Sadece zayiflayalim

Bak senin bugün ki mesaj senin tartı yanlış olmasın .

Selam kızlar.
Ben de kilo konusunda kararsızlardanım.
Aslında şu an ideal kilomdayım, ben biraz daha inmeyi planlıyordum ama pantolonlarım düşmeye başladı. Sanırım burda kalmaya çalışmalıyım, hiç koruyamadım umarım bu sefer başarırırm.
Boy 172, kilo 62.2.
63 ü geçmek istemiyorum ama bu kilo koruma denen şeyi hiç başaramıyorum.
Mesela hiç karbonhidrat tüketmemek, hiç tatlı yememek, bunları yapıyorum ama hadi bugün bir tane tatlı yiyebilirm dediğim an kendimi durduramıyorum.

evet canım bende de aynısı oluyor karbonhidrat yedikçe yiyesi geliyor insanın ya dur demeyi öğreneceğiz yada hiç yemeyeceğiz.

Merhaba arkadaşlar umarım benide alırsınız aranıza geçen sene 4 aylık üstün cabamla 98 den 80 e üstüm 8 ay içinde 6 kilo aldım 9gündür tekrar dıyetteyım 8 nisanda 86.4 ile başladım bugün 84.7 geldim ben kendimi hiç bıseyden kısmıyorum herşeydende yiyorum yalnız tadımlık sadece:) ayrıca insülin direncimde var ilaç kullanıyorum. Şuan ilk hedefim ramazan bayramına kadar 78 e düşmek tam hedefim ise 70 olmak :)

evet canım bende de aynısı oluyor karbonhidrat yedikçe yiyesi geliyor insanın ya dur demeyi öğreneceğiz yada hiç yemeyeceğiz.
Ya hiç yemeyince de hayattan zevk almıyor insan :))))
Dün öğlen bir tane kuru pasta yedim mesela, akşam kendimi zor tuttum sürekli gözümün önünde döndü tatlılar.
İnşallah nefsimizi terbiye edebiliriz.
En azından ramazana kadar kontrollü olayım istiyorum ramazanda tatlıya dayanamam çünkü

Hoşgeldin aramıza
İnşallah hepimiz hedeflerimizi tutturuz

Ramazanda misafir sofrası olunca hiç yemiyorum diyebilirim. O kadar koşturuyorum ki tek isteğim sigara içmek oluyor Bi de minnacık Bi tatlı gözüm dönüyor çünkü

Hoşgeldin canım aramiza

Komşu küçük kurabiyeler yapıp vermişti oğluma oda yemedi fazla.İkisi tatlı ikisi tuzlu ucu 220 kalori falan ediyor.Cope gitmesin diye mideye kaydirdim.Yazik kadın emek etmiş.Offf offf hiç atma huyum yok.Bazen kızıyorum kendime.Neyse sevaba girmek daha güzel teselliyi bak hele bende ki

Peşini birakmiyorum .Zayifliycaz .Benim peşinden ayrılma sakin.Bende 66 yi görmek istiyorum.O kadar emek ediyorsun dedim tartisimi yanlış bunun.
Pesindeyim
Ayy vallahi kabızlık olmasa daha da zayıf Olcam göbegim hafifleyecek ama.. ahh ahh.
Şöyle sulu yemegime ekmek batırıp yemeyi özledim.. herşeyi yiyorum ama bir onu yapamıyorum
Şimdi günlük plank hareketlerimi yaptım iki seri ..
Yürüyüşe cikicam esimle,
Kalkıp çıkmadan tarçınlı türk kahvemi içeyim . Üşeniyorum.. .

İkisi tatlı biri az tuzlu su anda midemde yarın sabah çıkmayı bekliyorlar

Ben kacamaklar yapsam da ertesi gün devam ediyorum.Yani kısacası bir gün kaçamak da beş gün dikkat ediyorum.Sanirim hem kilo koruma yapıyorum hem zayıflama ikisi bir arada Nescafe işte

Ben kacamaklar yapsam da ertesi gün devam ediyorum.Yani kısacası bir gün kaçamak da beş gün dikkat ediyorum.Sanirim hem kilo koruma yapıyorum hem zayıflama ikisi bir arada Nescafe işte
Herkesin bünyesi farklı demek ki.. ben asla sabah yoğurtla beslenemem mesela..

İnşallah tuttururuz kararlı olursak herşeyi yapabiliriz :) bu arada ben leslie ve e
Hoşgeldin aramıza ☺
İnşallah hepimiz hedeflerimizi tutturuz
inşallah ya kararlı olursak tuttururuz biz kadınların isteyipte yapamayacağı hiç bişey Yok çünkü:) bu arada günde 45 dakika leslie ve egzersizde yapıyorum ben:)

Buradan uzaklaşma bence ben hergun yazıyorum burda .Zatiflasam bile ayrılmayı düşünmüyorum.Buraya yazınca sanki daha disiplinli oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…