Çalışınca zor oluyor biliyorum o zamanları maalesef ben çalışmıyorum ama temizlik yapmaya valla korkuyorum .Benim ev iki katlı çok zor oluyor temizliği birde her yer cam .Bende büyük temizliği haftaya düşünüyorum regli zamanımda nasılsa spor yapamıyorum regli olunca hiç olmazsa temizlik spor olur .Selam kızlar
Bende bugün sabah süt yulaf
Öğlen bir muz ve süt
Akşamda fırında sadece borcamı yağladım köfte ve sebze koydum ızgara tarzı onu yedim.
Sporuma az sonra başlayacağım .
Benim daha önce günlük bir yardimcim vardı eve gelen onla yollarımızı ayırdık,resmen iş yapmayı unutmuşum.Okuldan geldiğimden beri ev işi peşindeyim, O yüzden spor bu saate kaldı,Ama benim hiç gücüm kalmadı
Çalışınca zor oluyor biliyorum o zamanları maalesef ben çalışmıyorum ama temizlik yapmaya valla korkuyorum .Benim ev iki katlı çok zor oluyor temizliği birde her yer cam .Bende büyük temizliği haftaya düşünüyorum regli zamanımda nasılsa spor yapamıyorum regli olunca hiç olmazsa temizlik spor olur .
Merhaba hoşgeldin ama çok güzel gidiyor herşey yürüyüş falan da var şu hamur makarna tatlıdan olmasa harika kilo verirsin .5 ten sonra yemesen çok güzel kilo gider .Bence dene goruceksiniz bak nasıl fark edicek.Merhaba bende 3 hafta oldu yürüyüş ve dikkat etmeye başlayalı. Bilmem kaçıncı kilo verişime yine başladım . Maalesef koruyamıyorum. Her üç senede bir geleneksel oldu . 10-15 kilo verip , hep de geri alırım . Bu sefer son olur inşallah . Hiç diyet programı uygulamadım . Sistemim şu olabildiğince bol yürüyüş ve mümkün olduğunca özellikle akşam yemek . Herşeyi yiyorum ama ölçülü . Bunada tatlıda makarnada dahil . Zaten bu kilolarım hep tatlı yüzünden . Hayırlısı artık . Şu an tam olarak kaçım bilmiyorum ama yetmişin üstünde olduğum kesin. Tartılmıyorum bilerek o beni strese sokuyor . Tartıda bozuk mu pilimi yok anlamadım. Verdiğimi hissediyorum . Biraz zayıflayıp , öyle tartının çözümüne bakıcam
Eve yedide geliyorum. Biraz birşey yiyorum mecburen ama az. Çorba kuruyemiş falan. Daha önce çok kez zayıfladım . Yavaş yavaş azaltabiliyorum. Kekti börekti bıraktım . Evde kabak çok . Kabak tatlısı ile idare ediyorum . Verdikçe mide küçülüyor , gittikçe azalıyor yeme isteği zaten . Keşke küçülen mideyi büyütmesek .Merhaba hoşgeldin ama çok güzel gidiyor herşey yürüyüş falan da var şu hamur makarna tatlıdan olmasa harika kilo verirsin .5 ten sonra yemesen çok güzel kilo gider .Bence dene goruceksiniz bak nasıl fark edicek.
Merhaba bende 3 hafta oldu yürüyüş ve dikkat etmeye başlayalı. Bilmem kaçıncı kilo verişime yine başladım . Maalesef koruyamıyorum. Her üç senede bir geleneksel oldu . 10-15 kilo verip , hep de geri alırım . Bu sefer son olur inşallah . Hiç diyet programı uygulamadım . Sistemim şu olabildiğince bol yürüyüş ve mümkün olduğunca özellikle akşam yemek . Herşeyi yiyorum ama ölçülü . Bunada tatlıda makarnada dahil . Zaten bu kilolarım hep tatlı yüzünden . Hayırlısı artık . Şu an tam olarak kaçım bilmiyorum ama yetmişin üstünde olduğum kesin. Tartılmıyorum bilerek o beni strese sokuyor . Tartıda bozuk mu pilimi yok anlamadım. Verdiğimi hissediyorum . Biraz zayıflayıp , öyle tartının çözümüne bakıcam
Ben de spora başladım kıyafetlere bakıyorum vücuduma bakıyorum değişim var ama tartıya bakıyorum yok. Demek sıkılaşıyorum diyorum kendimi öyle avutuyorum artık. Tartıdan gitse iyi olacaktıHoşgeldinAslında tartıdan çok aynadaki görüntüye odaklanmak lazım,boşver tartıyı
Canım bu bebek konusundaki iç sıkıntını nasıl atıyorsunSiZlere de günaydın ben de kahvaltıda ekmeksiz omlet ve çay tükettim öyle iyi başladım ama bakalım diğer öğünlere artık
Aslında tatlıyı yemesen daha çabuk verirsin.Eve yedide geliyorum. Biraz birşey yiyorum mecburen ama az. Çorba kuruyemiş falan. Daha önce çok kez zayıfladım . Yavaş yavaş azaltabiliyorum. Kekti börekti bıraktım . Evde kabak çok . Kabak tatlısı ile idare ediyorum . Verdikçe mide küçülüyor , gittikçe azalıyor yeme isteği zaten . Keşke küçülen mideyi büyütmesek .
Atamıyorum ki o hep içimde aklım sürekli orda düşünmeden edemiyorum artık. Etrafımdakilerin baskısı sürekli sorması beni herkesten uzaklaştırdı ne yazık ki. Dualarım zikirlerim rahatlatıyo tabi iyiki onlar varCanım bu bebek konusundaki iç sıkıntını nasıl atıyorsun
Ben bu yazdıklarını aynen yaşıyorum ve yapıyorum Allah büyük dualara devamAtamıyorum ki o hep içimde aklım sürekli orda düşünmeden edemiyorum artık. Etrafımdakilerin baskısı sürekli sorması beni herkesten uzaklaştırdı ne yazık ki. Dualarım zikirlerim rahatlatıyo tabi iyiki onlar var
Aynen elimizden başka bi şey gelmiyo ondan doktor kilo ver demişti işte onu vermeye çalışıyorum. Gebe kalana kadar diyete devam edicem inşallahBen bu yazdıklarını aynen yaşıyorum ve yapıyorum Allah büyük dualara devam
Nasıl yani prtakala kakao dökerek miMerhaba kızlar şimdi spordan geldim bir tane kakaolu portakal yiyeceğim tavsiye ederim çok güzel oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?