Sadece zayiflayalim

Güzel bir gün geçirmiş son canım sıkılaştırıcı hangi ürünü alacaksın bende almayı düşünüyorum.
İyi bir gündü evet canım ben niveanın sıkılaştırıcı vücut yağını alcam. Kullananlar genel anlamda memnun. Daha önce bio oil kullandım ondan da memnun kaldım çatlaklar için iyiydi tenim sıkı duruyordu. Tabi o zamanlar reformer da yapıyordum çok daha iyiydim. Şimdi sadece denemek için bunu alcam baktım işe yaramıyor hemn başka bir arayışa geçicem.
Ben diyete başlarken ölçülerimi de almıştım bakalım ne kadar fark ettirecek

Benimde çok çatlak var geçiyor mu bio oil kullansam.

Çatlaklar gidiyor mu ?Ay benim en büyük sorunum uzaktan bir şey yok ama yakından var

Benimde çok çatlak var geçiyor mu bio oil kullansam.
Çatlaklar gidiyor mu ?Ay benim en büyük sorunum uzaktan bir şey yok ama yakından var
Benim çatlaklarım apaçık görünen türdendi valla. Hele bir de yazın bronzlaşınca çok kötü duruyordu. Bir şişe bio oilden sonra baya azaldı ama tamamen geçmedi. En azından yazın plajda mutluydum. Ah ah tabi geçen yaz 61dim şimdiki gibi 70 değildim
Şu niveayı alayım kullanmaya başladıktan sonra bilgi veririm kızlar size.
Bu arada yemek yapmaya üşendim sade makarna ve 1 kase yoğurt yedim. Ve kapandı bugün.

100 g beşamel sos 127 kalori. Eğer gündüz çok kalori almadıysan bence zararı olmaz canım ☺
Yani yemeğin içeriği et , kabak ve havuctan ibaret.
Sabah kahvaltı yaptım ara öğün elma. Hiç birşey yememistim..
Doya doya yemedim zaten kizima yedirirken onun tabağından yedim..

Aynen benimde spor keyfim yok .Reglim yaklaşıyor sanırım benim ondan normalde aktif birisiyim ama durmadan uzanıyorum.Ne çabuk geliyor bu regli ya
Yaptimmm yapmicam dedim ama yaptım..
30dk Leslie, 10dk zumba, bide kolbastı oynadım.. resmen gobegim gaz dolu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…