Nasıl denesen acaba yiyerek kilo verdiriyormus.Ben yinede ne olur ne olmaz aynı alışkanlığına devam edeyim .Bakalım kargom gelir gelmez hemen icicem kızlar artık tadı nasıl diye düşünmüyorum kotuysede burnumu yıkayıp icicem yetti gayri bu kilolarBen bile heyecanlandım hadi bakalım kullan neler olacak
Muhtemelen içinde yediklerini hemen sindiren birşey vardır . Şu kabızlık söktüren çaylarda olan . Sinameki mi ne işte ondan . İnsallah ishal yapmaz o çay . Hiç sevmem o durumu o yüzdende hiç form çayı içmem . Gerçi kabızlık sorunum hiç yok çok şükür .Nasıl denesen acaba yiyerek kilo verdiriyormus.Ben yinede ne olur ne olmaz aynı alışkanlığına devam edeyim .Bakalım kargom gelir gelmez hemen icicem kızlar artık tadı nasıl diye düşünmüyorum kotuysede burnumu yıkayıp icicem yetti gayri bu kilolar
Artık bir hafta da belli olur diye düşünüyorum.Muhtemelen içinde yediklerini hemen sindiren birşey vardır . Şu kabızlık söktüren çaylarda olan . Sinameki mi ne işte ondan . İnsallah ishal yapmaz o çay . Hiç sevmem o durumu o yüzdende hiç form çayı içmem . Gerçi kabızlık sorunum hiç yok çok şükür .
Günaydın . Bende tartıya pil aldım ama tartılmak istemiyorum . Vucudümü tanıyorum nezamanki 60 lı rakama düştüğümü farkederim , ozaman tartılcam. 60 lı rakam dediysem 69 küsür. Şu an muhtemelen 70 ile 75 arasıyım . Bana aslında 67 -68 yetiyor . Şişman göstermiyorum ama 63 olsam daha iyi olur . Hayırlısı en son 63 ü 2006 yılında görmüştümHerkese günaydın mutlu pazarlar yine güzel bir kahvaltı yaptım iki dilim tam buğday ekmeği ve yanında salamlı bir yumurta ,üç adet zeytin ,peynirler bir tatlı kaşığı kayısı reçeli .Bu sabah tartım 70.5 ten 70.1 olarak çıktı git gellerdeyim ama ben devam ediyorum çok kararlıyım kızlar bu kiloyu vericem.
Günaydın . Bende tartıya pil aldım ama tartılmak istemiyorum . Vucudümü tanıyorum nezamanki 60 lı rakama düştüğümü farkederim , ozaman tartılcam. 60 lı rakam dediysem 69 küsür. Şu an muhtemelen 70 ile 75 arasıyım . Bana aslında 67 -68 yetiyor . Şişman göstermiyorum ama 63 olsam daha iyi olur . Hayırlısı en son 63 ü 2006 yılında görmüştümHerkese günaydın mutlu pazarlar yine güzel bir kahvaltı yaptım iki dilim tam buğday ekmeği ve yanında salamlı bir yumurta ,üç adet zeytin ,peynirler bir tatlı kaşığı kayısı reçeli .Bu sabah tartım 70.5 ten 70.1 olarak çıktı git gellerdeyim ama ben devam ediyorum çok kararlıyım kızlar bu kiloyu vericem.
Ben tartiliyorum her sabah aç karnına büyük tuvalete çıktıktan sonra ya ince kıyafetle yada çıplak tartiliyorum.Bilmiyorum alışkanlık oldu bu tartılmak işi bende şu anda gerçek kilom aslında yok gibi çünkü regli zamanları kilo değişik oluyor.Kirkma ya tartil ne olucak ki hem daha dikkat edersin.Günaydın . Bende tartıya pil aldım ama tartılmak istemiyorum . Vucudümü tanıyorum nezamanki 60 lı rakama düştüğümü farkederim , ozaman tartılcam. 60 lı rakam dediysem 69 küsür. Şu an muhtemelen 70 ile 75 arasıyım . Bana aslında 67 -68 yetiyor . Şişman göstermiyorum ama 63 olsam daha iyi olur . Hayırlısı en son 63 ü 2006 yılında görmüştüm
Kesinlikle spor bence çok yoruluyorum çünkü.Birde biraz kuruyemiş ye çok tok tutuyor benceBu sabah muzlu yulaflı süt yaptım onu içtim.Sabahtan beride ev işi yapıyorum. Bence bu spordan sayılmali
Bugün detoks tarzında sıvı besleyeceğim bütün gün .Umarım akşam olunca çok aç hissetmem kendimi
Gün içinde değişir ama o benim de öyle oluyor akşamla sabah farklı :)Off kafayı yicem ya.Dün o kadar sıvı beslendim bu sabah bi kalktım yarim kilo daha almışım. Benim bugün 72 olmam gerekirdi ama ben 73.5 kiloyum
Regl yaklaşırken şişkinliğe rağmen süper :)Kızlar günaydın reglime 3 gün var ve ben bu sabah 69.7 geldim .Çok sevindim valla
Aynen bende şaşırdım çok sevindim.Regl yaklaşırken şişkinliğe rağmen süper :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?