Bence süper gidiyorsun.Ben şimdi tartildim 69.8 idim .Maalesef 70.5 geldim sanırım reglime az kaldı diye .Spor yapıyorum akşam yemiyorum ama sonuç buKızlar malum bugün haftalık tartı günü yani kimse başka bi gün olsun demediği için ben bugün tartıldım. 67idim iki hafta önce şu an 64.5 um. Hedef de 60. İyi gidiyorum sanki
Hoşgeldin canım inşallah hep beraber ulaşırız hedeflerimizeMerhaba hanımlar, bende 70 le başladım 40 günde 5 kilo verdim 65 im. Hedefim 55 olmak mayısa kadar .
Ondandır. Başlayınca atarsın ödemini şişkinliğini gider. Yoksa vermemiş olman mümkün değil. İyi veriyodun çünküBence süper gidiyorsun.Ben şimdi tartildim 69.8 idim .Maalesef 70.5 geldim sanırım reglime az kaldı diye .Spor yapıyorum akşam yemiyorum ama sonuç bu
İnşallah canım ya valla morelim bozuldu birden .Ondandır. Başlayınca atarsın ödemini şişkinliğini gider. Yoksa vermemiş olman mümkün değil. İyi veriyodun çünkü
İnşallah canım ya valla morelim bozuldu birden .
Sana katılıyorum valla çok haklısın giysilerim çok iyi oluyor ama tartıda sorun olunca üzüyor beni bakalım şu regli gelip gitsin gerçek kilom çıkar piyasayaHiç bozma canım moralini,sen elinden geldiğince dikkat ettin,belkide yağdan kaybedip kastan kazandın ve sonuç aynı gözüküyordur.Aslında en doğru sonuç mezurayla ölçülmek,tartı psikolojiyi bozuyor bu tip durumlarda
Harikasın bende rahatım öyle sitrese gerek yok.Kiloya gelince bu hafta dikkat edelim .Salmayalım kendimizi .Ayrıca kilo almamakta güzel .Günaydın kızlar
Ben geçen hafta 73tüm, bu hafta yine aynı çıktım.Dün akşamın etkileri fena çarptı beni
Önümüzdeki iki gün tam anlamıyla dikkat edip 72yi görmem lazım.
Daha kahvaltı yapmadım canım bisey istemiyor,sadece kahvemi içtim,boş boş oturuyorum öyle.Bi dolu isim var ev toplanacak,bebek hayırlaması için hediye alınacak,kuaföre gidilecek,evin eksikleri var onlar alınacak.Ama bende bi rahatlık görmeyin
Öyle diyolar evet. Ben diyetisyene gittim kadın bana sen kilo veremezsin dedi resmen hevesim kırıldı. Dedi ki çok vermişsin artık veremezsin çok kilolu olsaydın verirdin dedi. Artık vücut alışıyo mu ne oluyosa bilmiyorum da öyle demese iyiydiSelam hanımlar bugün spora erken gittim 10-11 arası spordan geldim tartıldım 55.6 geldim yarım kilo daha gitmiş bir süre sonra daha da zor gidiyor bu kilolar
Selam hanımlar bugün spora erken gittim 10-11 arası spordan geldim tartıldım 55.6 geldim yarım kilo daha gitmiş bir süre sonra daha da zor gidiyor bu kilolar[/QUOT
Olsun kilo almaktan iyidir.Ayrica spor yapıyoruz bu çok iyi zayıflayincada kilo vermek zorlaşıyor.
Ben bunu çok iyi gördüm canım hakikaten öyle 49 günde 6 kilo veren ben 15 gündür anca yarım kilo verdimÖyle diyolar evet. Ben diyetisyene gittim kadın bana sen kilo veremezsin dedi resmen hevesim kırıldı. Dedi ki çok vermişsin artık veremezsin çok kilolu olsaydın verirdin dedi. Artık vücut alışıyo mu ne oluyosa bilmiyorum da öyle demese iyiydi
Sizden duyunca baktım netten . Ünlüler de kullanmış tavsiye etmiş . Zararlı birşeye benzemiyor . İçinde yeşil çay varmış . Yinede normal yeşil çayı tercih ederim . Deneyin bakalım memnun kalırsanız belki bizde deneriz .Buda bitki çayı cin yada japonya bildiğim kadari yeri matcha tozu yada bilmiyorum aldım valla deniycem .
İçmedigim bir maça çayı kalmıştı onuda icicem bakalım ne olucak bu gidişle limon suyu,yok ,lahana çorbası,yok sirkeli su ,yeşil çay ,kayısı form çayı Goji bery üzümü ve çayı ama yanlı Goji bery de iyi kilo vermiştim 79 kilodan düştüm valla düzenli kullandım dikkat ettim güzel kilo verdim sonra durdu işte bide maça tozunu çayımı artık birde onu deniycem sizi bilgilendiririm mutlakaSizden duyunca baktım netten . Ünlüler de kullanmış tavsiye etmiş . Zararlı birşeye benzemiyor . İçinde yeşil çay varmış . Yinede normal yeşil çayı tercih ederim . Deneyin bakalım memnun kalırsanız belki bizde deneriz .
Bende öyle kolay kolay bir şey kullanmam iyice araştırır öyle alırım .Hem bitki diye aldım .Yeşil çaydan on kat daha fazla yaktiriyormus valla su kargom bir gelseydi Bugün camdan kargoya sesleniyorum bana kargo varmı diye o derece meraktayim yaniSizden duyunca baktım netten . Ünlüler de kullanmış tavsiye etmiş . Zararlı birşeye benzemiyor . İçinde yeşil çay varmış . Yinede normal yeşil çayı tercih ederim . Deneyin bakalım memnun kalırsanız belki bizde deneriz .
Bende öyle kolay kolay bir şey kullanmam iyice araştırır öyle alırım .Hem bitki diye aldım .Yeşil çaydan on kat daha fazla yaktiriyormus valla su kargom bir gelseydi Bugün camdan kargoya sesleniyorum bana kargo varmı diye o derece meraktayim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?