Sadece zayiflayalim

Günaydın kızlar geçen cuma 69.5 idim .Bu sabah 68.7 yim.Hadi bakalım inşallah ilk hhedefimiz 66 ya az kaldı diyelim.
İns ulasirsin hedefe ben de korumaya geçmek üzereyim. Sabah 55.6 geldim şükür. maşallah diyelim 55 e yavaş düşüp koruma yaparım diye düşünüyorum.ins.ama insan 53 u de görmek istemiyorum değilim.

Hanımlar aranızda Pko lu var mı?
Bende var,çene bölgelde sivilcelenme yapıyor zaman zaman, hiçbir şeyin de faydası olmuyor buna. Bir dönem yabancı kaynaklardan araştırmıştım, Pko tarzı beslenenerek düzene girebilir diyordu. Yani şekeri ve hamurişini keserek. Yaklaşık 2 aydır azalttım ben de, bir aya yakındır da nerdeyse kestim.
Ondan mı bilmiyorum ama şu an sivilce sorunum yok gibi çok şükür. İnşallah çıkmaz bir daha çok uğraştım bu konuyla.
Deneyimi olan var mı acaba?

Geçmiş olsun canım inşallah geçer.

İnan bana kilo vermek değil de korumak daha zor geliyor. Her şeyi aynı anda kesebiliyorum, öyle olunca tabi kilo veriyorum ama istediğim kiloya inip biraz yemeye başlayınca ucunu kaçırıyorum. Onu dengeleme konusunda sıkıntım var ama bu sefer başaracağım inşallah.

Aynı durum bende de var ben şunu farkettim sabah kahvaltısını protein ve yeşillik yapıp Karatay tarzı olabilir yaparsam gün içinde hamur işi şeker ihiyaci hissetmiyorum ama sabah sunumda yiyin bununda dersem akşama kadar açlık hissi içinde sürekli birşeyler yemek istiyorum.buda sonra halsizlik spora karşı isteksizlik ve pişmanlık olarak dönüyor böyle sartlayacagim ins başarabiliriz.

Bunca yıldır bu sitede takılırım . Bir manyağın yüzünüzden uyarı aldım. Polemik yapmışım . Çok şükür milli oldum :) Bir gündür giremedim ama sizleri okudum .
Aynen ya.. kötü söz soylemesen de polemikten Ban yiyosun..
Konuyu okudum , bazılarının sırf konuşmak için fikirleri var.. saçma şeyler tabii..

Gidicek sabırlı ol .Sakin pes Edip yemek yemeğe kalkma .Kilolar gidince daha mutlu oluyorsun.

BEN VARIM pcolu. ama çok şükür sivilce sorunum yok yıllardır. karbonhidratı ve şekeri kesmek lazım deediğin gibi

Kızlar zor bir gün olucak bugün benim için bakalım nasıl atlaticam.Aksam yemeğe davetliyiz.Ben sabah sadece yoğurt kurumu ,azıcık çekirdek ve şekersiz neskafe ikisi bir arada içtim .Akşam yemeğine kadar bir elma yerim.Tatli kesinlikle olmuycak insalllah.Bugunu de atlatirsam gerisi gelir Allah'ın izniyle

.......................... 15/03 22/0329/03 05/0412/04 19/04
sudem68,367,968,369,566,9
nu.ayse72,872,171,0??
psikolojk.69,368,868,768,367,1
özlemk.?64,9???
esra???62,462,1
sezen66,565,765,565,5?
mirac64,065,264,564,563,5
ferhunde??70,669,668,4
oooya?58,6???
yenilk56,455,554,554,054,9....
tgcerv.?74,3???
mercen????70,0

başka varsa katılan ekleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…