Sadece zayiflayalim

Kızlar malum bugün haftalık tartı günü yani kimse başka bi gün olsun demediği için ben bugün tartıldım. 67idim iki hafta önce şu an 64.5 um. Hedef de 60. İyi gidiyorum sanki
Bence süper gidiyorsun.Ben şimdi tartildim 69.8 idim .Maalesef 70.5 geldim sanırım reglime az kaldı diye .Spor yapıyorum akşam yemiyorum ama sonuç bu

Bence süper gidiyorsun.Ben şimdi tartildim 69.8 idim .Maalesef 70.5 geldim sanırım reglime az kaldı diye .Spor yapıyorum akşam yemiyorum ama sonuç bu
Ondandır. Başlayınca atarsın ödemini şişkinliğini gider. Yoksa vermemiş olman mümkün değil. İyi veriyodun çünkü

Günaydın kızlar
Ben geçen hafta 73tüm, bu hafta yine aynı çıktım.Dün akşamın etkileri fena çarptı beni
Önümüzdeki iki gün tam anlamıyla dikkat edip 72yi görmem lazım.
Daha kahvaltı yapmadım canım bisey istemiyor,sadece kahvemi içtim,boş boş oturuyorum öyle.Bi dolu isim var ev toplanacak,bebek hayırlaması için hediye alınacak,kuaföre gidilecek,evin eksikleri var onlar alınacak.Ama bende bi rahatlık görmeyin

İnşallah canım ya valla morelim bozuldu birden .

Hiç bozma canım moralini,sen elinden geldiğince dikkat ettin,belkide yağdan kaybedip kastan kazandın ve sonuç aynı gözüküyordur.Aslında en doğru sonuç mezurayla ölçülmek,tartı psikolojiyi bozuyor bu tip durumlarda

Sana katılıyorum valla çok haklısın giysilerim çok iyi oluyor ama tartıda sorun olunca üzüyor beni bakalım şu regli gelip gitsin gerçek kilom çıkar piyasaya

Kızlar ben hafta içi pek kahvaltı yapamıyorum .Oğlum da oyle erken uyanmiyor.Ekmek arası atistirip bende bazen muz veriyorum yiyip öyle okula gidiyor.Yani anliycaginiz bir tek hafta sonu öğlen yemeği kahvaltı oluyor bizde Bende hafta sonları güzel bir kahvaltı yapıyorum.Bugun ne yedim iki yumurta omlet ,üç zeytin,iki dilim tam bugday ekmek,bir yemek kaşığı kayısı reçeli,bir tatlı kaşığı tahin pekmez,peynir yedim .

Harikasın bende rahatım öyle sitrese gerek yok.Kiloya gelince bu hafta dikkat edelim .Salmayalım kendimizi .Ayrıca kilo almamakta güzel .

Selam hanımlar bugün spora erken gittim 10-11 arası spordan geldim tartıldım 55.6 geldim yarım kilo daha gitmiş bir süre sonra daha da zor gidiyor bu kilolar

Selam hanımlar bugün spora erken gittim 10-11 arası spordan geldim tartıldım 55.6 geldim yarım kilo daha gitmiş bir süre sonra daha da zor gidiyor bu kilolar
Öyle diyolar evet. Ben diyetisyene gittim kadın bana sen kilo veremezsin dedi resmen hevesim kırıldı. Dedi ki çok vermişsin artık veremezsin çok kilolu olsaydın verirdin dedi. Artık vücut alışıyo mu ne oluyosa bilmiyorum da öyle demese iyiydi

Ben bunu çok iyi gördüm canım hakikaten öyle 49 günde 6 kilo veren ben 15 gündür anca yarım kilo verdim acaba vücut olması gereken kilo olarak mı algılıyor bilemedim

Kahvaltıda 2 yumurtadan peynirli omlet yaptim hindistan cevizi yagiyla harika oluyor. Yaninada domates ve biber yedim. Akşama kadar acıkmam artık zaten saat kaç oldu.

Buda bitki çayı cin yada japonya bildiğim kadari yeri matcha tozu yada bilmiyorum aldım valla deniycem .
Sizden duyunca baktım netten . Ünlüler de kullanmış tavsiye etmiş . Zararlı birşeye benzemiyor . İçinde yeşil çay varmış . Yinede normal yeşil çayı tercih ederim . Deneyin bakalım memnun kalırsanız belki bizde deneriz .

Bende yazayım bari ne yediğimi bugün . Saat 10.30 da 3 tane minik damla sakızlı kurabiye ve şekersiz neskafe içtim . 14.00 de piyaz , çiğköfte yedim biraz marullla ve çay . Şimdi dışarda latte içiyorum . Birazdan yağmurda romantik bir yürüyüşe çıkıcam. Bir saat yürürüm . Eve gidince de bir kase çorba ve sınırsız yeşil çayla günü bitiririm herhalde .

İçmedigim bir maça çayı kalmıştı onuda icicem bakalım ne olucak bu gidişle limon suyu,yok ,lahana çorbası,yok sirkeli su ,yeşil çay ,kayısı form çayı Goji bery üzümü ve çayı ama yanlı Goji bery de iyi kilo vermiştim 79 kilodan düştüm valla düzenli kullandım dikkat ettim güzel kilo verdim sonra durdu işte bide maça tozunu çayımı artık birde onu deniycem sizi bilgilendiririm mutlaka

Ben sabah kahvaltısı ustuneyim az bişey kuruyemiş yedim ay bugun temizlik yaptım çok yoruldum .Hiç aç değilim zaten 5 olmuş saat artık yemem acikirsam meyve yada yoğurt yerim .Regli zamanlarında daha çok kilo veriliyormus biraz fazla dikkat edicem yediklerimede bakalım nasıl olucak

Bende öyle kolay kolay bir şey kullanmam iyice araştırır öyle alırım .Hem bitki diye aldım .Yeşil çaydan on kat daha fazla yaktiriyormus valla su kargom bir gelseydi Bugün camdan kargoya sesleniyorum bana kargo varmı diye o derece meraktayim yani

Ben bile heyecanlandım hadi bakalım kullan neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…