- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Ohh mis gibi artık huzurla uyuyabilirsin canım
inş canım bu regli şişliği regli bitincemı iniyor bende 3 gündeyim eksi görmek istiyorumHerkese günaydın kızlar.Sabah tartildim.68.7 geldim .Yani cumadan bu yana 200 Gr fazla görünüyor.Aslinda daha azdır kilom çünkü regli siskinligimde var.Ama ben tartı ne derse ona inanıyorum .Artık kahvemi sade içmeye,kuruyemişleri çok az günde 5 tanrıyı gecmiycek şekilde yemeye başladım.Dolabta bir sürü sebze var .Onları tamamen bitirip.Sonra protein beslenicem .Sabah yoğurt kurumu yedim,bir limonlu yeşil çay içtim öğlene kadar sıvı tüketip,öğlende ıspanak ve cacık yiycem .İnşallah iki haftaya 66 rakamını görmeyi hedefliyorum.Reglimden sonra.
Evet bitince gidiyor.Regli olmadan bir hafta önce başlıyor.Reglinin ikinci gününden itibaren gidiyormuş İnternette öyle yazıyor.inş canım bu regli şişliği regli bitincemı iniyor bende 3 gündeyim eksi görmek istiyorum
Hoşgeldin başarılar.Ama hedefin çok az geldi bana mesela 55 iyidir. Başarılar diliyorumslm kızlar ben 65.0 kiloyum yarın protein diyetine başlıyorum boyum 158 hedef kilo 44 42 falan
Çok geçmiş olsun canimKizlar aranizda yeniyim bazi saglik nedenlerinden hastanelerdeyim bu ara yazamadim oyuzden.Benim kilom 70.5 su an hedefim 60 insallah.
Sabah kahvaltim serbest ekmrk az sadece
aksam atistirmaliklarni kesmeye calisiyorm aksam yemegini az ve erken yiyorm indallah bu srkilde vrricem kilolari birde bol su yesil cayy
tesekkürler canımEvet bitince gidiyor.Regli olmadan bir hafta önce başlıyor.Reglinin ikinci gününden itibaren gidiyormuş İnternette öyle yazıyor.
geçmiş olsun canım zayıflamak çok zor kilo almak kolay hiç adaletli değil.Selam kızlar,
Birkaç gündür yazamadım yoğundum bir hayli
Üstüne çocukların ikisi de hastalandı.
Tabi bu arada benim yemediğim şey kalmadı.
Dün sabahki kilom 61.7 ydi zil takıp oynayacaktım nerdeyse, bugün 62.3.
Hayır anlamıyorum bir haftada 200 gr veremezken bir günde 500gr nasıl alınıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?