anahtar olmadan nasıl koruyacaksam arabayı. Yağsın aslında seviyorum yağmuruda fazla yağınca yürünmüyor

Yarın bende inşallah sporuma basliycam.Savah baya iyi kahvaltı yapmışım.Hala aç değilim .Çok iyi yemiştirm ama.Artık ilaçlarında bıraktım inşallah eşim gelene kadar en az 5 kilo veririm.3 buçuk ay zamanım var .İnatçı kilo olmaz inşallah gider.

Kesin verirsin canım maşallah azmine

Bende cumaya kadar sebze diyeti yapmayı düşünüyorum.Yarin karnabahar hasliycam sadece yoğurtla yiycem.O bitince patlıcan,ıspanak,pırasa,mantar diye gidicem.Bir sürü sebze aldım

İlk hedefim 66 yi inşallah 3 hafta sonra görmek istiyorum.Cok kararlıyım kızlar.Gelen gidende yok şimdilik ,misafirlikte bitti fırsata çevirmek lazım

Hadi kızlar bu cumaya kadar arabalara gaz verelim.Hareketlenelim,yediklerimizi ictiklerimizi yarın unutalim.Bu hafta başarı haftamiz olsun.

Birde kızlar benim ne yapıp edip inşallah 60 kiloya düşmem lazım.Esim geldiginde ikinci bebeğimizi düşünüyoruz.Oglum 10 yaşına girecek insalllah eee bende 39 dan yavaş yavaş gün alıyorum.İlaclarida bıraktık dedik vücudumuz temizlensin. Bir kaç ay.Yani kilolu hamile kalmak istemiyorum.Birde üstüne kilo alırsam çok zor olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…