Sadece zayiflayalim

Yediğim kurabiyeleri pişmanlığını duymak istemiyorum.Ama maalesef yarın sabaha kadar sadece sıvı ve salatalık havuç yeme cezası verdim kendime.Sonucta yapmamaliydim yememeliydim o kurabiyeleri .Cezanı cekicem artık.

Dur napıyorsun sabaha daha bir gün var nerdeyse insan açlıktan ölür

Bağırsaklar faaliyete geçmiş galiba gözün Aydın

Buradan uzaklaşma bence ben hergun yazıyorum burda .Zatiflasam bile ayrılmayı düşünmüyorum.Buraya yazınca sanki daha disiplinli oluyorum.
Ya kesinlikle katılıyorum daha disiplinli oluyorum ben de. Tam böyle ağzıma pasta börek götürecekken ben bunu yazamam şimdi kk ya diyip vazgeçiyorum. Eşim bile şokta hayret yemedin diyor

Bir leğen salataya bir buçuk dilim de kek ekleyerek tüy diktim kızlar
Ama eskiden olsa çatlayana kadar kek yiyebilirdim şu an en azından bu kadarla yetindim, bu da iyi bir şey.

Bı kase bulgur yoğurt yedim yanında biraz patates kızartması ve iki tane minnacık biber kızartması offff biberi çok özlemişim ama kalanı eşime bıraktım inanamıyorum kendime..
Sadece çay ve kayisi çayı içerim..
Su da tabi..
Gece de yatmadan önce soda ayran kurunu yaparım..

Valla ben sabaha kadar cezaliyim.Hic bir şey yemiycem.Simdi sadece yeşilçay icicem.Gerci kurabiyeler çoktan çıktı,ama yinede o kurabiyeler yenmiycekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…