Ya sorma ikide bir tartılınca moralim bozuluyor benim. Az bişey fazla ye hop 400-500 g fazla çıkıyorum diye tartılmak istemiyorum.Ben bu sabah 69.2 geldim.Ac ve çıplak olarak.Yediklerime dikkat ediyorum oysa ki sanırım regliye yaklaşıyorum diye böyle bir 700 gram fazla çıktım.
Aynen ya bende tartılmak istemiyorum.Ozellikle bu regliye yaklaşırken ama dayanamıyorum işte.Ufff bir düşmedik istediğimiz kilolara.Ac kalıyoruz olmuyor yiyoruz olmuyor.Cok yavaş gidiyor.Bazilari haftada 2,3 kilo nasıl veriyor anlamış değilim .Ben 500 gram verince seviniyorum.Yavas yavaş da olsa sabır edicez artık.Ya sorma ikide bir tartılınca moralim bozuluyor benim. Az bişey fazla ye hop 400-500 g fazla çıkıyorum diye tartılmak istemiyorum.
Onu bende tespit ettim . Özellikle dışarda içtiğim kahvelerden dolayı yavaşlıyor . Light sütten filtre kahve içiyorum . Süt fazla geliyor sanırım dışarda . Üç kez kahve içiyorum . Evde uyanınca bir yudum sütlü neskafe , öğlen Türk kahvesi dışarda da genelde sütlü filtre . Ama onuda içmesem yürüyüş yapamam .Sabahtan beri 754 kalori aldım.Normalde almam gereken kalori 1800 .Ben yaklaşık 900 ile 1000 kalori açık bırakıyorum.Haftada bir kilo vermem gerek ama bu hafta 800 gram verebilmisim.Belki içtiğim kahveleri azaltmak gerek .
Bende ikisi bir arada çok seviyorum.İcmedigim zaman sanki kendimde değilim.Diger sade şekersiz de çok sert geliyor. Bir kahvemiz var ondanda mı olalım yani.800 gram gitsin ne yapım .Onu bende tespit ettim . Özellikle dışarda içtiğim kahvelerden dolayı yavaşlıyor . Light sütten filtre kahve içiyorum . Süt fazla geliyor sanırım dışarda . Üç kez kahve içiyorum . Evde uyanınca bir yudum sütlü neskafe , öğlen Türk kahvesi dışarda da genelde sütlü filtre . Ama onuda içmesem yürüyüş yapamam .
Bende ikisi bir arada çok seviyorum.İcmedigim zaman sanki kendimde değilim.Diger sade şekersiz de çok sert geliyor. Bir kahvemiz var ondanda mı olalım yani.800 gram gitsin ne yapım .
Bende vazgeçmeyi düşünmüyorum .Bende ikisi bir arada çok seviyorum.İcmedigim zaman sanki kendimde değilim.Diger sade şekersiz de çok sert geliyor. Bir kahvemiz var ondanda mı olalım yani.800 gram gitsin ne yapım .
Arkadaşlar hazır Nescafe ler yağlı diye biliyorum.Bende vazgeçmeyi düşünmüyorum .
Çok çok geçmiş olsun. Tez zamanda sağlığına kavuşman dileğiyleKizlar aranizda yeniyim bazi saglik nedenlerinden hastanelerdeyim bu ara yazamadim oyuzden.Benim kilom 70.5 su an hedefim 60 insallah.
Sabah kahvaltim serbest ekmrk az sadece
aksam atistirmaliklarni kesmeye calisiyorm aksam yemegini az ve erken yiyorm indallah bu srkilde vrricem kilolari birde bol su yesil cayy
Güzel bir gün geçirmiş son canım sıkılaştırıcı hangi ürünü alacaksın bende almayı düşünüyorum.Sabah 1 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar beyaz peynir yarım dilim kepekli ekmek yedim. 45 dakika yürüyüş sonrası evde fitwell uygulamasından 20 dakikalık egzersiz yaptım. Öğlen çok az kahvaltılık atıştırdım bolca yeşillik ve salatalık yedim. Ara öğünde şekersiz Türk kahvesi ve 1 saat sonra da kefir içtim. Akşama ne yiyecem hala karar vermedim
Ayrıca duş alırken bacak ve basenlerime sert kese yapıp sonrasında bebek yağı ile masaj yapıyorum. Aslında sıkılaştırıcı yağ alacaktım haftasonu unuttumşimdilik bunla devam ediyorum. 1 2 güne onu da alırım
Geçmiş olsun önemli bir şey yoktur inşallah.Kizlar aranizda yeniyim bazi saglik nedenlerinden hastanelerdeyim bu ara yazamadim oyuzden.Benim kilom 70.5 su an hedefim 60 insallah.
Sabah kahvaltim serbest ekmrk az sadece
aksam atistirmaliklarni kesmeye calisiyorm aksam yemegini az ve erken yiyorm indallah bu srkilde vrricem kilolari birde bol su yesil cayy
Evet öyle . Çünkü süttozu katıyolar . O da sırf yağ. Ben ondan içmiyorum . Normal süt katıyorumArkadaşlar hazır Nescafe ler yağlı diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?