Sadece zayiflayalim

Off kafayı yicem ya.Dün o kadar sıvı beslendim bu sabah bi kalktım yarim kilo daha almışım. Benim bugün 72 olmam gerekirdi ama ben 73.5 kiloyum
Bence üzülme benimde öyle oldu ama düzeldi .Sakin bırakma bak birde mutlaka 5 ten sonra asla yemek yeme ben hep biraz kuruyemişler geçiriyorum akşamları .Hep aç yatıyorum sabah hiç aç kalkmiyorum.Alistim çok güzel gidiyor.Bunu dene istersen

Off kafayı yicem ya.Dün o kadar sıvı beslendim bu sabah bi kalktım yarim kilo daha almışım. Benim bugün 72 olmam gerekirdi ama ben 73.5 kiloyum
İşte öyle hergün tartılınca insan strese giriyor. Kilo almak değil o. Kalori farkediyor. Birden düşer. Ben çok yaşadım o durumları.

Kızlar çayımı gittim aldım kargoda yaptım içiyorum yok böyle bir tat hani ben acı Nescafe içen biriyim bu sahada beter limon sıktım daha iyi ama tozlarını nasıl içerim bilmiyorum. Ama içtikçe alışıyor insan bakalım bir hafta sonra sonuç ne olucak kızlar su anda 69.7 kiloyum.

Son düzenleme:
Hadi inşallah ise yarar :) ben de bir ara hayıt tohumu demleyip içmiştim o da berbattı :) ben de makarna börek kek yemeyi çok özledim ama yemeyeceğim :) bugün rekorumu kırdım bu saate kadar 1.5 litre su içtim normalde 10 günde içerdim :)

Bakalım inşallah ben fazla koymuşum bir çay kaşığı koymak gerekiyormuş ben bir buçuk tatlı kaşığı koydum ama içtim.Girucez artık ne olucak .Bugün iki dilim buğday ekmeği ile kahvaltımı yaptım az önce de çeyrek ekmek tavuk döner ve yağsız mercimek çorbası iki kase yedim .Bugünü kapattım .Zaten yediklerim en fazla 1100 kalori .

Keşke çeyrek ekmek döner yemeseydin

Şu sıralar etrafta gördüğüm matcha premium var. eski matcha'dan farklı sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben hala ısrarla tartı fobimi aşamadım . Önümüzde hafta başlıycam tartılmaya . Sabah yine altı minik damla sakızlı kurabiyemle kahvem birleşti . Öğleden sonra Tarhana çorbası yedim ve soslu makarna yedim . Akşam filtre kahve içtim . Eve gelincede yemek yerine yeşil çayla küçük üçgen pestil , Kays’ı içinde ceviz iki tanede ona benzer içi hurmalı bişey yedim . Kalorileri yüksekmi bilmiyorum ama Tuğba kuruyemiş varsa etrafınızda onlar çok güzel geliyor tatlı yerine . Yeni hobim onlar oldu .

Günaydın kızlar. Dün o kadar yorucu bir gündü ki kafamı kaşımaya fırsat bulamadım,haliyle yemek düzeninde kaçtı gitti. Bugün artık tekrardan toparlarım. Akşam eve gelip yemek pişirmem lazım, yemek hazır olmayınca düzenli beslenme sıfıra iniyor. Birde artık daha seyrek tartılma kararı aldim diğer türlü 100 gr alsam sinirim bozuluyor

Günaydın kızlar benimde bu tartıda sinirim bozuluyor sürekli her sabah tartiliyorum .Bende tartılmak istemiyorum ama dayanamıyorum .Şimdi limonlu mate çayını içiyorum.Su çay bari ise yarasa

Günaydın kızlar benimde bu tartıda sinirim bozuluyor sürekli her sabah tartiliyorum .Bende tartılmak istemiyorum ama dayanamıyorum .Şimdi limonlu mate çayını içiyorum.Su çay bari ise yarasa

Bana yaşam koçum bu sürece başladığım ilk hafta günlük tartıp sonra ayda bir kez demisti. Onu yapicam bundan sonra,resmen psikolojimi bozuyor ve ben çizginin dışına çıkıyorum diğer şekilde.
Bende günlük düzenli 2 yeşil çay içerdim 5 6 gündür bitti almaya gidemedim resmen hormonlu gibi hissediyorum kendimi. Tartidada gorduk zaten etkisini. Tuvalete bile çıkmaz oldum düzenli şekilde, ne kadar faydalıymış dedim yeşil çay.

Evet çok faydalı bende artık regli olup bitmek istiyorum .Bir türlü gerçek kilomu göremiyorum.Bu sabah aç karnına 70.1 geldim .69.7 idim morelim bozuldu benimde

Kızlar merhaba. Eşim gelmişti çok giremedim bikaç gündür. Fakat ne yazık ki biraz kaçırdım. Yalnızken sıkıntı olmuyodu ama eşim geldiğinde ne yazık ki kaçırıyorum ipin ucunu öğünlerim düzensiz oluyo. Kilo aldım mı bilmiyorum cumartesi görücem tartılınca ama spora gidemiyorum sadece. Siz iyi gidiyosunuz sanırım

Bende seni merak etmiştim girmeyince hadi gözün aydın canım darısı benim başıma .Benim fena gitmiyor ama regli olup Birsen gerçek kilomu daha iyi anliycam.69.7 ile 70.1 arası çıkıyorum tartıda .Sende kafana takma eşinle güzel vakit geçir gidince yine kilo verirsin.

Bugün o kadar çok yürüdümkü şu an koltuğa çakılmış vaziyetteyim. Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın. Aralıklarlada olsa 2.5 -3 saat yürüdüm . Yattığım yeri beğenirim artık

Bugün o kadar çok yürüdümkü şu an koltuğa çakılmış vaziyetteyim. Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın. Aralıklarlada olsa 2.5 -3 saat yürüdüm . Yattığım yeri beğenirim artık
Ay inşallah emeklerimiz acliklarimiz boşa gitmez .Ben akşam yemiyorum çok acıkıyorum valla sonra geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…