Sadece zayiflayalim

Herkese günaydın kızlar.Sabah tartildim.68.7 geldim .Yani cumadan bu yana 200 Gr fazla görünüyor.Aslinda daha azdır kilom çünkü regli siskinligimde var.Ama ben tartı ne derse ona inanıyorum .Artık kahvemi sade içmeye,kuruyemişleri çok az günde 5 tanrıyı gecmiycek şekilde yemeye başladım.Dolabta bir sürü sebze var .Onları tamamen bitirip.Sonra protein beslenicem .Sabah yoğurt kurumu yedim,bir limonlu yeşil çay içtim öğlene kadar sıvı tüketip,öğlende ıspanak ve cacık yiycem .İnşallah iki haftaya 66 rakamını görmeyi hedefliyorum.Reglimden sonra.

inş canım bu regli şişliği regli bitincemı iniyor bende 3 gündeyim eksi görmek istiyorum

Kızlar günaydın herkese
Sabah cevizimi yedim suyumu içtim yarım saat sonra çeyrek tam buğdaylı tost yedim portakal suyumu içtim. 1 saat sonrasında da yürüyüş yaptım tam 1 saat yürüyüşten önce de sade Türk kahvesi içtim yap yakımını arttırsın diye. duşumu aldım şimdi oturdum. Ay yorulmuşum

Ben sabah türk kahvemi ardından limonlu yeşil çayımı içtim.Daha sonra yoğurt kurumu ve ardından bir elma yedim.Simdi öğle yemeğine kadar sıvı tüketiyorum.Sade neskafe,su gibi bu hafta regliye yaklaşan bile cuma günü inşallah 68.5 in altını görmek istiyorum.

Biraz önce hem öğlen hemde akşam yemeğini yedim.Dunden kalan iki tane küçük taze patlıcan dolması,yumurtalı ıspanak bir tabak ve bir kase cacık yedim.Ekmek hiç tuketmedim. Sabahtan beri 800 kalori aldım.Yatana kadar yoğurt meyve derken 1000 kalori olur.

Çok geçmiş olsun canim

Selam kızlar,
Birkaç gündür yazamadım yoğundum bir hayli.
Üstüne çocukların ikisi de hastalandı.
Tabi bu arada benim yemediğim şey kalmadı.
Dün sabahki kilom 61.7 ydi zil takıp oynayacaktım nerdeyse, bugün 62.3.
Hayır anlamıyorum bir haftada 200 gr veremezken bir günde 500gr nasıl alınıyor

geçmiş olsun canım zayıflamak çok zor kilo almak kolay hiç adaletli değil.

Saat 7 veya 8 gibide yoğurt kurumu yerim.Bugun de böyle kapanır artık.Ama yediklerim açıkçası beni hiç tok tutmuyor.Hep sıvı turu olsun valla dayanicam Ramazan'a kadar en az 65 kilo olmak istiyorum.Ramazan da yine beslenmeme çok dikkat etmeyi hamurdan tatlıdan uzak durmayı en azından kilo veremeyen bile kilo almamak için elimden geleni yapicam.Bu kilolar beni cokkk kızdırmaya basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…