Sadece zayiflayalim

Çalışınca zor oluyor biliyorum o zamanları maalesef ben çalışmıyorum ama temizlik yapmaya valla korkuyorum .Benim ev iki katlı çok zor oluyor temizliği birde her yer cam .Bende büyük temizliği haftaya düşünüyorum regli zamanımda nasılsa spor yapamıyorum regli olunca hiç olmazsa temizlik spor olur .

Diyetisyene gittiğimde oda demisti temizlik yaptığın gün spor yapmana gerek yok diyordu. Ama yarın okuldan gelir gelmez yapmam lazım sporu,aksama günüm var töbe yapamam

Merhaba bende 3 hafta oldu yürüyüş ve dikkat etmeye başlayalı. Bilmem kaçıncı kilo verişime yine başladım . Maalesef koruyamıyorum. Her üç senede bir geleneksel oldu . 10-15 kilo verip , hep de geri alırım . Bu sefer son olur inşallah . Hiç diyet programı uygulamadım . Sistemim şu olabildiğince bol yürüyüş ve mümkün olduğunca özellikle akşam yemek . Herşeyi yiyorum ama ölçülü . Bunada tatlıda makarnada dahil . Zaten bu kilolarım hep tatlı yüzünden . Hayırlısı artık . Şu an tam olarak kaçım bilmiyorum ama yetmişin üstünde olduğum kesin. Tartılmıyorum bilerek o beni strese sokuyor . Tartıda bozuk mu pilimi yok anlamadım. Verdiğimi hissediyorum . Biraz zayıflayıp , öyle tartının çözümüne bakıcam

Merhaba hoşgeldin ama çok güzel gidiyor herşey yürüyüş falan da var şu hamur makarna tatlıdan olmasa harika kilo verirsin .5 ten sonra yemesen çok güzel kilo gider .Bence dene goruceksiniz bak nasıl fark edicek.

Merhaba hoşgeldin ama çok güzel gidiyor herşey yürüyüş falan da var şu hamur makarna tatlıdan olmasa harika kilo verirsin .5 ten sonra yemesen çok güzel kilo gider .Bence dene goruceksiniz bak nasıl fark edicek.
Eve yedide geliyorum. Biraz birşey yiyorum mecburen ama az. Çorba kuruyemiş falan. Daha önce çok kez zayıfladım . Yavaş yavaş azaltabiliyorum. Kekti börekti bıraktım . Evde kabak çok . Kabak tatlısı ile idare ediyorum . Verdikçe mide küçülüyor , gittikçe azalıyor yeme isteği zaten . Keşke küçülen mideyi büyütmesek .

Hoşgeldin Aslında tartıdan çok aynadaki görüntüye odaklanmak lazım,boşver tartıyı

Hoşgeldin Aslında tartıdan çok aynadaki görüntüye odaklanmak lazım,boşver tartıyı
Ben de spora başladım kıyafetlere bakıyorum vücuduma bakıyorum değişim var ama tartıya bakıyorum yok. Demek sıkılaşıyorum diyorum kendimi öyle avutuyorum artık. Tartıdan gitse iyi olacaktı

Günaydın kızlar
Az sonra kan tahlili vermeye gideceğim.Kilo vermeden önce bi baktırıp sonrasında karşılaştırmak istiyorum. Ordan dönüşte bugün evde olduğum için kendime güzel bir kahvaltı tabağı hazırlarım. Hazırlayınca yazarım yediklerimi

Günaydın kızlar bugün benim de boş günüm ona rağmen bu saatte kalktım halbuki okula gitsem bu saatte asla kalkamam:) iç sıkıntısıyla uyandım bugün neyse kahvaltım
Mantarlı yumurta
Zeytin
Peynir
Açık çay ben kahvaltıda da ekmek yemiyoruö
Bir de kızlar spor hocam dedi ki adet zamanına bir hafta kala ve adetin bittikten sonra 3 gün falan tartılma şişkinliğin olacaktır moralin bozulur aklınızda bulunsun :)

SiZlere de günaydın ben de kahvaltıda ekmeksiz omlet ve çay tükettim öyle iyi başladım ama bakalım diğer öğünlere artık

Aslında tatlıyı yemesen daha çabuk verirsin.

Kahvaltıda lor taze soğan ve maydanozdan bu karışım yapıp omlet pişirdim yedim.Yanina bir dilim ekmek. Şimdi sade kahvemi içip sonrasında temizlik yapmam lazım

Canım bu bebek konusundaki iç sıkıntını nasıl atıyorsun
Atamıyorum ki o hep içimde aklım sürekli orda düşünmeden edemiyorum artık. Etrafımdakilerin baskısı sürekli sorması beni herkesten uzaklaştırdı ne yazık ki. Dualarım zikirlerim rahatlatıyo tabi iyiki onlar var

Ben bu yazdıklarını aynen yaşıyorum ve yapıyorum Allah büyük dualara devam

Günaydın kızlar sabah kahvemi içtim sporumu yaptım düşümü aldım sütlü mısır gevreği mi yedim.(oğlum okulda tek başıma kahvaltı pek hoşuma gitmiyor).Şimdi bir türk kahvesi içerim artık .Cumarte Cu ve pazar spor yapmıyorum .Vücudumu dinlendiriyorum.

Bu sabah sporumu yaptım sütlü mısır gevreği mi yedim .Şimdi bır türk kahvesi içerim .Hafta sonu spor yapmıyorum vücudumu dinlendiriyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…