Sadece zayiflayalim

Hadi kızlar bu cumaya kadar arabalara gaz verelim.Hareketlenelim,yediklerimizi ictiklerimizi yarın unutalim.Bu hafta başarı haftamiz olsun.
Ben anca yemek yedim, 1kasik pilav, bir küçük patatesli tavuk küçücük ama.. yanına yoğurt, salata . İki tane minnacık sigara böreği..
O kadar az yedim ki. Normalde olsa siserdim.. şuan rahatım.. o kadar yürüdüm ki.. bugün sadece eve gidince mekik çekerim..
Şimdi Çay içicem sadece. .gidecek ya inanıyorum..

Bende tam bunu düşünüyorum.. kilolu hamile kalmak istemiyorum..

Bende cumaya kadar sebze diyeti yapmayı düşünüyorum.Yarin karnabahar hasliycam sadece yoğurtla yiycem.O bitince patlıcan,ıspanak,pırasa,mantar diye gidicem.Bir sürü sebze aldım
Ben pazardan bir kilo ıspanak almıştım . İki sefer kavurdum yumurtalı . İkisinde akşam eve zor yetiştim . Bağırsaklarımı çok feci çalıştırdı . Diğer sebzelerde öyle olmuyor .

Bende tam bunu düşünüyorum.. kilolu hamile kalmak istemiyorum..
Ben evliyken bir kere hamile kalmıştım . Tamda Çok kilo aldığım bir dönemdi . 79 falandım .Zaten bir sürü sıkıntım vardı . Kiloda çok rahatsız ediyordu . Doktora gittim doktor demiştiki hamileykenden kilo verebilirsin . O nasıl oluyorsa. Ben şu normal halimle az yiyorum dağ tepe geziyorum zar zor gram veriyorum . Kadın bana zayıfla zaten şişmansın bide hamilesin iyce şişeceksin demeye getirdi herhalde

Ayy hamile kalsam da şişman olsam keşke ben de

Ayy hamile kalsam da şişman olsam keşke ben de
Vakti saati gelmemiştir , o yüzden olmamıştır . Üzülme . Allah’ın vermediğinde de vardır bir hayır . Ozaman düşük yaptım bende . Çok üzülmüştüm . Ama şimdi iyki olmamış diye şükrediyorum .

Az önce saat 9 gibi yoğurt kurumu yedim.Biraz öncede salatalık.Artik uyuyamam kadar kahve ,su içerim.Hamileyken de abur cubur,hamur,hamurlu tatlılardan uzak durmayı düşünüyorum açıkçası

Az önce saat 9 gibi yoğurt kurumu yedim.Biraz öncede salatalık.Artik uyuyamam kadar kahve ,su içerim.Hamileyken de abur cubur,hamur,hamurlu tatlılardan uzak durmayı düşünüyorum açıkçası
Yarın dikkat günüm olacak.. aslında abartmadim ama geç saatte olunca olmadı.. midem rahat şiş değil ama karnım acayip gaz yaptı ve şiş.. şuan tartı da 68.9gordum.. eee şişe ve tuvalete çıkmayınca böyle oluyor

Benimde Reglime 1 hafta var.Hic spor yapicak keyfim yok .Diyete devam bakalım reglim bitene kadar spor yapmiycam kaç kilo vericez .Şimdi biraz simidim var dünden peynir ile onu yerim.Aslinda canım istemiyor ama atılmasını istemiyorum .

Hayırlı sabahlar herkese. Eşim durmadan yiyor sağolsun. Ben direnmeye çalışıyorum ve az da yiyorum fakat dün bir dilim pastaya yenik düştüm. Onu akşam yemeği yerine saydım. Cumaya vermiş çıkmam da o kesin ama İnşallah kilo almamış çıkarım

Az önce 182 kalorilik kepekli çekirdekli simit yedim.Yaninda zeytin,biber biraz salatalık,bir dilim sucuk,ve şekersiz Nescafe,300 kalori falan yapıyor.Geceden ıspanak doğrayıp suya koydum .Öğlende ıspanak ve yoğurt yiycem.

günaydın herkese kızlar alınan karbonhidratlar yağ yakımını zorlaştırıp sürekli yeme isteği uyandırıyor bilginiz olsun karbonhidrata az kalori olsada dikkat etmenizi ve öğle öğününde yemenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…