Ben kisayim ama eşim uzunBence sen daha zayıflama süpersin.Boyun benden 11 santim uzun ve senin kilonda korumaya geçmeyi düşünüyorum.Ben 1.50 boyum buna da şükür.Ama yine de çok zayıf olmak istemem.Venim kilolar sanki popomda toplanmış
ah keşke popom olsa benimde hiç yok o yüzden simitler göze çarpıyor zayıflama derdim ondan üzülüyorum popo düz ne yapalım vermeyince mabut neylesin sultan mahmutBence sen daha zayıflama süpersin.Boyun benden 11 santim uzun ve senin kilonda korumaya geçmeyi düşünüyorum.Ben 1.50 boyum buna da şükür.Ama yine de çok zayıf olmak istemem.Venim kilolar sanki popomda toplanmış
gönüller bir olsun yeter canım bende 11 yıl olacak 3 erkek çocuk var allah bağışlasın zor büyüyorlar.birde eşim sehir dışına gidip geliyor zorlanıyorum.Ben kisayim ama eşim uzun1. 80 e yakın ben pek topuklu da giyemiyorum.O mesela spor ayakkabı giyiyor ben çok az topuklu giyorum o dahada üzüyor.Ben ona yine yetişemiyorum.Olsun ve birbirimizi seviyoruz 10 seneden fazla evliyiz.
Al bende de o kadar yüce Rabbım hepsini basenlere vermiş. Yazık bize yaBence sen daha zayıflama süpersin.Boyun benden 11 santim uzun ve senin kilonda korumaya geçmeyi düşünüyorum.Ben 1.50 boyum buna da şükür.Ama yine de çok zayıf olmak istemem.Venim kilolar sanki popomda toplanmış
bence gayet iyi 6 km süper.Günaydın kızlar
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim kepekli ekmek yedim. 1 saat yürüyüş yaptım 6km yürümüşüm sizce iyi mi bu oran
Şimdi de yeşil çayımı içiyorum. Normalde geçen hafta çarşamba almıştım tüm ölçülerimi ama bugün almadım. Cumaya alcam hepsini. Bakalım kaç gram vermişim. Ama sıkılaştığımı ve bel ve karın bölgemin az da olsa azaldığını hissediyorum. Bakalım sonuçlar ne gösterecekçünkü yağ oranım yüksekti
Benim de eşim uzakta inşallah temmuz da hasretlik biticek.3 yıl bitmiş olucak ve hiç ayrilmiycaz inşallahgönüller bir olsun yeter canım bende 11 yıl olacak 3 erkek çocuk var allah bağışlasın zor büyüyorlar.birde eşim sehir dışına gidip geliyor zorlanıyorum.
Hiç sorma çok zor eriyorlar.Derin dondurucudan yağ cikarirsin yava yavaş çözülür ya bunlarda öyle sinir oluyorum.İste tam çözülmeye başladılar şimdi.Ben de tekrar dondurmak istemiyorum.Al bende de o kadar yüce Rabbım hepsini basenlere vermiş. Yazık bize ya
Tabi ki süper.Boyle devamGünaydın kızlar
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim kepekli ekmek yedim. 1 saat yürüyüş yaptım 6km yürümüşüm sizce iyi mi bu oran
Şimdi de yeşil çayımı içiyorum. Normalde geçen hafta çarşamba almıştım tüm ölçülerimi ama bugün almadım. Cumaya alcam hepsini. Bakalım kaç gram vermişim. Ama sıkılaştığımı ve bel ve karın bölgemin az da olsa azaldığını hissediyorum. Bakalım sonuçlar ne gösterecekçünkü yağ oranım yüksekti
Ya aslında kalçamı seviyorum ama basenlerimi sevmiyorum. Yanlara doğru çıkmasın arkaya doğru gitsin. Eskiden öyleydiHiç sorma çok zor eriyorlar.Derin dondurucudan yağ cikarirsin yava yavaş çözülür ya bunlarda öyle sinir oluyorum.İste tam çözülmeye başladılar şimdi.Ben de tekrar dondurmak istemiyorum.
inş canım.Benim de eşim uzakta inşallah temmuz da hasretlik biticek.3 yıl bitmiş olucak ve hiç ayrilmiycaz inşallah
şimdi ki ve hedef kilon nedir canım?Aynen 64u görmeden bırakmam..
Sudem_mmm
Bende 1.62yim 55 benim için çok fazla mesela çünkü şimdi bile yüzden ve bilekler gitti.. 55e dussem, çok vahim olur durumum..
Hedefime ulasayim belki bir iki kilo daha verebilirim
bende popo istiyorum squat yapıyorum inş işe yarar.Ya aslında kalçamı seviyorum ama basenlerimi sevmiyorum. Yanlara doğru çıkmasın arkaya doğru gitsin. Eskiden öyleydineyse yine Olcaz inşallah. İnanıyorum hepimize
65canim..şimdi ki ve hedef kilon nedir canım?
bende 65.4 ten indim canım (maşallah diyelim)65canim..
Ama 63 62 olsam da fena olmaz
Bakalım artık..
afiyet olsun canım yapasım geldi benimdeAz önce ıspanaklı yumurtami yedim.İspanak olayım bitmiştir.Sebze diyetimin ikinci sebzesi yarın patlıcan geçiş yapıyorum.Kiymali patlıcan musakkasi yapicam .Ama yağda kizartmiycam .Tencerede az yağlı bol biberli,soğanlı,domatesli şekilde ve tuzsuz olucak .Bakalım bu sebze diyeti beni 66 kiloya dusurucekmi umutluyum gerçi.Patlican yemeğim bitince ,pirasaya geçiş yapicam ondan sonrada ,mantar ve en son karnabahar ile sebzelere nokta koyucam.
Zaten o korkutuyor beni acaba koruyabilecek miyim..bende 65.4 ten indim canım (maşallah diyelim)kararlı ol inş hedefine ulaşırsın şimdide korku oluyor bende tekrar almam inş.korumakta ayrı zor
kilo verdiğinde gidiyor zaten canım bıraksan daha çok çıkacak göbek öyle düşünZaten o korkutuyor beni acaba koruyabilecek miyim..
Kararlıyım İnsaAllah ama şu göbek benim hevesimi kırıyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?