Ben battaniye altında tv seyrediyorum . Kolumu kaldıracak Halim yok. Hava feci ydi burda . Korkunç bir dolu yağdı . Havaya uyum sağlıyorum . Ihlamurum da var .ne yapıyorsunuz kızlar..
Eşim geliyormuş buraya. Ona hazırlık yapıyorum. Karnıyarık pilav cacık yaptım tatlı da. ne kadarını yerim artık bilmiyorum. Bu hafta zor geçecekne yapıyorsunuz kızlar..
Zaten bizi bu hallere düşüren paketli gıdalar değil miEvet 1800 çok iyi bir kalori aslında , günlük 3 öğün yemek 1000kalori bile yapmıyor nerdeyse.
Ama hadi öğlen kahvesinde bir eti karam yiyeyim, akşam çayına bir tepsi browni yapayım diye kontrolden çıktıkça Allah bilir kaç kalori alıyorum ki kilo almayı başarabiliyorum.
Paketli gıdaların kalorisi çok yüksek ve malesef ben de tüketiyorum çay kahve derken
Afiyet olsun..Ben battaniye altında tv seyrediyorum . Kolumu kaldıracak Halim yok. Hava feci ydi burda . Korkunç bir dolu yağdı . Havaya uyum sağlıyorum . Ihlamurum da var .
Afiyet olsun..Eşim geliyormuş buraya. Ona hazırlık yapıyorum. Karnıyarık pilav cacık yaptım tatlı da. ne kadarını yerim artık bilmiyorum. Bu hafta zor geçecek
Vericez vericez inanıyorum..Bu akşam ki yemeğinde atlattım.Ekmeksiz bulgur pilavı baya yedim ama tavuklu üzeri güzeldi.Annem pirinç yapmıştı ama ben diyetteyim diye bulgurda yapmış.Yaninda etli kuru fasulye,salata ve turşu.Bugun toplam kalorim 1400 calori.Yarin eşim gidiyor . Üzülüyorum.Cok şükür 3 ayımiz kaldı.Bende üç aya kadar inşallah 5 kilo daha veririm.
Ohh afiyet olsunSelam kızlar.
Evde yoğun bir temizlik temposu var diyet miyet hak getire. Yorgunluktan kolumu oynatacak halim kalmadı herkesle beraber ne bulduysam onu yedim ben de buna kıymalı pide de dahil
Kahkaha attım . 6 yıldır 3 kilo . Ya 30 kilo vermek zorunda olsaydın . İstersen bir ayda verirsinBenden bi cacık olmaz insan 6 yıldır 3 kiloyu veremez mi ya
Kendimden bıktım iki ileri bir geri
Hep böyleyim az zayıfladım mı kendime acıyıp hemen yiyip o kiloyu geri alıyorum yıllardır böyle
Allah kavuştursun canım.bende regli oldum dün biraz tatlı yedim uzun zaman sonra yediğim için mide bağırsak bozuldu.birde ben tatlı hamur işi yediğim de uykum geliyor dün 7 de yattım çocuklar ayakta sonra onlarda yatmışlar kafamı kaldiramadim.simdi uyandım şekerim Yok ama böyle olan varmı aranızda.Bu akşam ki yemeğinde atlattım.Ekmeksiz bulgur pilavı baya yedim ama tavuklu üzeri güzeldi.Annem pirinç yapmıştı ama ben diyetteyim diye bulgurda yapmış.Yaninda etli kuru fasulye,salata ve turşu.Bugun toplam kalorim 1400 calori.Yarin eşim gidiyor . Üzülüyorum.Cok şükür 3 ayımiz kaldı.Bende üç aya kadar inşallah 5 kilo daha veririm.
Maşallah canım ben regli oldum yerimden kalkamıyorum.30dk Leslie. 20dk zumba yaptim.
İçimde hala yapacak istek var ama bacaklarımi kaldıracak halim kalmadı
Hep birlikte çok yedik galiba.Ben bugün çok yedim tabii ki pişmanım
Benim de az kaldı...Maşallah canım ben regli oldum yerimden kalkamıyorum.
Sağol canimA
Allah kavuştursun canım.bende regli oldum dün biraz tatlı yedim uzun zaman sonra yediğim için mide bağırsak bozuldu.birde ben tatlı hamur işi yediğim de uykum geliyor dün 7 de yattım çocuklar ayakta sonra onlarda yatmışlar kafamı kaldiramadim.simdi uyandım şekerim Yok ama böyle olan varmı aranızda.
Benim de az kaldı...
Sismeden ne kadar gram giderse o kadar iyidir.
Seni anlıyorum canım benim de eşim şehir dışında çalışıyor zor ama elden bir şey gelmiyor.sen şimdi daha çok mutsuzum diye yemek yeme birde onun pişmangi eklenmesin üstüneSu ayrılık ne zor bir şey.Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın.Az önce önce eşimi yolcu ettim.Hayirlisi ile dönmesini nasip etsin rabbim inşallah.Bizde sabah güzel bir kahvaltı yaptık.Sabah pide,simit bal zeytin derken 800 kalori aldım Yarın sabaha kadar canım bir şey istemez artık.Birde bugün biraz boşluğa düştüm eşim gidince.Ev bomboş oldu.Aglayamiyorumda oğluma belli etmemek için .Neyse biticek bu hasret az kaldı inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?