- 8 Ekim 2016
- 1.645
- 1.600
- 133
- 33
Tek başına yapılmıyor birileriyle inatlaşınca daha güzel gidiyor kilolar:) günlük geleceğim yazacağim yaniBuradan uzaklaşma bence ben hergun yazıyorum burda .Zatiflasam bile ayrılmayı düşünmüyorum.Buraya yazınca sanki daha disiplinli oluyorum.
hoşgeldin canım.umarım istediğin kiloya ulaşırsınTek başına yapılmıyor birileriyle inatlaşınca daha güzel gidiyor kilolar:) günlük geleceğim yazacağim yani
Ramazan da 1-2 gün falan misafirim oluyor genelde, onun dışında tüm sofralar tüm tatlılar benimRamazanda misafir sofrası olunca hiç yemiyorum diyebilirim. O kadar koşturuyorum ki tek isteğim sigara içmek oluyor Bi de minnacık Bi tatlı gözüm dönüyor çünkü
Dur napıyorsun sabaha daha bir gün var nerdeyse insan açlıktan ölürYediğim kurabiyeleri pişmanlığını duymak istemiyorum.Ama maalesef yarın sabaha kadar sadece sıvı ve salatalık havuç yeme cezası verdim kendime.Sonucta yapmamaliydim yememeliydim o kurabiyeleri .Cezanı cekicem artık.
Yediğim kurabiyeleri pişmanlığını duymak istemiyorum.Ama maalesef yarın sabaha kadar sadece sıvı ve salatalık havuç yeme cezası verdim kendime.Sonucta yapmamaliydim yememeliydim o kurabiyeleri .Cezanı cekicem artık.
Bağırsaklar faaliyete geçmiş galiba gözün AydınGünaydın.... Güne 66.6 olarak başlamak aşkların en güzeli
Şimdi kahvalti mı yaptım..
Arada kayısı çayı içerim.. tarçınlı türk kahvemi içerim..
Akşama da mercimekli bulgur yanina yoğurt,
Yatmadan da soda ayran.
Havalar isinsa da yürüyüşe çıkıp şu göbeğimden kurtulsam..
Ya kesinlikle katılıyorum daha disiplinli oluyorum ben de. Tam böyle ağzıma pasta börek götürecekken ben bunu yazamam şimdi kk ya diyip vazgeçiyorum. Eşim bile şokta hayret yemedin diyorBuradan uzaklaşma bence ben hergun yazıyorum burda .Zatiflasam bile ayrılmayı düşünmüyorum.Buraya yazınca sanki daha disiplinli oluyorum.
Yok valla ölmem o kurabiyeleri yemiycektim.Dur napıyorsun sabaha daha bir gün var nerdeyse insan açlıktan ölür
o kurabiyedendir şişkinlikYok valla ölmem o kurabiyeleri yemiycektim.Birde bu ıspanak şişkinlik yaparmi sanki bir tencere bulgur yedim.Soda içiyorum.
Bulaşık leğenine yaklaşıkBir leğen derken . Çamaşır leğenimi bulaşık leğenimi
Yok ya. Bağırsaklar olduğu gibi duruyor..Bağırsaklar faaliyete geçmiş galiba gözün Aydın
Hepsini çıkardım zaten ishal oldum .Ohhh rahatladımo kurabiyedendir şişkinlik
Valla ben sabaha kadar cezaliyim.Hic bir şey yemiycem.Simdi sadece yeşilçay icicem.Gerci kurabiyeler çoktan çıktı,ama yinede o kurabiyeler yenmiycektiBı kase bulgur yoğurt yedim yanında biraz patates kızartması ve iki tane minnacık biber kızartması offff biberi çok özlemişim ama kalanı eşime bıraktım inanamıyorum kendime..
Sadece çay ve kayisi çayı içerim..
Su da tabi..
Gece de yatmadan önce soda ayran kurunu yaparım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?