Merhaba kızlar şimdi spordan geldim bir tane kakaolu portakal yiyeceğim tavsiye ederim çok güzel oluyor :)
Aynen öyleNasıl yani prtakala kakao dökerek mi
Onu ben de yapıyorum canım kakao ve Hindistan cevizine bayılıyorum :)Bende muzun üstüne hindistan cevizi ve kakao serpip yiyorum canım tatlı isteyince,oda çok güzel oluyor
Pilav hariç hepsinden ekmeksiz yiyebilirsin bence sonra kendini güçsüz hissedersin .Ben akşama taze fasülye (annemin konservesi
Yanında pilav yapacağım ama ben yemeyeceğim eşime
Salata
Ayran
Zaten pilav sadece eşime ben diğerlerinden yiyorum canım ekmeği de iki aydır hiçbir öğünde yemiyoruuPilav hariç hepsinden ekmeksiz yiyebilirsin bence sonra kendini güçsüz hissedersin .
Hiç duymadım canim,hiç bir fikrim yok malesefKızlar ben bugün maça çayı sipariş etmeyi dusunuyorum.Metabolizma hizlandiyormus bakalım nasıl bir etkisi olucak kullan oldumu hiç aranızda.
Valla benimde regli günüm yaklaştı tatlı kaçırdım .Sende bir kere yersin sonra devam edersin sonuçta pes etmek yokOff güne gidiyorum kızlar, bana şans dileyin bi dolu yemek olacak
Valla benimde regli günüm yaklaştı tatlı kaçırdım .Sende bir kere yersin sonra devam edersin sonuçta pes etmek yok
O çayı ilk defa duydum . Ben bilmediğim şeylere karşı kapalıyım. Bilmiyorum belki iyi birşeydir ama bitki çaylarını tercih ederim .Kızlar ben maça çayı matcha yani çayı sipariş ettim .Bakalım nasıl olucak su metabolizmami hızlandırır belki daha çabuk kilo veririm.
Merhaba hoşgeldinMerhaba hanımlar, bende 70 le başladım 40 günde 5 kilo verdim 65 im. Hedefim 55 olmak mayısa kadar .
Buda bitki çayı cin yada japonya bildiğim kadari yeri matcha tozu yada bilmiyorum aldım valla deniycem .O çayı ilk defa duydum . Ben bilmediğim şeylere karşı kapalıyım. Bilmiyorum belki iyi birşeydir ama bitki çaylarını tercih ederim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?