Sadece zayiflayalim

Kahve içeyim diye burger kinge girdim . Oranın kahvesi küçük diye güya . Şeytan dürttü . Elmalı tatlılı kampanya vardı. Ve seytana yenik düştüm .
Çok güldüm.En iyisini yaptın .Bazen dayanamıyor insan.Valla su 66 yi umarım Ramazan öncesi görürüm.Gerci ben ramazanda isteksiz bir şekilde yemiyorum.İftari açınca az yiyorum.Ama yinede ramazanda hamur işlerine fazla yaklaşmak istemiyorum.Sadece ramazan pidesi ve güllaç ,hurma favorim.Ay Ramazan'ı özledim valla özellikle iftara yaklaşırken bayılıyorum o zamana.

Kızlar su şarkı tam bana göre # zordayım ey aney aney# açım doymadım bu saattede yemek istemiyorum sabaha Allah kerim.
Bende çok açım .Şimdi kalkıp ikisi bir arada icicem .Ayyy şöyle gündüz doya doya yiyemiyorum ki .Ben kaçamak yaptığım zaman bir ara sabah kahvaltısı yapmıştım .İnan gün boyu hiç acikmamistim. Saat geçti yaptığımda iyice doymustum .Akşama kadar hiç acikmadim ,hatta bir şey yemeden tok gibi uyudum 64 kiloya gelince artık yoğurdu sabah yerine akşam yiycem .

Kahveden kar edeyim derken elmalı tatlı yemek . Gülünecek haldeyim . Ramazanda benim en çok sevdiğimde , tatlı yanına dondurma. Sonrada iki saat uyku . Oh mis . Çok tatlı uyunuyor iftar sonrası . Normalde hayatta uyumam o saatlerde. Bu sene ramazan beni panikletmiyor . Çünkü vücudumuz alıştı . Hiç zorlanmıycaz bence . Bide sen ıspanaktan ishal oldun . Aynı banada oldu . Yumurtalı olunca bir tuhaf yapıyor . Çok severim ama çileği ve onu bıraktım şimdilik

Bence de ispanaktan .Neyse ki bitti ıspanak Yarın musakkaya basliycam .Oda bitene kadar ondan da bikarim

Günaydın kızlar.İlaclari birakmamin büyük etkisi oldu kilomda sabah 67.9 geldim.Tabi elimden geldiğince dikkat ediyorum.Ama önceden dikkat etsem bile ilaçlardan dolayı çok yavaş kilo veriyordum.İnsallah bu hızla devam eder.Reglime kaldı 5 gün ve ben 67.9 a devam .Tuzdan şekerden uzak ve bol su + sıvı sebze tüketiyorum.

Bu sabah türk kahvemi ve ikisi bir arada Nescafe içtim.Daha sonra zerdeçal zencefil ve yoğurt kürümü yedim.Oglenede patlıcan musakka,yanında bol salata ekmeksiz onu yiycem .Protein olması açısından etli yapicam .Su ana kadar iyi gidiyor.İlk hedefim 66 ya çok az kaldı.66 i gördükten sonra ikinci hedefim 64 zaten yaklaşmış oluyorum.Ha gayret belki bu şekilde hızlı gidersem ramaza 63 gibi girebilirim diye düşünüyorum.İnsallah.

Bikaç hafta boyunca Haftada 1 kilo atılabilse çok rahat olacak aslında

Merhaba bende 60 a inmek istiyorum ne 72 buçuk tan 69 a inmistim salı bı tartildim 72 ve şok diyet e karar verdim dün sabah kahvaltısında sade türk kahvesi öğlen saatlerinde bol yeşillik ve 5 kaşık corba akşam yemeği için de küçük kase nohut yemeği ve bol yeşillik le günü kapadım bu sabah ta kahve mi içtim öğlen bol yeşillik akşam ise bir kase kabak yemeği ve yoğurt yiyip günü kapatcam

Hoşgeldin hiç sok diyet falan sakın yapma çok zararlı.Yacas kilo ver kalıcı olsun bence .Ayrıca tekrar almıyorsun da .Hamur tatlı ve aşırı tuzdan uzak durduktan sonra zaten gidiyor.Birde akşam 5 ten sonra yemek olayin bitip sporda yaparsan çok rahat kalıcı kilo verirsin Başarılar diliyorum.

Ayy ben dün kızartma yedim ya hani.. aman Allah'ım ya spor yaparken midem o kadar ağrıdı ki , anlatamam.. .
O yüzden 20dk Leslie yaptım sadece..
Ben galiba bir kaç gün de, 66.9 ve 66.6 arası gidip gelirim.. olsun bu bile güzel..
Gidecek yaa. Galiba adette Olcam ya siskinlikte var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…