Sadece zayiflayalim

Ben kisayim ama eşim uzun 1. 80 e yakın ben pek topuklu da giyemiyorum.O mesela spor ayakkabı giyiyor ben çok az topuklu giyorum o dahada üzüyor.Ben ona yine yetişemiyorum.Olsun ve birbirimizi seviyoruz 10 seneden fazla evliyiz.

ah keşke popom olsa benimde hiç yok o yüzden simitler göze çarpıyor zayıflama derdim ondan üzülüyorum popo düz ne yapalım vermeyince mabut neylesin sultan mahmut

Ben kisayim ama eşim uzun 1. 80 e yakın ben pek topuklu da giyemiyorum.O mesela spor ayakkabı giyiyor ben çok az topuklu giyorum o dahada üzüyor.Ben ona yine yetişemiyorum.Olsun ve birbirimizi seviyoruz 10 seneden fazla evliyiz.
gönüller bir olsun yeter canım bende 11 yıl olacak 3 erkek çocuk var allah bağışlasın zor büyüyorlar.birde eşim sehir dışına gidip geliyor zorlanıyorum.

Günaydın kızlar
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim kepekli ekmek yedim. 1 saat yürüyüş yaptım 6km yürümüşüm sizce iyi mi bu oran
Şimdi de yeşil çayımı içiyorum. Normalde geçen hafta çarşamba almıştım tüm ölçülerimi ama bugün almadım. Cumaya alcam hepsini. Bakalım kaç gram vermişim. Ama sıkılaştığımı ve bel ve karın bölgemin az da olsa azaldığını hissediyorum. Bakalım sonuçlar ne gösterecek çünkü yağ oranım yüksekti

bence gayet iyi 6 km süper.

gönüller bir olsun yeter canım bende 11 yıl olacak 3 erkek çocuk var allah bağışlasın zor büyüyorlar.birde eşim sehir dışına gidip geliyor zorlanıyorum.
Benim de eşim uzakta inşallah temmuz da hasretlik biticek.3 yıl bitmiş olucak ve hiç ayrilmiycaz inşallah

Al bende de o kadar yüce Rabbım hepsini basenlere vermiş. Yazık bize ya
Hiç sorma çok zor eriyorlar.Derin dondurucudan yağ cikarirsin yava yavaş çözülür ya bunlarda öyle sinir oluyorum.İste tam çözülmeye başladılar şimdi.Ben de tekrar dondurmak istemiyorum.

Tabi ki süper.Boyle devam

Aynen 64u görmeden bırakmam..
Sudem_mmm
Bende 1.62yim 55 benim için çok fazla mesela çünkü şimdi bile yüzden ve bilekler gitti.. 55e dussem, çok vahim olur durumum..
Hedefime ulasayim belki bir iki kilo daha verebilirim

Hiç sorma çok zor eriyorlar.Derin dondurucudan yağ cikarirsin yava yavaş çözülür ya bunlarda öyle sinir oluyorum.İste tam çözülmeye başladılar şimdi.Ben de tekrar dondurmak istemiyorum.
Ya aslında kalçamı seviyorum ama basenlerimi sevmiyorum. Yanlara doğru çıkmasın arkaya doğru gitsin. Eskiden öyleydi neyse yine Olcaz inşallah. İnanıyorum hepimize

Az önce ıspanaklı yumurtami yedim.İspanak olayım bitmiştir.Sebze diyetimin ikinci sebzesi yarın patlıcan geçiş yapıyorum.Kiymali patlıcan musakkasi yapicam .Ama yağda kizartmiycam .Tencerede az yağlı bol biberli,soğanlı,domatesli şekilde ve tuzsuz olucak .Bakalım bu sebze diyeti beni 66 kiloya dusurucekmi umutluyum gerçi.Patlican yemeğim bitince ,pirasaya geçiş yapicam ondan sonrada ,mantar ve en son karnabahar ile sebzelere nokta koyucam.

afiyet olsun canım yapasım geldi benimde

bende 65.4 ten indim canım (maşallah diyelim) kararlı ol inş hedefine ulaşırsın şimdide korku oluyor bende tekrar almam inş.korumakta ayrı zor
Zaten o korkutuyor beni acaba koruyabilecek miyim..
Kararlıyım İnsaAllah ama şu göbek benim hevesimi kırıyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…