Sadece zayiflayalim

Kızlar ben bugün maça çayı sipariş etmeyi dusunuyorum.Metabolizma hizlandiyormus bakalım nasıl bir etkisi olucak kullan oldumu hiç aranızda.

Bugün havuç salatası 4 tanecik çiğköfte üç adet misket köfte yedim ve ayran içtim .Ekmek hiç yok tabi .

Ben akşama taze fasülye (annemin konservesi
Yanında pilav yapacağım ama ben yemeyeceğim eşime
Salata
Ayran

Ay verelim su kiloları valla ne zormuş kilo vermek .Bekarken şıp diye gidiyordu .Şimdi nedense zormu gidiyor anlamadım .Birde reglime 6 gün falan var sanırım tartıda oda fakediyor.

Kızlar ben maça çayı matcha yani çayı sipariş ettim .Bakalım nasıl olucak su metabolizmami hızlandırır belki daha çabuk kilo veririm.

Kızlar ben maça çayı matcha yani çayı sipariş ettim .Bakalım nasıl olucak su metabolizmami hızlandırır belki daha çabuk kilo veririm.
O çayı ilk defa duydum . Ben bilmediğim şeylere karşı kapalıyım. Bilmiyorum belki iyi birşeydir ama bitki çaylarını tercih ederim .

Merhaba hanımlar, bende 70 le başladım 40 günde 5 kilo verdim 65 im. Hedefim 55 olmak mayısa kadar .

Kızlar malum bugün haftalık tartı günü yani kimse başka bi gün olsun demediği için ben bugün tartıldım. 67idim iki hafta önce şu an 64.5 um. Hedef de 60. İyi gidiyorum sanki

O çayı ilk defa duydum . Ben bilmediğim şeylere karşı kapalıyım. Bilmiyorum belki iyi birşeydir ama bitki çaylarını tercih ederim .
Buda bitki çayı cin yada japonya bildiğim kadari yeri matcha tozu yada bilmiyorum aldım valla deniycem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…