İns ulasirsin hedefe ben de korumaya geçmek üzereyim. Sabah 55.6 geldim şükür. maşallah diyelimGünaydın kızlar geçen cuma 69.5 idim .Bu sabah 68.7 yim.Hadi bakalım inşallah ilk hhedefimiz 66 ya az kaldı diyelim.
korumayı nasıl yapacaksın?İns ulasirsin hedefe ben de korumaya geçmek üzereyim. Sabah 55.6 geldim şükür. maşallah diyelim55 e yavaş düşüp koruma yaparım diye düşünüyorum.ins.ama insan 53 u de görmek istemiyorum değilim.
Günaydın kızlar.. karın agrimla beraber
67.1Allah'ım hedefime birşey kalmadı... Pes etmek yok
Zumba onerin ne idi indireyim netten.Zumba daha iyi ama ona yüksek ses lazım, ben elimde telefon, kulağımda kulaklık, kol hareketleri falan zor oluyor ama yapıyorum
Tuğra enfiyeci diye bir hoca var , yani benim kafama uydu.. iyi gaza geliyor insan..Zumba onerin ne idi indireyim netten.
Yine dikkat Edip biraz kalori arttırımı yaparım.karbonhidrat ve şeker ve meyve sınırlı.ptotein sebze ağırlıklı olur bazı günler kacirirsam mutlaka telafi için 2 gün dikkat ederim diye düşünüyorum ins.uygulayacagim kilo vermek çok zor.K
korumayı nasıl yapacaksın?
Geçmiş olsun canım inşallah geçer.Hanımlar aranızda Pko lu var mı?
Bende var,çene bölgelde sivilcelenme yapıyor zaman zaman, hiçbir şeyin de faydası olmuyor buna. Bir dönem yabancı kaynaklardan araştırmıştım, Pko tarzı beslenenerek düzene girebilir diyordu. Yani şekeri ve hamurişini keserek. Yaklaşık 2 aydır azalttım ben de, bir aya yakındır da nerdeyse kestim.
Ondan mı bilmiyorum ama şu an sivilce sorunum yok gibi çok şükür. İnşallah çıkmaz bir daha çok uğraştım bu konuyla.
Deneyimi olan var mı acaba?
Teşekkürler.Tuğra enfiyeci diye bir hoca var , yani benim kafama uydu.. iyi gaza geliyor insan..
İnan bana kilo vermek değil de korumak daha zor geliyor. Her şeyi aynı anda kesebiliyorum, öyle olunca tabi kilo veriyorum ama istediğim kiloya inip biraz yemeye başlayınca ucunu kaçırıyorum. Onu dengeleme konusunda sıkıntım var ama bu sefer başaracağım inşallah.Yine dikkat Edip biraz kalori arttırımı yaparım.karbonhidrat ve şeker ve meyve sınırlı.ptotein sebze ağırlıklı olur bazı günler kacirirsam mutlaka telafi için 2 gün dikkat ederim diye düşünüyorum ins.uygulayacagim kilo vermek çok zor.
Aynı durum bende de var ben şunu farkettim sabah kahvaltısını protein ve yeşillik yapıp Karatay tarzı olabilir yaparsam gün içinde hamur işi şeker ihiyaci hissetmiyorum ama sabah sunumda yiyin bununda dersem akşama kadar açlık hissi içinde sürekli birşeyler yemek istiyorum.buda sonra halsizlik spora karşı isteksizlik ve pişmanlık olarak dönüyor böyle sartlayacagim ins başarabiliriz.İnan bana kilo vermek değil de korumak daha zor geliyor. Her şeyi aynı anda kesebiliyorum, öyle olunca tabi kilo veriyorum ama istediğim kiloya inip biraz yemeye başlayınca ucunu kaçırıyorum. Onu dengeleme konusunda sıkıntım var ama bu sefer başaracağım inşallah.
Aynen ya.. kötü söz soylemesen de polemikten Ban yiyosun..Bunca yıldır bu sitede takılırım . Bir manyağın yüzünüzden uyarı aldım. Polemik yapmışım . Çok şükür milli oldum :) Bir gündür giremedim ama sizleri okudum .
Sakin pes etme takiptesin ben tarafındanGünaydın kızlar.. karın agrimla beraber
67.1Allah'ım hedefime birşey kalmadı... Pes etmek yok
Gidicek sabırlı ol .Sakin pes Edip yemek yemeğe kalkma .Kilolar gidince daha mutlu oluyorsun.Benim daha 3.günüm ama tartıya çıkmaktan alamadım kendimi. 70.4 ile başladım 70.0 görünüyorum. Olsun bu da bişey benceayrıca ben yağ kas su miktarlarımı da kaydetmiştim. Hatta Excel dosyası oluşturdum. Tüm ölçülerimi aldım. Kaç cm incelmişim neyden vermişim görebileyim diye. Ya nolur gitsin kilolarımız
BEN VARIM pcolu. ama çok şükür sivilce sorunum yok yıllardır. karbonhidratı ve şekeri kesmek lazım deediğin gibiHanımlar aranızda Pko lu var mı?
Bende var,çene bölgelde sivilcelenme yapıyor zaman zaman, hiçbir şeyin de faydası olmuyor buna. Bir dönem yabancı kaynaklardan araştırmıştım, Pko tarzı beslenenerek düzene girebilir diyordu. Yani şekeri ve hamurişini keserek. Yaklaşık 2 aydır azalttım ben de, bir aya yakındır da nerdeyse kestim.
Ondan mı bilmiyorum ama şu an sivilce sorunum yok gibi çok şükür. İnşallah çıkmaz bir daha çok uğraştım bu konuyla.
Deneyimi olan var mı acaba?
.......................... | 15/03 | 22/03 | 29/03 | 05/04 | 12/04 | 19/04 | |||
sudem | 68,3 | 67,9 | 68,3 | 69,5 | 66,9 | ||||
nu.ayse | 72,8 | 72,1 | 71,0 | ? | ? | ||||
psikolojk. | 69,3 | 68,8 | 68,7 | 68,3 | 67,1 | ||||
özlemk. | ? | 64,9 | ? | ? | ? | ||||
esra | ? | ? | ? | 62,4 | 62,1 | ||||
sezen | 66,5 | 65,7 | 65,5 | 65,5 | ? | ||||
mirac | 64,0 | 65,2 | 64,5 | 64,5 | 63,5 | ||||
ferhunde | ? | ? | 70,6 | 69,6 | 68,4 | ||||
oooya | ? | 58,6 | ? | ? | ? |
yenilk | 56,4 | 55,5 | 54,5 | 54,0 | 54,9 | .... | |||
tgcerv. | ? | 74,3 | ? | ? | ? | ||||
mercen | ? | ? | ? | ? | 70,0 | ||||
başka varsa katılan ekleyelim
.......................... 15/03 22/03 29/03 05/04 12/04 19/04 sudem 68,3 67,9 68,3 69,5 66,9 nu.ayse 72,8 72,1 71,0 ? ? psikolojk. 69,3 68,8 68,7 68,3 67,1 özlemk. ? 64,9 ? ? ? esra ? ? ? 62,4 62,1 sezen 66,5 65,7 65,5 65,5 ? mirac 64,0 65,2 64,5 64,5 63,5 ferhunde ? ? 70,6 69,6 68,4 oooya ? 58,6 ? ? ?
yenilk 56,4 55,5 54,5 54,0 54,9 .... tgcerv. ? 74,3 ? ? ? mercen ? ? ? ? 70,0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?