Gerçekten adil değilgeçmiş olsun canım zayıflamak çok zor kilo almak kolay hiç adaletli değil.
bu eziyetlerime degse bariŞimdi yeşil çayımı içiyorum.Ama kendimi hala aç hissediyorum.Birde regli öncesi canım tatlı istiyor .Tabi yemiyorum havuç meyve falan yiyorum.Yogurt yedim ama maalesef pek tutmadı.İnsallah cuma günü güzel bir sonuç alırım .Bu eziyetleri ne şeyde bari
Kahve kurtarıcı valla diyette . Ama ben en geç altıya kadar hallediyorum kahve işimi.İkisi bir arada Nescafe olmadan maalesef diyet olmuyor.Günde iki veya üç tane icicem .Dünya varmış.Acliktan kiriliyordum resmen
Biraz daha kalori azaltirim.Herkese günaydın.Simdi sade bir türk kahvesi içiyorum.Sabah tartildim.Kalori azaltmam işe yaramış gibi.Sabah tartilrim.68.1 geldim.Cumya kadar biraz daha kalori koşmayı düşünüyorum.Artik 67 i görmeme çok az kaldı.
Günaydın aramıza hoşgeldinGünaydın hanımlaar :)
Adımı değiştirdim canım yenilikiyigelirbelki idim ben :)Günaydın aramıza hoşgeldin
HoşgeldinAdımı değiştirdim canım yenilikiyigelirbelki idim ben :)
Harika gidiyorsun.Sakin 64 u görmeden durma.64 u görünce biraz dinlenirsin.Ben öyle yapicam inşallah.Tabi ilk hedef 66 ama 64 kiloyu görünce tam 10 kilo vermiş oluyorum.Buda benim için iyi bir rakam.Ben şimdi artık migren ilaçlarında kullanmıyorum.Zaman geçtikçe daha hızlı vericegini düşünüyorum.Ay valla Reglime 6 gün var ona rağmen sabah 68.1 i gördüm çok sevindim.Günaydın.... Güne 66.6 olarak başlamak aşkların en güzeli
Şimdi kahvalti mı yaptım..
Arada kayısı çayı içerim.. tarçınlı türk kahvemi içerim..
Akşama da mercimekli bulgur yanina yoğurt,
Yatmadan da soda ayran.
Havalar isinsa da yürüyüşe çıkıp şu göbeğimden kurtulsam..
günaydın kızlar yeni girdim inş hedeflerinize ulaşırsınız ben korumaya geçeceğim inş fazla giderse yüzüm iskelete dönecek.yüzden veriyorum malesef.canım senin boy kaçtı benim 1.61 55 i korusam iyimi senceYürüyüş şimdi yapmıyorum ama evde bacak hareketleri yapıyorum .Ayyyy zayıflamak güzel şey tabi sağlıklı zayıflamak.70 lerden kurtuldum çok şükür .İnşallah 60 lardan da kurtulurum.
Bence sen daha zayıflama süpersin.Boyun benden 11 santim uzun ve senin kilonda korumaya geçmeyi düşünüyorum.Ben 1.50 boyum buna da şükür.Ama yine de çok zayıf olmak istemem.Venim kilolar sanki popomda toplanmışgünaydın kızlar yeni girdim inş hedeflerinize ulaşırsınız ben korumaya geçeceğim inş fazla giderse yüzüm iskelete dönecek.yüzden veriyorum malesef.canım senin boy kaçtı benim 1.61 55 i korusam iyimi sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?